Диона от ВИП Брадър става гоце-делчевска снаха?

Клюката, че изгонената от „ВИП Брадър“ в понеделник рапърка Диона върти любов с IT специалист, се оказа дос­та вехта. Смуглата певица отдавна е скъсала с компю­търджията и сега спи с един от най-сексапилните родни модели.

„Той се снима във видео клипове. Запознахме се на един кастинг за сериал. Мно­го добро момче е. В началото бяхме в приятелски отноше­ние, които след това преми­наха в нещо повече“, призна Диона пред „Star Reporters“, като спести името на възлю­бения си.

Ние обаче се разровихме и установихме неговата само­личност. Денислава Сашова, както е истинското име на брадърката, от скоро е с Жоро Петков, носител на титлата „Super Model Universe“. Краса­вецът изпълнява главна роля в последния клип на Диона – „King Kong“, който излезе в края на август, дни преди началото на риалити шоуто. Петков е статист и във виде­ото на Тита – „Фотошоп“.

Гаджето на Диона е от Гоце Делчев и е студент по ико­номика в УНСС. Майка му е учителка, а баща му е замест­ник-кметът на столичната община „Изгрев“ Веселин Пет­ков.

Видеото, в което Диона го­вори за връзката си с моде­ла, е снимано преди да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“. Преди няколко дни се появи информа­ция, че след като призна ромския си про­изход, за което краса­вецът не знаел, ра­пърката спешно поиска­ла от Биг Брадър да проведе телефонен разговор с гаджето си, за да го попита дали още имат връз­ка.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене