Свържете се с нас

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ

Публикувано

на

ОВЕН
Днес мнозина от вас ще започнат деня с лошо настроение поради понижен физически тонус. Внимавайте, това е началото на разболяване, краткотрайно и на вирусна основа, но достатъчно вероятно и възпиращо делата ви.

ТЕЛЕЦ
Събота носи положителни промени във вашето финансово статукво и най-вероятно е ден за нови придобивки. Те няма да дойдат по пътя на хазартен шанс или спекулативна операция, а чрез дейност, свързана с професията ви. Става въпрос за допълнителни ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
Събота ще ви радва в много отношения, а някои от вас ще бъдат напълно убедени, че им носи успех. Това усещане се свързва с възможността да попаднете на търсена от вас стока във връзка с дома. Професионалният ден при някои от вас е свързан с успешно пътуване.

РАК
За някои от Рак събота е доста неприятен ден и ще научите, че един човек, когото сте свързвали с надеждите за бъдещето, едва ли вече ще има възможност да ви помогне. На работното си място е добре да се вслушвате в съветите на колегите и да не проявявате своеволия.

ЛЪВ
Денят е важен за Лъвовете и днес ще постигнете успех в действия, свързани с реализиране на разговор, проведен през отминалите дни. Става дума за делови успех. Важна подкрепа ще имате от ваши приятели. Внимавайте при подписване на документи, възможни са измами.

ДЕВА
Мнозина от вас смятат, че са допуснали грешка, поради която настъпва промяна в някои от предварително уговорените контакти или намерения. Всяка промяна, която възниква при делата ви, е добре дошла за вас. Във всички дела днес бъдете дипломатични и прозорливи.

ВЕЗНИ
При вас се променят обстоятелствата в професионален и личен план. В професията ви този процес е по-бавен и ще продължи по-дълго. Контактите ви днес биха могли да придвижат в положителна посока дела, с които възнамерявате да се заемете. Везните имат хазартен шанс днес.

СКОРПИОН
Ненадейно ще се отправят на път някои от Скорпионите, а други ще предприемат разговор с шефа си по въпроси, чието разрешаване отдавна е наложително. Повечето от тях засягат финансови въпроси. Внимавайте за здравословното си състояние. Възникват и проблеми от професионален характер.

СТРЕЛЕЦ
Денят ще бъде успешен за онези от вас, които не се поддават на емоционален натиск. Ще имате случай да бъдете под такъв и ако удържите нервите си, ще се съхраните за делови действия. Можете да разчитате на подкрепата на жена, която е с голямо влияние. Онези, които се поддадат днес лесно на компромати и избухнат, ще опропастят деня си.

КОЗИРОГ
Събота е много добър ден за Козирозите и мнозина от вас ще имат възможности да реализират трайни професионални успехи. Всъщност стабилността е главният израз на вашите професионални възможности. Успехите днес следват сферата на финансите и новите контактите. Бизнес сдруженията днес ще са повече от печеливши, но проверявайте информацията.

ВОДОЛЕЙ
Придобивката, от материална до морална, е главен израз днес при Водолеите. При вас това е възможно да осъществите след премахването на редица трудности, които ще възникнат на пътя ви. Може би трябва да бъдете резки и осъдителни към приятелите си и хората, с които контактувате.

РИБИ
С много неща може да се захванете днес, но в никакъв случай не бива да разчитате на успех във финансови операции. Късметът ви също не е много добър днес и ще имате доста трудности в делата, с които ще се заемете сега. Финансови придобивки могат да очакват пътуващите Риби. Добре е да действате целенасочено по задачите си, възможни са забавяния.

Коментар с Facebook

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 април

Публикувано

на

ОВЕН

Днес мнозина са повлияни от домашните обстоятелства и това вреди на деловия ви ритъм и устрем. Налага се пътуване при някои, което ще бъде резултатно. За всичките си действия трябва да бъдете настойчиви до краен успех.

ТЕЛЕЦ

Поради прекалено доверие Телците могат днес да останат измамени и да последват редица неприятности. Не бива да разчитате много на приятелите си. Денят говори за несъстояли се срещи. Сега вашият най-добър помощник е интуицията, която не бива да пренебрегвате.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина днес са разточителни в пълния смисъл на думата. Организирайте деня си и действайте в положителна посока. В края на деня може да се окаже, че времето не ви е стигнало за нищо. Допускате грешки, аналогични на тези от предните дни. Отбележете ги и се старайте да ги отстраните.

РАК

Мнозина от Рак не са успели да проявят действено начало и сега чувстват известна стагнация върху себе си. Ще намерите начин да се реализирате. В събота делата ви тръгват успешно. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

ЛЪВ

Не можете да решите сами възникналите домашни проблеми, трябва да търсите взаимната хармония в съвместните действия. В делови план се явяват проблеми, с които трябва да се справите и за които имате сили и възможности. Бъдете решителни и ще успеете. Очаква ви приятна новина.

ДЕВА

Днес делата си се движат безупречно въпреки трудностите и неудобствата около тях. А там, където това още не е факт, е наложително да действате по-настойчиво. Твърде възможно е вашите делови срещи в събота да не се състоят. Днес не излагайте идеите си пред колеги.

ВЕЗНИ

Във събота Везните ще бъдат неприятно изненадани в стремежа си за успешна реализация във финансовата сфера или дела, свързани с пари. Денят се характеризира с плодотворни контакти и пътувания, но не се съобразявайте със съвети, получени от мъж. Не властвайте в любовта.

СКОРПИОН

Повечето от Скорпион ще се чувстват неудобно днес, но това не намалява деловия успех. Ще действате често от позиция на силата, което не във всички случаи е добре. По-късно могат да се явят проблеми в контактите. Бизнесмените от вас трябва да контролират партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Събота е привлекателен ден за вас, защото сте в добро настроение и с изявено желание за действия. При мнозина съществуват професионални проблеми, които ще се опитате безуспешно да разрешите. Бъдете внимателни към началниците си, защото можете да разгневите неподходящ човек.

КОЗИРОГ

Най-големите притеснения за Козирог в събота се свързват с резултатите, които очакват от делата, които са захванали. Но учащите се не бива да се притесняват, защото творческите успехи са част от характеристиката на Козирог и успешно ще положат изпит.

ВОДОЛЕЙ

В събота не давайте воля на гнева си, защото той не е характерен за вас и действа особено неприятно върху психическото ви състояние. Сега някои от вас са на път, който има отношение към деловия живот, ще постигнете очаквания успех. Добри възможности ще ви бъдат предложени.

РИБИ

Към разрешаване на проблемите си мнозина от вас ще пристъпят с хитрост. Впрочем около вас има хора с големи възможности, които са готови да ви помогнат. Малко проблематични са срещите във събота, но това не е тежък проблем. Някои имат сътресения от любовен характер.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 април

Публикувано

на

ОВЕН
В петък вашият успех се крепи на бързите и ефективни действия. Най-общо денят може да се нарече финансов. Успехите за вас са в по-широки граници и звездите ги гарантират при активност от страна на родените под Овен. Днес вашият късмет е силно изразен и можете да се заемете с трудни дела.

ТЕЛЕЦ
Още днес можете да започнете работа по въпросите, които имат връзка с вашия бъдещ просперитет и обновление. Сега обаче има нещо, което трябва да изясните, и то се отнася до вашите бизнес проекти. Много голяма е вероятността те да съдържат известен процент нереалност и така да се окажат в голяма степен недействителни.

БЛИЗНАЦИ
Петък е сериозен финансов ден за вас. За съжаление някои от Близнаци имат нереална представа за действията си, но късметът, който днес е силно изразен при вас, ще ви помогне да постигнете успехи. Денят е добър за контакти, които за всички вас ще бъдат плодотворни. Ще получите съобщение от финансов характер.

РАК
Вашите успехи имат отношение към дома и парите в петък, но мнозина от Рак имат доста нереални проекти. Разгледайте намеренията си и ги подложете на строг анализ. Само това е начинът да избегнете грешките. Някои от вас ще си навлекат неприятности в службата поради прибързани действия.

ЛЪВ
Петък е най-успешният ден от седмицата за вас. Въпреки че някои от Лъв се чувстват като ограбени или са в незавидно физическо състояние, звездната съдбовност определя прекрасен ден за вас. Става въпрос за постижения, които са от високо ниво. Ще ви зарадва съобщение, свързано с парични придобивки.

ДЕВА
Девите имат изключителен финансов шанс в петък. Макар че делата ви ще срещнат трудности, не бива да се отказвате от дейността си или да я отлагате за друг ден. Добри възможности ще имат мнозина от вас, ако действат чрез административни инстанции. Някои от вас прибързват по въпроси от бизнеса и службата.

ВЕЗНИ
Петък е изключително ползотворен ден за вас. Мнозина ще го разберат на служебното си място. Това ще бъде под формата на някаква придобивка или подкрепа от страна на ръководителите ви. Известна нестабилност се забелязва във финансово отношение, но тя не е продиктувана от събития, а от личната неангажираност на Везни.

СКОРПИОН
Някакви “ветрове веят” Скорпионите днес и това, че мнозинството от вас се държи неангажирано към реалната действителност, е все пак разбираемо. По-голямо учудване създават онези между вас, които ще се държат глуповато. Имате силна воля и сте достатъчно решителни, за да реализирате един успешен петък.

СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците не се чувстват много добре и нервното напрежение ще ги доведе до прибързани действия. За вас те сега са грешка. Бъдете разумни и действайте по предварителен план – без значене дали става въпрос за службата, или другите ангажименти. Някои от вас имат добри възможности за разговор с началниците.

КОЗИРОГ
Сигурно много от вас ще бъдат добре приети от приятелите или околните в службата, защото днес вие ще ги зарадвате с интересно съобщение. За някои това съобщение ще е лично, а на други ще вдъхне доверие за бъдещето. В този смисъл на разсъждения е възможно и самите вие да се зарадвате от съобщението.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите имат финансова необходимост в момента и мнозина ще решат проблема си чрез паричен заем. Имате основание да се надявате на него, защото ще ви бъде направен съответният компромис. Някои от вас са пленници на суетата и користолюбието, като едновременно с това демонстрират амбициите си.

РИБИ
Стабилни сте днес и повече от родените под Риби ще имат придобивка. Вашият шанс има отношение към работата, обществените контакти и финансите. За последните не трябва да действате прибързано и само в рамките на установения ред. В противен случай не е изключена загуба. Не действайте прибързано.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ