Без категория

Преглед на местния печат

печат

В.“Вяра“

Окръжен съд – Благоевград реши: Убийците Филип Филипов и Веселин Джулджов остават в ареста

Филип Филипов и Веселин Джулджов – сочени като убийци на 32-годишния донор Богданов, остават в ареста, реши съдът в Благоевград. Близките им опитаха да ги представят като добри и работливи момчета, съдът обаче потвърди мярката за неотклонение „задържане под стража”. Младежите бяха защитавани от четирима адвокати, по двама за всеки от тях.

Разследват под лупа благоевградския хотел „Луксор“ след натравяне с кекс на рецепционистката Райна Илиева и чистачката Анка Кирякова

2Разследват под лупа благоевградския хотел „Луксор“ след натравяне с кекс на две жени. 29-годишната рецепционистка Райна Илиева и 50-годишната чистачка Анка Кирякова са приети за лечение в отделението по реанимация, след като похапнали кекс, предложен от сина на собственика на хотела Любомир Левунлиев.

Майки на деца с увреждания от Перник проплакаха: 5-годишно дете ляга 22 пъти на операционната маса, за клапа от 3 бона държавата не дава нито лев

Държавата ни превърна в просяци, изплакаха майки на деца с увреждания от Перник пред Калина Крумова и Даниела Колева от социалната платформа на „България без цензура“ „Евромайки“. Изстрадалите жени призоваха държавата да започне да им помага. Надлъгваме се с бездушието на чиновниците. Парите решават съдбата на децата ни, разказаха препатилите майки.

Само 20 декларации подадени в НАП – Благоевград, спестяваш 5%, ако я внесеш до 10 февруари

Едва 20 данъчни декларации са постъпили досега в НАП Благоевград. Първите мераклии са били за възстановяване на данъка. Това съобщи  на пресконференция вчера началникът на отдел „Обслужване на клиенти” Лилия Дивизиева. Тя обясни, че все повече фирми и физически лица се възползват от онлайн услугите на приходната агенция, което спестява време.

Шапки долу! Парламентарист №1 Иван Андонов лети към 3-ти мандат на поста 

Шефът на кюстендилския минипарламент Иван Андонов свиква извънредно заседаниие на съвета идния четвъртък. Местните избраници ще трябва да се занимават с избора на нов председател, тъй като мандатът на сегашния изтича този месец.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене