СЕНЗАЦИОНЕН ЗАПИС! Директорът на училището в Дебрен признава пред бащата на бито дете че преподавателя е „виновен“ и че ще бъде „наказан“!ВРЕМЕ Е ЗА НАКАЗАНИЯ И УВОЛНЕНИЯ!

Разкрихме ги. След публикуваното в медията ни  видео изпратено ни от  Ибраим Чолаков баща на шестокласник от училището в гърменското село Дебрен и твърденията ,че детето му е било бито от учителят Тюлфит Караибраимов, жители , ученици , родители и учители  настръхнаха и се обявиха в пълна защита на учителят по Информационни технологии Караибраимов. Репортер на Топ Преса освен с ученици и родители , разговаря  за случая и с директорът на училището Верхад Топчиев който сподели ,че са взети писмени  обяснения от учителят Караибраимов , разговаряно е с класа и с класният ръководител и се направи всичко възможно случая да се потули.

Родителите на битото дете са решени да търсят справедливост до край!

Нещо повече, срещу родителя който е възстанал срещу престъпното поведение на преподавателя се изля помия. В същото време съпругата на въпросния баща и майка на едно от битите деца в социалните мрежи, качи чатове с родители на ученици и със самите ученици, в в които те си признават че са „защитавали“ преподавателя побойник Тюлфит Караибраимов под забележете – политически натиск.

Отчаян че видимо случая ще се потули и истината няма да види бял свят, в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, дойде унизеният и обиден баща, който поиска да протоколираме разговора му с директора Топчиев. Репортер на Топ Преса, записа разговора им и сами можете да го чуете. В него Топчиев отрича да е говорил с нашата медия – което не е вярно и е ПЪЛНА ЛЪЖА , второ ясно и категорично признава, че учителят Тюлфит Караибраимов е виновен и ОБЕЩАВА ЧЕ ТОЙ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА. 

Истината лъсна, при това от устата на човека, който искаше да я потули. Явно Топчиев си мисли, че е добър политик и може да „овладее“ всички, но будните и съветни граждани няма как да ги овладее. Топчиев сам признава че в момента в училището има проверяващи по случая. Готови сме да представим записа и доказателствата на тези проверяващи и още днес провиниля се учител да бъде уволнен. А Топчиев също да бъде наказан. Такива стари тарикати нямат място в системата. ЧУЙТЕ ЗАПИСА ТАМ ВСИЧКО СЕ КАЗВА! ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ РАЗКРИТИЯ! 
ПОВЕЧЕ ЗА СЛУЧАЯ И ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ УТРЕ САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! ИНТЕРВЮТА, СНИМКИ, ДОКУМЕНТИ И ЛЪЖИ… БРОЯТ НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене