Свържете се с нас

Култура

ДА ГО ДУХАТ СПРАВЕДЛИВИТЕ отново ТОП продукт в store.bg!

Публикувано

на

Един от най – големите сайтове за онлайн търговия в България, обяви вулгарният роман на нашия колега Веселин Стаменов – ДА ГО ДУХАТ СПРАВЕДЛИВИТЕ, за нов „ТОП“ продукт на месеца. Из между хилядите заглавия на печатни издания в книжарницата, вулгарният роман на Стаменов, изляhttps://www.youtube.com/watch?v=hGqouIBz5Y8&t=1547sзъл само преди месец вече е сред най – търсените. 

На пук на злобата и цензурата, на пук на зависливите погледи и злобни мнения, писателят Стаменов се нарежда на едно то първите места, почетене и интерес в съвременната българска литература. ДА Г ОДУХАТ СПРАВЕДЛИВИТЕ  е уникална книга, пишат читателите. Този път майсторът на перото във вулгарната, булевардната проза на България ви въвлича в един свят на душевна мръсотия, лицемерна задкулисна игра, курвенски номера и подли схеми… Коварен сюжет, чийто скелет е изграден изцяло от болезнената българска реалност. Да, в случая Стаменов не изневерява нито на стила си, нито на изказа си и безпощадно ще ви поднесе това, което всеки ден виждате, но не поглеждате, усещате, но не искате да почувствате – съвременната българска реалност, която създава може би най-новия стил в днешната българска литература – мутацията от „вулгарен“ в „булгарен“ роман. Това е запазената марка на Веселин Стаменов, коят оза пореден път го прати на върха.

 

коментара

Култура

Празникът на руската песен и танц събира 190 участници в Кюстендил

Публикувано

на

За 14-а поредна година Празникът на руската песен и танц събира 190 участници на сцената на централното кюстендилско читалище „Братство“.

Любителите на руското изкуство ще имат възможността да се насладят на техните изпълнения днес, 18. април от 17.00 часа.

Състави и индивидуални изпълнители на различна възраст ще представят своя талант и труд пред кюстендилската публика.

За втора поредна година в Празника ще вземе участие и ВИГ „Акустика“ от София.

Организатори на проявата са Община Кюстендил, Дружество за приятелство с Русия и народите на ОНД и читалище „Братство“.

коментара

Продължете с четенето

Култура

Проф. Цочо Бояджиев представи самостоятелна фотоизложба в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Публикувано

на

Именитият български философ проф. д.ф.н. Цочо Бояджиев представи в Югозападния университет „Неофит Рилски самостоятелна изложба, която включва 17 черно-бели фотографии.

Изложбата бе открита от заместник-ректора на университета проф. д-р Георги Апостолов, който поднесе приветствие от името на ректорското ръководство и благодари на проф. Цочо Бояджиев за възможността творбите му да бъдат представени в Югозападния университет „Неофит Рилски“.

„За мен е чест да представя нещата, с които се занимавам. Избрал съм неща, които са по-абстрактни, които изискват определени усилия, за да се възприемат. Добрата фотография и доброто творчество е това, което оставя пространство за интерпретация на зрителите и на читателите“, каза при откриването на изложбата проф. Цочо Бояджиев.

„Знаете, че много често животът на учения е от вкъщи в библиотеката и обратно. Живял съм години наред по този начин и благодарение на фотографията се отвориха очите ми за красотите на този свят, за смисловите дълбочини на предметите, които ни заобикалят“, каза още проф. Бояджиев.

След представянето на творбите си проф. Цочо Бояджиев изнесе публична лекция на тема „Истината във фотографията“. Програмата продължи с дискусия „Изкуството на философския превод“, в която участваха проф. Лазар Копринаров и доц. д-р Камен Лозев.

Посещението на проф. Цочо Бояджиев в Югозападния университет „Неофит Рилски“ беше организирано от Центъра за изследване и разпространение на политическите и философски идеи към катедра „Философски и политически науки“.

 

 

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ