5 бона за магазин 100 кв.м., под наем, на главната улица, в центъра на Благоевград

Искаш да правиш бизнес, искаш да си в топ центъра, даваш 5 000 лв.  на месец и правиш яки визитки с които да се фукаш, че имаш магазин в центъра на Благоевград. Интересното е само какво ли ще продаваш в този магазин, че да успееш да си платиш наема, и като се включат и ток, вода и още куп такси … печалбата ще почака. Но нали ще можеш да се фукаш, че си бизнесмен и магазин в центъра. Първо си помислих, че има някаква печатна грешка, виждайки залепената обявя на стъклото на магазин в Благоевград, но се оказа, че е истина. Има още 2-3 сгради в областният център, които отдават 100 кв.м., за 5000 лв.  Така както сме тръгнали скоро ще стигнем софиянците.

Топ Преса направи справка и установи, че наемите на търговски площи на бул. „Витоша“ в София е 50 евро за кв. м на месец през  2018 г.

Въпреки отбелязаното повишение наемите на столичния булевард остават едни от най-ниските сред изследваните 45 централни улици в Европа, като отстъпват само на „Калеа Викторией“ в Букурещ, където средното им равнище е 47 евро за кв. м на месец.

Най-скъпата улица за наем на търговски площи е „Шанз-Елизе“ в Париж с 18 хил. евро на кв. м на месец, следвана от „Виа Монтенаполеоне“ в Милано с 13 500 евро на кв. м на месец и „Виа Кондоти“ в Рим с 11 500 евро на кв. м на месец.

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене