Бивши и настоящи директори, учители и гости на СУ “Йордан Йoвков“ -Рибново разтресоха Лещен със страхотен купон по случай патронният празник

Директора на СУ „ Йордан Йовков“-Рибново , Манчо Джуркин снощи събра на обща и голяма трапеза в един от красивите комплекси в родопското село Лещен, бивши и настоящи учители работили през годините в училището в Рибново и професионалисти в професията  стартирали своята кариера от СУ Йордан Йовков“.

Срещата  на бившите и настоящи учители от СУ –Рибново прерасна в голям и страхотен купон .Невероятните учители от школото управлявано  от Манчо Джуркин освен добри професионалисти в своята не лека професия ,се оказаха  и страхотни танцьори . С многото хора и  невероятни танци които се вихреха през цялата вечер те нажежиха дансинга до огнено червено.

Много наздравици и много пожелания за  здраве, лични и професионални успехи също се лееха  като из ведро на страхотният купон който приключи след полунощ . „Всичко започва от Рибново,моята политика е такава, че не може един човек който е отдал най- хубавите си години  и да е дал всичко от себе за образователното и духовното израстване на младите хора , в такива моменти да не е бъде уважен и да не е сред  нас т.е. да не е на мястото си макар да е пенсионер вече или да работи в друго училище .Затова сред нас тази вечер са прекрасната Вабие Мутишева оставила  дълбока диря след себе си  в образователното дело в нашето училище , директора на гимназията в Гърмен ,Стоян Стругов който започна своят учителски път от СУ –Рибново и  много други.

„ Където и да ходим ще  я търсим „Бялата лястовица“ на Йовков  който ни завеща ,да лелеем за доброто във всичките му форми, да правим добро и да уважаваме всяка личност независимо от произход, вероизповедание, вяра ,политическа и друга принадлежност и т.н. Затова тази вечер сме тук всички заедно и  ще продължим да бъдем .

Имаме прекрасни деца от които ние учителите създаваме личности и полезни за обществото  хора . Няма да забравя вълнението което изпитах днес по време на училищното тържество по случай патронният празник на нашето училище , няма да забравя  как 8“Б“ клас от които всички сме вдигнали ръце изиграха „Шибил“, а малките те просто бяха невероятни .Гордея се  и нека бъде гордост за всички ни ,че имаме такива деца „каза в горещото си слово  пред колегите си  Манчо Джуркин като поздрави всички с прекрасно изпълнение на  любимата му прима на българската естрада Лили Иванова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене