ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ

ОВЕН
Днес мнозина от вас ще започнат деня с лошо настроение поради понижен физически тонус. Внимавайте, това е началото на разболяване, краткотрайно и на вирусна основа, но достатъчно вероятно и възпиращо делата ви.

ТЕЛЕЦ
Събота носи положителни промени във вашето финансово статукво и най-вероятно е ден за нови придобивки. Те няма да дойдат по пътя на хазартен шанс или спекулативна операция, а чрез дейност, свързана с професията ви. Става въпрос за допълнителни ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
Събота ще ви радва в много отношения, а някои от вас ще бъдат напълно убедени, че им носи успех. Това усещане се свързва с възможността да попаднете на търсена от вас стока във връзка с дома. Професионалният ден при някои от вас е свързан с успешно пътуване.

РАК
За някои от Рак събота е доста неприятен ден и ще научите, че един човек, когото сте свързвали с надеждите за бъдещето, едва ли вече ще има възможност да ви помогне. На работното си място е добре да се вслушвате в съветите на колегите и да не проявявате своеволия.

ЛЪВ
Денят е важен за Лъвовете и днес ще постигнете успех в действия, свързани с реализиране на разговор, проведен през отминалите дни. Става дума за делови успех. Важна подкрепа ще имате от ваши приятели. Внимавайте при подписване на документи, възможни са измами.

ДЕВА
Мнозина от вас смятат, че са допуснали грешка, поради която настъпва промяна в някои от предварително уговорените контакти или намерения. Всяка промяна, която възниква при делата ви, е добре дошла за вас. Във всички дела днес бъдете дипломатични и прозорливи.

ВЕЗНИ
При вас се променят обстоятелствата в професионален и личен план. В професията ви този процес е по-бавен и ще продължи по-дълго. Контактите ви днес биха могли да придвижат в положителна посока дела, с които възнамерявате да се заемете. Везните имат хазартен шанс днес.

СКОРПИОН
Ненадейно ще се отправят на път някои от Скорпионите, а други ще предприемат разговор с шефа си по въпроси, чието разрешаване отдавна е наложително. Повечето от тях засягат финансови въпроси. Внимавайте за здравословното си състояние. Възникват и проблеми от професионален характер.

СТРЕЛЕЦ
Денят ще бъде успешен за онези от вас, които не се поддават на емоционален натиск. Ще имате случай да бъдете под такъв и ако удържите нервите си, ще се съхраните за делови действия. Можете да разчитате на подкрепата на жена, която е с голямо влияние. Онези, които се поддадат днес лесно на компромати и избухнат, ще опропастят деня си.

КОЗИРОГ
Събота е много добър ден за Козирозите и мнозина от вас ще имат възможности да реализират трайни професионални успехи. Всъщност стабилността е главният израз на вашите професионални възможности. Успехите днес следват сферата на финансите и новите контактите. Бизнес сдруженията днес ще са повече от печеливши, но проверявайте информацията.

ВОДОЛЕЙ
Придобивката, от материална до морална, е главен израз днес при Водолеите. При вас това е възможно да осъществите след премахването на редица трудности, които ще възникнат на пътя ви. Може би трябва да бъдете резки и осъдителни към приятелите си и хората, с които контактувате.

РИБИ
С много неща може да се захванете днес, но в никакъв случай не бива да разчитате на успех във финансови операции. Късметът ви също не е много добър днес и ще имате доста трудности в делата, с които ще се заемете сега. Финансови придобивки могат да очакват пътуващите Риби. Добре е да действате целенасочено по задачите си, възможни са забавяния.

Коментар с Facebook

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене