Димитър Бербатов официално представи книгата си (Снимки)

Българската футболна звезда Димитър Бербатов представи официално своята биография „По моя начин“. Това се случи само пет дни, след като друго футболно величие – Христо Стоичков, представи биографичната си книга „Историята“.

„Книгата се казва „По моя начин“, защото в нея пиша за това как аз съм успял, но има и много други начини човек да успее. Надявам се много млади хора да се припознаят и да научат нещо за себе си от книгата“, заяви Бербатов пред медиите, предаде БГНЕС.

„Писах я около две години, но не очаквах да е толкова трудно. Все пак съм доволен от крайния резултат. Тя съдържа всички трудни моменти, победи и загуби, но не исках да е отегчителна, а да може всеки да я разбере“, коментира 37-годишният нападател.

„Надявам се да има повече такива книги, защото както аз, така и Стоичков сме успели. Това за следващите поколения е един урок, от който те могат да почерпят и да извлекат ползи“, отчете благоевградчанинът.

Той сподели, че една от най-трудните глави за написване е била тази за финала в Шампионската лига през 2011 г. на „Уембли“, когато българинът бе оставен извън групата за двубоя за сметка на Майкъл Оуен.

РЕДАКТОР: ДЕНИЦА РАЙКОВА

Actualno.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене