Свържете се с нас

Uncategorized

Андон Тодоров – такъв си го избрахте!

Публикувано

на

Начело на разпадаща се група и разграничаващи се от него съветници, Андон Тодоров разкри истинското си лице и мотиви за своята опозиционна политика в местния парламент.
В последните няколко месеца местните медии бяха заливани по служебните пощи от изпразнени от съдържание политически пропагандни материали от www.regiona.bg чиято цел бе да бъдат настроени колегите от гилдията срещу местната власт във всичките и проявления и да покаже, че в общинския съвет на Благоевград вече има „безкористна и морална“ опозиция, даваща „разумни“ предложения за нормативни промени и изявяваща се „истински“ коректив на местната законодателна и изпълнителна власт. Дори някой от местните медии така искренно повярваха на това, че с охота разпространяваха скритите политически послания и препечатвха чинно информацията от контролирания от съветника Андон Тодоров информационен сайт.
Е да, ама не!!!

Заблудата трая кратко, първите пропуквания и съмнения се появиха, когато първият съветник от групата на Партията на зелените, Васил Александров – син на главен редактор на друга местна медия напусна изненадващо местният парламент с клишираното „невъзможност да изпълнява задълженията си поради служебни ангажименти“. На негово място влезе нов съветник в лицето на г-жа Янка Шейтанска – учител в едно от благоевградските учулища. Тя от своя страна, стана съветничка след безпрецедентни рокади и напускане на предния в листата на Партия на зелените – Стефан Гръчки, чиито мандат продължи само 1 сесия. Вторият по-сериозен сигнал и потвържение, че нещо се случва около съветниците на Тодоров и че има някакъв скрит, но яростен конфликт в групата, бе че при създаването на местен клон на неизвестна политическа партия наречена „Възраждане“, веднага двама от най-доверените му хора, а именно съветниците Цветозар Балабанов и Александър Стойков се отцепиха от Тодоров и той си остана само със съветничката Шейтанска.

Откъде дойде това възмущения и кой е виновен за бързото разпадане и разбягване на кадърни и качествени хора каквито са бизнесмените Васил Александров, Александър Стойков и стоматолога д-р Балабанов? Ако запитате съветника Тодоров – това е кмета, който е разбил групата му, а ако питате напусналите и отцепилите се съветници това е самият Тодоров. А може би и двете страни в задачата дават верен отговор.

Само редакцията на Топ преса разкри, че и двата отговора са верни.
Виновен за разпада на групата на Тодоров е наистина кмета Камбитов за това, че явно не се е поддал да бъде марионетка в ръцете на Тодоров, човек който всички приемаха за изключително близък до кмета Камбитов, дори и за по-близък от неговите съветници съпартиици, и човек който успя да развие строителният си бизнес именно по времето в което беше съветник в първия си мандат. Тодоров явно воден от максимата, че някой му е длъжен за нещо, или явно е прекалил в своите претенции и е поискал нещо да му бъде дадено даром само за това, че е съветник, а не спечелено по редовен път, или просто няма необходимата професионална компетентност да реализира обекти от по-голям мащаб и по естествен път отпада при подобора в процедурите, защото те са просто по-голяма лъжица за голямата му уста и безкраен апетит, и сега естествено вини друг . В подкрепа на изложената втора теза са и фактите, че една от фирмите с която близки до него хора участват в конкурси и обществени поръчки на територията на общината, каквато е фирмата „БГ Еврострой и АВМ“ ЕООД, която от месец февруари тази година е собственост на Лидия Мечева, като тя е закупила фирмата от Андон Тодоров, които пък от своя страна я е закупил от брат си Венци Тодоров през август 2017 година. Въпросната фирма е създадена през 2008 година, но епогея в нейните обороти и печалби се натрупават през периода 2011- 2014 година, а през последните 2 години тя върви надолу в приходната си част и отчита все по-малко обороти от обществени поръчки. Нещо повече за периода 2015-2016 година, фирмата бива последователно декласирана или класирана на незавидното 3-то място в редица обществени и възлагателни поръчки обявени от Община Благоевград между които най-емблематични са обществените поръчки за санирането на сградите на ОД на МВР и Първо РПУ – Благоевград, и поръчката за изграждането на ново крило на сградата на Благоевградската професионална гимназия. Странно как и защо, именно в този период започна и активирането на съветника Дончев като отявлен опозиционер на кмета Камбитов.

„Съвпадения и случайности не съществуват“ е казал някога Геният на философската мисъл Франсоа Волтер, а изводите оставаме на онази група заблудени гласоподаватели – гласоподавателите на ПП „Партия на зелените“, които мислеха, че с гласът си ще променят нещо, но останаха поредните разочаровани от действията продиктувани само и единствено от личните амбиции на въпросният „медиен и строителен олигарх“, както обича да се самонарича не на майтап съветника Андон Тодоров.

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Uncategorized

Паника в Банско – евакуираха хотел (СНИМКИ)

Публикувано

на

Хотелска стая пламна в Банско.

Огънят тръгнал от неизправна камина.

На място незабавно били извикани два екипа огнеборци, които потушили стихията.

Гостите на хотела са били евакуирани и изведени навън. За щастие няма пострадали.

Екипи проверяват комина на хотела, тъй като напоследък пожарите се дължат именно на непочистени комини, коментират огнеборци от мястото.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Скандал на седмицата! Запалете мангала че ни стана студено! Това ли е „революционерът“ на Кресна! И него ли системата го убива с 17 условни дела! Кажете го на майките на децата на които е продавал дрога!

Публикувано

на

Красимир Методиев – със 17 дела за кражби, измами, търговия с наркотици СИСТЕМАТА ГО УБИВА!

В настаналия природен и политически студ, наистина е време да сгреем мислите си и да се отрезвим от упоята и манията на някои хора да се пишат „опозиционери“ и „революционери“… Информационна агенция www.toppresa.com изчака страстите да утихнат и проведе свое разследване свързано с един приятно мургав брат от Кресна. Припомняме:  На 4-ти януари, тази година публикувахме материала „Красимир Методиев от Кресна: Полицаят Ивайло Баладжанов ми нанесе побой, каза ми да напусна страната“ ,   В него разказахме историята на 37-годишният Красимир Методиев от гр.Кресна, който се оплака от полицейско насилие. От разказа на Красимир стана ясно, че униформен служител от полицията в Сандански му е нанесъл побой. Излязоха доста притеснителни факти, както и стари данни за обвинения в подобни действия за полицая Ивайло Баладжанов. Като майка закрилница кметът на Кресна, Николай Георгиев стоеше плътно и потдържаше ореола на светеца Методиев, за да докаже пред обществото първо че е върл опозиционер на днешната власт и второ – че „Системата го убива“ бедния и онеправдания българнски гражданин. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ КМЕТЪТ АНГАЖИРА МЕДИИ ДА РАЗДУХАТ СКАНДАЛА ПРИ ТОВА ФИНАНСОВО. Топ Преса подкрепи тази кауза, защото е чувствителна по тези теми, но след като семейство от село Сливница община Кресна област Благоевград  ни писа, останахме направо потресени. Оказа се че „моралния мургав стожер“ на кресненския кмет, бореца за справедливост, жертвата Красимир Методиев е обрал най нагло дома на въпросното семейство, с взлом и е съсипал имота им. За щастие „лошата Санданска“ полиция си е свършила работата в срок и той е осъден и е лежал в затвора за този обир. Случая със семейството в Сливница ни провокира, да поразровим около името на „жертвата“ Красимир Методиев и какво установихме уважаеми читатели : 

Колаж – ivomir

Човекът на кмета на Кресна, има 17 съдебни дела: за кражби, грабежи и наркотици едно от които е търговия на дрога с малолетни. Последната присъда потвърдено му му е за кражба на пари от къща от село Сливница, за което има присъда 3 години лишаване от свобода, която е изтърпял до средата на 2018г. Е определено това доказва едно – СИСТЕМАТА ГО УБИВА този човек. Смазва го и не му дава комфорт да краде, да разбива чужди домове, да продава нартокици на деца. И кметът на град Кресна е прав. Такива хора трябва да се толерират. Те хем и гласове ще му докарат, хем ще са лицата в заветната цел да съборим Бойко… За такива хора трябва да се плаща на медии да го вадят жертва! Повръща ни се уважаеми читатели!  Жал ни е за Вас, които сте принудени на гледате този театър. Да търпите поредното хвърляне на прах в очите. Болно ни е че в България стана модерно, всеки престъпник, да излиза пред медиите да плюе МВР и прокуратурата и ние да го слушаме, като че е Мартин Лутър Кинг. Модерно е щом извършиш престъпление да кажеш „Долу Бойко“ и „Долу Цацаров“ и да не лежиш в затвора и от рецидивист да се превърнеш в политически дисидент. Студено ни е уважаеми читатели… Вижте до къде падна опозицията – да няма хора и да прави рецидивисти свои лица на революцията. Срам за кмета на Кресна! Срам за избирателите на БСП! 

Уважаеми господин Георгиев, идете да обяснявате на семейството от Сливница, които може би са ваши избиратели, че тоя пич е свестен и не заслужава да яде бой. Идете на 17- те жертви на неговите престъпления по които е хваната и съден да обяснявате, че СИСТЕМАТА ГО УБИВА , гледайте в очите майките, на чиито деца е продавал дрога и им кажете, че Красимир Методиев е „светец“ и се бори за законност и справедливости че за това плащате на медии да го правят жертва от парите на общината, от данъците им.. . Стигнахте дъното и ще ни проститудите със студения си ум! Ние направо сме сковани от студа на политическото безсилие и лицемерие, на манупилацията и провокацията… запалете мангала да се стоплим или включете печката на 4! Замръзваме! 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ