Влюбени японци долетяха чак от Токио, за да си спретнат приказна сватба на магическо място в Пирин

Младоженци избраха Банско, за да се врекат във вярност. Те избраха курортния град за най -прекрасния момент от живота си. Младите влюбени от Токио, Япония – Хироши и Шиори решили да се оженят на езерото Окото, което се намира над хижа „Вихрен“, съобщава struma.com.

Прегледали куп други дестинации, но България, Банско и красотата на Пирин привлекли красивите младоженци. Двойката прелетяла над 9000 километра, от красивия Токио до България. След това отседнали в SPA хотел в Банско до красивата си церемония.

Ритуалът се провел на едно от най-красивите места в България – езерото Окото. Кръглата му форма и блестящата повърхност дават основание да бъда наречено така. То е толкова малко, че не се забелязва от пътеката, която минава само на сто метра от него. Размерите му са 65 на 57 м, тоест е почти кръгло.

В японската култура белият цвят символизира прехода от едно състояние в друго. Традиционните булки първоначално са облечени само в бяло, а в последствие добавят към тоалета си различни цветни аксесоари. Японската булка, дошла чак до Банско, след красивия си ритуал, добавила различни орнаменти към визията си, които да показват, че вече е омъжена жена.

Гости и приятели на семейството също дошли на красивото събитие. Японците били очаровани от красивата природа на България. Освен това те останали захласнати от доброто обслужване в хотелите, славещо се до едно от най-добрите в Европа, както и от храната, която все повече туристи възхваляват.

Японските туристи от години посещават България най-вече заради розовото масло и „Фестивала на розата“.

След уникалната сватба и младоженци и гости дружно поели към родното Токио.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене