Свържете се с нас

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ

Публикувано

на

ОВЕН
В петък Овните са малко мрачни, а някои дори проявяват агресивност, отнася се за бизнесмените, които основателно се притесняват за действията на своите партньори. Мнозина ще останат неудовлетворени. Всички представители на Овен трябва да бъдат много внимателни в деловите си действия днес – професия или бизнес.

ТЕЛЕЦ
Важен е петък за Телците, защото предоставя възможност за среща с влиятелен човек, който може да направи много за вас по важните ви делови въпроси. Редно е да коригирате плановете си и да се насочите към важните за вас въпроси. Обърнете повече внимание на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ
Професионалните трудности за Близнаците са с отрицателен знак. Днес вниманието на повечето от вас е насочено на други места и касаят домашния кръг или приятелите. Трябва задължително да завършите професионалните си задължения. Делата ви са свързани с административни лица.

РАК
Стабилитетът в петък на Раците е изразителен. Днес за повечето от вас той се свързва с професията и преговорите, които някои от вас ще имат. За други денят носи важна реализация от гледна точка на контактите.

ЛЪВ
Денят за Лъвовете не е много добър поради различни притеснения на психическа основа. Но той коренно ще се промени, на работното си място ще действате различно и с голям успех. Показателни за днес са срещите с влиятелни хора от средите на бизнеса. .

ДЕВА
Професионалният ден за Девите не е особено добър – той се развива положително, но няма да ви задоволи напълно. Несравнимо по-добри резултати ще дадат вашите срещи, определени за деня, които за някои от вас ще бъдат равносилни на ново позитивно начало. В петък са налице противоречия в дома, свързани с вашата работа.

ВЕЗНИ
Въпреки че петък налага някои вътрешни смущения, касаещи вашия личен живот, денят може да се нарече успешен за Везните. Неизяснени имотни дела ще помрачат настроението ви, възможно е да последва загуба за вас. Положителен е професионалният ден за всички от знака. Носи стабилизация и често парични придобивки.

СКОРПИОН
Положителен е петък за Скорпионите и създава благоприятни възможности за ползотворен професионален ден. При други успехите са свързани с обществения живот. Характерни за мнозина са контактите с приятели. Ще бъдете зарадвани от посещението на близък. Възможно е да изникнат пречки при уреждането на финансови въпроси.

СТРЕЛЕЦ
Тежък е петък за Стрелците. Плановете ви ще бъдат доста объркани и това ще повлияе отрицателно върху мнозина. Ще получите известие за получаване на отнето ви имущество или неочаквани приходи. Не пътувайте в петък, тъй като следват редица проблеми и замисълът ви ще остане неосъществен. Възможност за любовна авантюра.

КОЗИРОГ
Петък е прекрасен ден за Козирог и е твърде положителен, като създава дори възможности за реализация. Не са изключени някои финансови печалби, но трябва да се преборите с някои трудности. Днешните ви контакти ще предизвикат положителни промени в голяма част от вашите дела. Реализацията ви е извън съмнение, успехът ви е „”в кърпа” вързан.

ВОДОЛЕЙ
В петък на Водолеите им предстоят малки печалби, които са свързани с професионалната ангажираност. Някои от вас не се чувстват здравословно добре поради физическо заболяване или психическо неравновесие или пренатоварване. Насочете се настойчиво към вашите бизнес дела, това е пътят, който ще ви доведе до положителна парична промяна.

РИБИ
Петък ще ви създаде професионални ядове, но самите вие сте в състояние да превъзмогнете пречките и да доведете делата си до успешен завършек. Днес можете да разчитате на шанс в професионалните дела и личните си ангажименти. Вашият шанс ще ви даде нови възможности за успешно развитие. Вечерта ще ви е спокойна и ви очаква изненада в дома ви.

Коментар с Facebook

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 май

Публикувано

на

ОВЕН
Съгласуваните действия с някого са много полезни за Овните в понеделник. Въобще предприемчивостта ви изисква съюз и това е особено валидно за дела във финансовата сфера. Имате затруднен служебен ден поради много неизяснени професионални проблеми. Денят е труден и за някои бизнесмени.

ТЕЛЕЦ
Хубаво е в понеделник Телците да са по-находчиви и предриемчиви. Трудностите може да преодолеете и вие с подкрепа от нечия страна. Съюзените действия за вас са препоръчителни и резултатни съответно. Понеделник би могъл да ви насочи към контакти, които в повечето случаи са полезни за вас и успехът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на Близнаци успешно ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. По този начин, без дори да подозирате, ще изходатайствате благоприятното си развитие. А то не изключва подобренията в материален смисъл. Ползотворен ден за работа в съдружие.

РАК
Някои от Раците имат особени заслуги за финансовото стабилизиране и в понеделник позициите ви в семейството са важни и значими. Това обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори са налице някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за изява.

ЛЪВ
Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място в чужбина и вероятно днес ще заминават. Други имат затруднения от паричен характер, но те ще отпаднат скоро. В службата работата ви в тандем с една жена ще даде неочаквано добри резултати.

ДЕВА
Повечето от Дева ще имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Освен това, ако споделите служебните си проблеми с някого от приятелското общество, може приятно да се изненадате с адекватна и навременна подкрепа. Налице са днес възможности за справяне с финанси.

ВЕЗНИ
Въпросите, по които сте претърпели частичен неуспех, сте твърдо решени днес да разрешите. И ще ви се отдаде, стига да не са с финансов характер. Забележително е излъчването ви в понеделник и като че ли всички са готови да ви помогнат и облагодетелстват по някакъв начин. Може да се радвате на успешен служебен ден.

СКОРПИОН
В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка, вероятно поради прекъсване на връзката. Това обстоятелство е толкова обсебващо ви, че не само влияе на настроението, но и може да предизвика здравословно неразположение у някои. Чувствате сe ограбени и сте склонни да проявите агресия към близки.

СТРЕЛЕЦ
С твърдата вяра и личните способности и възможностите за самостоятелно справяне мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина в понеделник. Други от знака ще се борят да затвърдят лидерските си позиции. Вероятно не сте сами, защото се забелязва неотлъчната подкрепа на близък човек до вас. Имате стимули, а и развитието ви там се очертава благоприятно.

КОЗИРОГ
Забележителна предприемчивост проявяват дамите Козирози. Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество, ще се радвате на постиженията си. Важен факт за развитието ви през деня е дейността в съюз с някого. Бизнесмените да бъдат предпазливи със съдружниците си, да следят действията им. Няма повод за притеснение, но имайте едно наум.

ВОДОЛЕЙ
Вие по някакъв повод сте с чувство за ущърб, но съвместната дейност ще помогне за разрешаването на проблеми. В това отношение веднага се забелязва значимостта на обединените усилия по финансови въпроси. Имате ефект и в положителното му съдържание и ще се убедите още днес. Внимавайте обаче на работното място. Възможно е да влезете в незначителен конфликт с колега, който е злопаметен.

РИБИ
Повечето от Риби са влюбени. Настроението ви обаче може да се влоши, ако станете повод за разтрогване на връзката. Недейте да разваляте това, което сте съградили. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията, изслужвайте хората около себе си и на другата страна и не предизвиквайте конфликти. Понеделник ви носи успех.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ