Свържете се с нас

ГЕРБ

Председателят на ЕП Антонио Таяни: България се развива и разкрасява непрекъснато

Публикувано

на

От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт в България работи в интерес на гражданите и в резултат на това страната непрекъснато се развива и разкрасява. Това заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни по време на срещата си с Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на ГЕРБ. Срещата се проведе в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

Антонио Таяни поздрави българските кметове за приноса им за модернизацията на българските общини и за осигуряването на достойна среда за живот и просперитет на гражданите. Той пожела успех на кметовете на предстоящите местни избори догодина и изрази увереността си, че в крайна сметка ГЕРБ ще се поздрави с победата, защото хората виждат положителната промяна в последните години. „За местната власт е много важна подкрепата на правителството. Ето защо поздравявам правителството на Бойко Борисов за отличната работа и редицата направени реформи“, посочи Таяни.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на свой ред информира председателя на ЕП, че в момента в България е в ход процедурата по приемането на държавния бюджет за 2019 г., който е най-добрият в последните години.

коментара

Реклама
loading...

ГЕРБ

Цветан Цветанов, Стефан Апостолов, Александър Мацурев и Георги Динев се включиха в инициативата „Да пуснем корени в България“

Публикувано

на

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов традиционно се включи в инициативата „Да пуснем корени в България“. Събитието за 11-та поредна година се организира от младежката структура на ГЕРБ в Благоевград и се проведе в местността „Рупите“. Официални гости на събитието бяха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Асим Адемов, кметовете на Враца – Калин Каменов, на Петрич – Димитър Бръчков и на Симитли Апостол Апостолов, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева и депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев и Георги Динев, областният управител Бисер Михайлов, зам.-министърът на външните работи и председател на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, членове и симпатизанти на партията от Благоевградска, Кюстендилска и Софийска области и други.

„28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива „Да пуснем корени в България, символизират членките нa ЕС. Дръвчета са символ на това, че България е силна, когато е в Европейския съюз. Преди 11 години идеята за тази прекрасна инициатива дойде от Калин Каменов, който сега е кмет на един от най-големите областни центове – Враца“, каза по време на събитието Цветанов.

„Калин преди 10 години се запозна с неговата прекрасна съпруга Мария, а преди 6 години точно тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Той наистина пусна корени в България и сега се развива във Враца. Спомням си, когато започнахме кампанията във Враца – никой не вярваше, че той ще успее, но сега всичко направено там се вижда и се оценява от хората. Благодаря и на неговата съпруга Мария, която не спира да го подкрепя през всичките тези години“, заяви Цветанов. Той подчерта, че семейството е най-хубавото нещо в живота. „С това искам да поощря и Андрей Новаков, който преди 2 години на Младежката академия на ГЕРБ в Сандански направи предложение за брак и сега има прекрасна дъщеря“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Той пожела на всички присъстващи весели празници, защото според него в тези дни е важно да бъдем с близките си хора.

По повод днешния личен празник на Цветан Цветанов и Калин Каменов – структурите на ГЕРБ им подариха ръчно изработени и изрисувани великденски яйца с лика на Богородица.

След края на официалната част младежите от ГЕРБ – Петрич изненадаха присъстващите с флашмоб, който бе заснет с дрон. Веднага след това започна и засаждането на самите фиданки.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Георги Динев: Честит празник, горди яворовци!

Публикувано

на

Аз не живея, аз горя“ – П.К. Яворов.

Велики думи на един велик български поет и революционер.

100 години Профилирана Гимназия “ Пейо К. Яворов “ гр. Петрич.

100 годишен юбилей на Моето училище!

Специален ден за мен, за всички бивши и настоящи ученици и за нашите преподаватели.

Вълнение, щастие и гордост – това изпитах днес, по време на церемонията по отбелязването на празника. Гордост, защото аз самия съм възпитаник на това училище, това е училището на моите родители, това е училището на моите деца.

Дълбок поклон пред всички Вас, нашите учители, които ежедневно работите и учите към по-добро нашите деца.

Пожелах на учениците да попиват знания, да уважават своите преподаватели, да се реализират и да се върнат в любимия ни Петрич.

Честит празник, горди яворовци!

Написа в личната си Фейсбук страница Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ