Свържете се с нас

ГЕРБ

Председателят на ЕП Антонио Таяни: България се развива и разкрасява непрекъснато

Публикувано

на

От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт в България работи в интерес на гражданите и в резултат на това страната непрекъснато се развива и разкрасява. Това заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни по време на срещата си с Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на ГЕРБ. Срещата се проведе в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

Антонио Таяни поздрави българските кметове за приноса им за модернизацията на българските общини и за осигуряването на достойна среда за живот и просперитет на гражданите. Той пожела успех на кметовете на предстоящите местни избори догодина и изрази увереността си, че в крайна сметка ГЕРБ ще се поздрави с победата, защото хората виждат положителната промяна в последните години. „За местната власт е много важна подкрепата на правителството. Ето защо поздравявам правителството на Бойко Борисов за отличната работа и редицата направени реформи“, посочи Таяни.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на свой ред информира председателя на ЕП, че в момента в България е в ход процедурата по приемането на държавния бюджет за 2019 г., който е най-добрият в последните години.

коментара

ГЕРБ

Депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев бяха гости на кукерския фестивал „Старчевата“ в Разлог

Публикувано

на

Депутатите от ГЕРБ – Благоевград Александър Мацурев и д-р Емил Тончев бяха гости на VIII международен кукерски фестивал „Старчевата“ в Разлог. Фестивал по време, на който хората с вяра и плам предават традиции и обичаи на децата си. Така поколенията съхраняват родовата памет, облечени в носии и маски, за да прогонят злото, да покажат, че българският народ е единен и стожер на обреди и обичаи, пазещи българския дух.

„Радвам се да споделя, че между община Банско и община Разлог винаги е имало и ще има взаимоотношения на уважение, подкрепа и като добри съседи споделяме и хубавите празнични моменти, и се подкрепяме в нужда. По този повод отправям своя искрен поздрав към всички участници и гости в карнавала. Пожелавам на всички  здраве, дръзновение и все така с ентусиазъм и вяра да пазят и обичат нашите корени“, каза по време на събитието Александър Мацурев.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Жени ГЕРБ-Перник подариха нова пералня на Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгновец“

Публикувано

на

Поредната благородна инициатива в подкрепа на деца и младежи, лишени от родителска грижи, организира дамската структура на ГЕРБ-Перник. По повод светлия християнски празник Рождество Христово, Жени ГЕРБ-Перник зарадваха децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгновец“ с нова перална машина и много  лакомства за празничната трапеза.

„От години насам Жени ГЕРБ се стараем да подарим радост и топлина на тези деца, които обичаме с цялото си сърце. Вярваме, че с този жест, успяваме да им вдъхнем надежда и да покажем, че доброто у хората не угасва“, отбеляза областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова и допълни, че децата са получили и частица от онова, от което всъщност всеки един от нас се нуждае – нежност и внимание.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ