Представители на Гоце Делчев и Хаджидимово в областното ръководство на СДС в Югозапада!

Ексобластният управител на Благоевград Димитър Димитров бе преизбран за лидер на СДС в Пиринско. Кандидатурата му е подкрепена за втори мандат от общинските организации на събрание в читалището, на което гост беше главният секретар на синята партия Илия Лазаров. За негови заместници са избрани директорът на Шесто училище в Благоевград Димитър Арабаджиев, Атанас Воденичаров от Хаджидимово и Кръстьо Глухчев от Гоце Делчев, а за организационен секретар е одобрена Елена Димитрова.

В отчетния си доклад Димитър Димитров е направил политическия анализ за четирите години, през които е начело на Областния съвет на СДС, който бе преучреден на 4 октомври 2014 г. на ски базата на Картала край Благоевград.

„Представих анализ на  резултатите от последните европейски, парламентарни и местни избори, на които СДС се яви като част от Реформаторския блок. Ние имаме 13 общински съветници, а кметовете на Струмяни и Хаджидимово бяха избрани с наша подкрепа. Предстои широка дискусия за това как ще се яви СДС на следващите избори – дали самостоятелно или в коалиция. Това беше темата на националната конференция, която се провежда в София. Аз уведомих главния секретар, че няма да мога да участвам заради протеста в Благоевград. Не съм съгласен с политиката на правителството на Бойко Борисов и съм съпричастен с протеста на хората срещу повишаването на цените на горивата, на застраховката „Гражданска отговорност”, на тока, на газта, на водата“, обясни пред репортер на „Струма“ областният лидер на СДС,

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене