ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ

ОВЕН
В петък Овните са малко мрачни, а някои дори проявяват агресивност, отнася се за бизнесмените, които основателно се притесняват за действията на своите партньори. Мнозина ще останат неудовлетворени. Всички представители на Овен трябва да бъдат много внимателни в деловите си действия днес – професия или бизнес.

ТЕЛЕЦ
Важен е петък за Телците, защото предоставя възможност за среща с влиятелен човек, който може да направи много за вас по важните ви делови въпроси. Редно е да коригирате плановете си и да се насочите към важните за вас въпроси. Обърнете повече внимание на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ
Професионалните трудности за Близнаците са с отрицателен знак. Днес вниманието на повечето от вас е насочено на други места и касаят домашния кръг или приятелите. Трябва задължително да завършите професионалните си задължения. Делата ви са свързани с административни лица.

РАК
Стабилитетът в петък на Раците е изразителен. Днес за повечето от вас той се свързва с професията и преговорите, които някои от вас ще имат. За други денят носи важна реализация от гледна точка на контактите.

ЛЪВ
Денят за Лъвовете не е много добър поради различни притеснения на психическа основа. Но той коренно ще се промени, на работното си място ще действате различно и с голям успех. Показателни за днес са срещите с влиятелни хора от средите на бизнеса. .

ДЕВА
Професионалният ден за Девите не е особено добър – той се развива положително, но няма да ви задоволи напълно. Несравнимо по-добри резултати ще дадат вашите срещи, определени за деня, които за някои от вас ще бъдат равносилни на ново позитивно начало. В петък са налице противоречия в дома, свързани с вашата работа.

ВЕЗНИ
Въпреки че петък налага някои вътрешни смущения, касаещи вашия личен живот, денят може да се нарече успешен за Везните. Неизяснени имотни дела ще помрачат настроението ви, възможно е да последва загуба за вас. Положителен е професионалният ден за всички от знака. Носи стабилизация и често парични придобивки.

СКОРПИОН
Положителен е петък за Скорпионите и създава благоприятни възможности за ползотворен професионален ден. При други успехите са свързани с обществения живот. Характерни за мнозина са контактите с приятели. Ще бъдете зарадвани от посещението на близък. Възможно е да изникнат пречки при уреждането на финансови въпроси.

СТРЕЛЕЦ
Тежък е петък за Стрелците. Плановете ви ще бъдат доста объркани и това ще повлияе отрицателно върху мнозина. Ще получите известие за получаване на отнето ви имущество или неочаквани приходи. Не пътувайте в петък, тъй като следват редица проблеми и замисълът ви ще остане неосъществен. Възможност за любовна авантюра.

КОЗИРОГ
Петък е прекрасен ден за Козирог и е твърде положителен, като създава дори възможности за реализация. Не са изключени някои финансови печалби, но трябва да се преборите с някои трудности. Днешните ви контакти ще предизвикат положителни промени в голяма част от вашите дела. Реализацията ви е извън съмнение, успехът ви е „”в кърпа” вързан.

ВОДОЛЕЙ
В петък на Водолеите им предстоят малки печалби, които са свързани с професионалната ангажираност. Някои от вас не се чувстват здравословно добре поради физическо заболяване или психическо неравновесие или пренатоварване. Насочете се настойчиво към вашите бизнес дела, това е пътят, който ще ви доведе до положителна парична промяна.

РИБИ
Петък ще ви създаде професионални ядове, но самите вие сте в състояние да превъзмогнете пречките и да доведете делата си до успешен завършек. Днес можете да разчитате на шанс в професионалните дела и личните си ангажименти. Вашият шанс ще ви даде нови възможности за успешно развитие. Вечерта ще ви е спокойна и ви очаква изненада в дома ви.

Коментар с Facebook

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене