Свържете се с нас

Бизнес

Младо семейство от Брезница сбъдна мечтата си , откри свой стилен фризьорски салон ,вече привлича клиенти от всички възрасти

Публикувано

на

Това са прекрасните и предприемчиви млади хора Тасим и Гюлфие от гоцеделчевското село Брезница . Те са младо семейство което преди месец  най- после сбъдна отдавнашната си мечта и отвори свой стилен фризьорски салон в родното си село . Тасим е на 32 години ,и именно той е дизайнера на модерното студио за красота в Брезница за което той казва ,че  проекта е обмислян от него цели две години .

Чаровната му половинка Гюлфие е на 28 години ,от много години мечтата й била да стане фризьорка  и сега благодарение на Тасим който тя също запалила по коафьорството мечтата й е сбъдната .

Двамата  са изключително щастливи от бизнеса в който се хвърлиха с много жар и любов  и който вече дава отлични резултати . Тасим и Гюлфие  преминаха курс на обучение и се сдобиха със сертификат при най- добрите коафьори. В Гоце Делчев те получиха повече от добро обучение в най- добрият салон а именно в„Студио Христина“ собственичката на който  бе и официалният гост при откриването на мечтаният  салон за красота на Тасим и Гюлфие в Брезница

Изключително внимателни към клиентите и бързо развиващи  се млади фризьори се очартават още в началото на кариерата си Гюлфие и Тасим.

С позитивното си отношение и вече професионалните си умения те посрещат ежедневно клиентите си които в повечето случаи  се доверяват напълно  на Тасим и Гюлфие в избора на пострижки и прически .

“ Въпреки че сме млади  в бранша, се радваме на доверието и  предпочитанията на нашите клиенти които ние печелим още с  първото им сядане на стола.  Полагам много усилия и влагам с любов лично творчество във всяка прическа. Много обичам да правя прически на булките ,те са млади и прекрасни и както моите прически ги красят в най- важният ден в живота им аз на всяка булка пожелавам , красотата в брака  й да е вечна .Обичам професията си и за мен е истинско щастие да виждам доволното излъчване на клиентите ми като се оглеждат в огледалото след като съм направила  прическата „ , споделя прекрасната Гюлфие .

„Честно да си призная , не бяхме заложили на толкова много  клиенти. Младите хора  все повече държат да изглеждат добре и ние с удоволствие правим това за тях . Наши клиенти са и най- малките и тинейджърите и  хора от околните села които държат на добрият си външен вид. Щастливи сме защото произвеждаме красота и стил „ бяха думите  и на  Тасим за новото им семейно начинание.

коментара

Бизнес

Четири фирми в надпревара за избор на изпълнители за инженеринг на дупнишки улици

Публикувано

на

Четири фирми подадоха документи за участието в процедурата по избор на изпълнители за инженеринг на ул.“Жива вода“, „Николаевска“, „Седма рилска дивизия“ и „Александър Батенберг“. Комисия с председател зам.кметът Крум Милев в присъствието на представители на участниците, отвориха днес документите на “БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ” ЕООД, “Пиринстройинженеринг” ЕАД, “Мегаинвест-холд” ЕООД и “ДУПНИШКА ВОДА” ДЗЗД. Прогнозната обща стойност на поръчката е в размер на 1 386 082.14 лева без ДДС. Улиците са предвидени за цялостно преасфалтиране и изграждане на тротоарни площи.
След проверка на документите, комисията ще обяви дата за отваряне на ценовите оферти на кандидатите.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Публикувано

на

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Ако желаете да останете да работите в родния край,
Ако търсите сигурна и стабилна заетост в международно призната фирма,
Ако имате интерес за работа в производствена среда,

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – най-големият работодател в региона и доказан лидер в производството на облекло
Открива 150 нови работни места за следните позиции:
– Оператор на настилаща машина
– Помощник в кроялно отделение;
– Оператор на кроялен робот;
– Оператор на шевна машина;
– Оператор на оверлок;
– Гладач в производствения процес;
– Оператор на гладачна преса;
– Контрольор на качеството;

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Месечно възнаграждение от минимум 720 лв до максимум 1 480 лв бруто, в зависимост от сложността на извършваната операция и от личната производителност.
В допълнение фирмата предлага:
– Безплатен транспорт до и от работното място;
– Плащане на осигуровки върху цялата заплата;
– Висок стандарт на условия на труд;
– Възможност за дългогодишна заетост и придобиване на широка квалификация по технология на облекло;

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – Вашият надежден избор за работа в регион Гоце Делчев!

За допълнителна информация: тел. 0751 98319 или 0751 98402

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ