Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 8 ноември

Публикувано

на

ОВЕН
За повечето от Овен четвъртък ще бъде труден ден. Най-вече трудностите ви са свързани с работата или бизнеса. За бизнесмените възникват трудноразрешими проблаеми относно решения за бъдещата си дейност. Любовнитае отношения също ще представляват проблем за мнозина, тъй като сега съществуват противоречия в отношенията.

ТЕЛЕЦ
При Телците проблемите не са по-малки, отколкото при представителите на Овен, но за вас сега е по-важно предварително да обмислите действията си, които имат отношение към бъдещата ви активност. Хубаво е да потърсите приятелско съдействие.

БЛИЗНАЦИ
В четвъртък Близнаците се делят на два типа. За едните денят е сравнително добър, докато при другите обстоятелствата са по-негативни. Но всички от вас ще имат успешен професионален ден и някои досегашни проблеми ще отпаднат. Единият от тях е финансов.

РАК
За родените под Рак този ден може да се окаже твърде ползотворен. Реализацията ви днес е свързана предимно с професионалната ви дейност и съответно с бизнеса. Но не бива да прибързвате по каквито и да е причини и е добре вие да водите делата си, без да се ползвате от съвети и услуги от съдружниците.

ЛЪВ
Четвъртък се оказва добър за Лъвовете. Днес проблемите ви касаят дома и контактите, което трябва да ви наведе на мисълта, че цялата си енергия трябва да насочите към работния ден.

ДЕВА
Повечето от Дева са в плен на една своя идея, но за момента едва ли можете да я осъществите на практика. Идеята ви се нуждае от по-дълбока разработка, защото в този си вид е неприложима. По отношение на наемните работници денят не е лош, но трябва да бъдете по-настоятелни в работата си.

ВЕЗНИ
За Везните четвъртък изобилства с трудности. Денят ще ви създаде грижи, но те не са свързани с работата ви. Само при някои от вас е възможно да възникне конфликт от професионално естество, в чиято основа са парите. По-добра реализация ще имат контактите ви особено за тези от вас, които ще се срещнат с високопоставени хора.

СКОРПИОН
За малка част от Скорпионите четвъртък е успешен ден. За останалата част от знака денят идва с много проблеми, но ако действате настойчиво и последователно, не след дълго ще тържествувате. Ще имате повод за конфликт поради неправилното ви оценяване, но е по-добре да премълчите.

СТРЕЛЕЦ
Четвъртък е щастлив ден за вас, но не е сигурно, че ще успеете да оползотворите позитивните дадености. Сигурно е, че повечето от знака ще имат добра професионална реализация, но тук сте застрашени от увличане по идея, която на пръв поглед е твърде съблазнителна, но практическата й стойност е много слаба. Преценете възможностите си и тогава действайте.

КОЗИРОГ
В четвъртък родените под Козирог се сблъскват с проблеми и неприятности. Това е особено валидно за работния ви ден. Дори и съдействието, което трябва да ви окажат вашите началници, ще бъде отказано на мнозина. През деня най-добро развитие ще имат вашите срещи. Не бива да се ангажирате с финансови дела, защото това ще донесе загуби.

ВОДОЛЕЙ
Днес вие според алтруистичните си подбуди разпилявате силите си в помощ на другите, а вашата работа накрая се оказва несвършена. Днес не бива да допускате тази грешка и при изпълнението си на всичките задачи търсете линията на най-малкото съпротивление. При работа с други хора ще постигнете печалба или ще получите ценна за вас информация.

РИБИ
Всички от Риби са във възход и четвъртък е един от дните, когато най-силно ще го чувствате. Еднакво добре се развиват вашите лични и служебни дела. В работата си може да се каже, че сте направо виртуозни. Известни противоречия могат да възникнат в срещите на бизнесмените с партньори. Денят е особено благоприятен за пътувания и срещи.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 18 април

Публикувано

на

ОВЕН

Вашата наивност и добродетелност в четвъртък ще бъдат причина за неуспеха в делата ви. Той може да има и частично значение, но ще ви огорчи, защото е възможно да станете жертва на измама от близък човек. Най-добър изход по делови въпроси ще постигнете, ако послушате съветите на колеги.

ТЕЛЕЦ

Професията и бизнесът са сферите, в които вие се чувствате като риба във вода, така че няма нещо, което би могло да ви изненада в тази връзка. В четвъртък ще се справяте виртуозно със задачите си, но мнозина няма да бъдат справедливо оценени от началниците или партньорите си, което ще събуди негодуванието ви.

БЛИЗНАЦИ

В четвъртък делата ще се развиват положително за родените под Близнаци и се тушира голяма част от вашата нервна претовареност, която обикновено оказва вредно психическо и физическо въздействие. Днес можете да бъдете спокойни за всичко, което ви предстои като работа и ангажименти.

РАК

За Раците ще бъде добре, ако сами се вслушате в съветите, които давате и на другите. Днес умовете на мнозина ще бъдат ангажирани с хипотетични планове, които остават без практическа реализация. Разчитайте на рационалното си мислене и няма да сгрешите. Не се афектирайте от неприятности, които ще възникнат в службата.

ЛЪВ

Днес родените под Лъв са доста енергични и може да се очаква, че ще имат продуктивен ден. Всъщност положителният професионален ден зависи изцяло от вас. Ще срещнете големи трудности при организирането на делата си и дори невъзможност, породена от външни причини. Положете усилия да ги превъзмогнете.

ДЕВА

Днешният четвъртък носи за Девите едновременно печата на загубата и високото покровителство. Не бъдете съдници и не приемайте със зла умисъл неочакваната неприятна ситуация. За този стоицизъм ще бъдете възнаградени. Имате добри възможности за реализиране на обществени контакти. В дома ви цари спокойствие.

ВЕЗНИ

Четвъртък е ден на достижения за Везните. Проявете активност по всички направления. Днес ще имате прекрасни възможности да разрешите проблемите си. Възможно е всичко, което ви притеснява, да се реши в един ден като с магическа пръчка. Трудности ще възникнат във връзка с обществени организации или администрации.

СКОРПИОН

Отдавате огромно значение на придобивките, но сега това не е така важно, както правилното планиране на задълженията. Още днес започнете поетите ангажименти, защото ще разберете, че времето няма да ви стигне и ще закъсате. Денят е добър за изясняване на дълго отлагани финансови въпроси с приятели или съдружници.

СТРЕЛЕЦ

Силен ден е четвъртък за Стрелците. Вероятно физическото състояние на мнозина не е най-добро за момента, но имате добър творчески заряд, от чиято мощ трябва да се възползвате. В унисон с личните ви възможности е и съдбовната даденост за контакти. Те ще бъдат изцяло успешни и лесно ще постигнете намеренията си.

КОЗИРОГ

В четвъртък Козирог имат голям шанс за глобално разрешаване на болезнените проблеми от битов характер. В тази връзка е възможно да контактувате с някого, който ще се ангажира с проблемите ви и ще направи много, за да ви помогне. Други ще имат разговори с шефа си или съдружника в бизнеса и ще постигнете резултати.

ВОДОЛЕЙ

Твърде успешен е четвъртък за вас. Може би някои ще получат дори и подарък по някакъв повод или ще постигнете делови успех, който ще е равен на подарък с голяма стойност. Денят е много добър за уреждане на парични въпроси, за придобивки и действия, свързани с наследство. Всяко едно начало ще се увенчае с успех.

РИБИ

Делата ви се развиват добре, а четвъртък е поредното доказателство за успешна дейност. Проблемите, свързани с този ден, се отнасят към финансите и ако не желаете да пропилеете шансовете си в други насоки, оставете паричните дела за друг ден. Някои от Риби обръщат голямо внимание на съдебно дело, което ще бъде отложено.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 17 април

Публикувано

на

ОВЕН

Доброто звездно влияние на небесните фактори в сряда създава условия за градивност в действията и изобретателност. Но, от друга страна, много ярко е изразена личната ви експанзивност, която пречи на утвърждаването ви. Тя причинява неспокойствие и води до риск или до започването на нов проект, без да е завършен предишният.

ТЕЛЕЦ

Сряда ще донесе някои неприятности за Телците в сферата на деловия живот чрез избраната от вас крайна позиция. Редно е да избягвате крайностите, спекулата, хазарта и склонността към авантюристични действия, към които днес мнозина са готови да прибегнат.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са ограничени в действията си днес и не бива да насилвате ситуацията и възможностите си. Онези, които се стремят на всяка цена да решат проблемите, ще се сблъскат с непреодолими трудности, а в някои случаи е възможно да си навредят фатално. Някои от вас имат добри възможности за служебна изява.

РАК

У мнозина от Рак е силно изразена любовта към науката и израстване в кариерата. Желанията и стремежите ви са напълно разбираеми, но само с желание нищо не се постига. Наистина повечето от вас имат съвсем реални основания за социален и духовен растеж, но често самите вие сте спирачка за тези постижения.

ЛЪВ

Твърде тежка е тази сряда за мнозина, защото ще се сблъскате със ситуации, които крайно ще ви изнервят и разгневят. Възможно е да бъдат предизвикани от твърдоглавото упорство на човек, с когото трябва да проведете делови разговор. Не ви липсват възможности за реализация, но трябва да запазите самообладание и да действате.

ДЕВА

От родените под Дева сега почти всички са доста неспокойни и допускат грешки в действията си. У мнозина желанието за придобивки взима връх и води до липса на реализъм. Положителни контакти няма да ви липсват и дори придобивки, но едва ли ще се задоволите само с постигнатото. Трябва да бъдете по-въздържани.

ВЕЗНИ

Трудностите не ви напускат и днес, но вътрешният живот и изобретателната ви мощ са най-доброто оръжие срещу неуспехите. Не точно те са темата на днешната сряда, а по-скоро условията на ограничения, които ще принудят мнозина да търсят изход от създалото се положение. Съществуват добри финансови възможности.

СКОРПИОН

В мнозинството си Скорпионите са тревожни в сряда. Положителното развитие на делата ви не зависи от личната активност. Странични фактори задържат успеха и просто трябва да изчакате отминаването на неблагоприятното влияние. Това никак няма да ви забави, творческият подем е налице за голям процент от Скорпион.

СТРЕЛЕЦ

Трудоспособността и професионалните качества са на подобаваща висота у Стрелците днес. Никак няма да ви е трудно да решите някои мъчни въпроси, които ви занимават от дълго време и вече са се превърнали в проблеми. При контакти с административни инстанции е по-добре да ползвате чужда намеса, за да имате успех.

КОЗИРОГ

В сряда на мнозина от Козирог се налага да запазят спокойствие, за да могат да извлекат максимална полза от развитието на процесите, характеризиращи деловата и професионална обстановка за деня. Сега тя е динамична, но вие трябва да не се увличате в този ритъм. Съществуват неблагоприятни показатели.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите не се чувстват много добре, но мнозина ще трябва да се преборят със здравословното неразположение или нежелание за активни действия и да работят за личния си напредък. Силен творчески заряд притежавате и трябва да започнете изграждането на база за изявата му. Не изпълнявайте работата си механично.

РИБИ

За Рибите сряда ще бъде неудобен ден поради невъзможността да действате според намеренията си. Проблемите сега са свързани с дома. Други от вас изпиват ударите на неблагоприятната социална обстановка, в която са принудени да се борят безспирно и за най-малките придобивки. Необходимо е да запазите спокойствие.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ