Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 7 ноември

Публикувано

на

ОВЕН
Финансовите проблеми ви създават много грижи в сряда. Но това е един цикъл, който вече завършва за вас, и още днес повечето от знака ще намерят разрешение на този въпрос. Настъпва нов период и в служебната ви дейност, който се характеризира с много добри обстоятелства.

ТЕЛЕЦ
Активизирани за действия са Телците в сряда. Позитивната характеристика за деня определя успех в паричните ангажименти, бизнеса и делата с обществени организации. Настъпват професионални промени и е редно да се подготвите за тях.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е добър ден за повечето от вас. Денят ще започнете със самочувствие и само вашата мобилизираност в професионален аспект ще гарантира успех във всичко, с което ще се захванете.

РАК
Сряда ще изненада Раците с неочакваното развитие на важни житейски сфери. На първо място трябва да се посочи професионалната. Тук промените за вас още не са завършили и днес те ще ознаменуват победата ви – повишение в длъжност и в заплащане, а за други – постигане на стабилитет на прилично заплатено работно място.
ЛЪВ
Много физически и психически сили изразходиха напоследък Лъвовете и сега вече са изтощени, но усилията им не са напразни. Умората е съпътствана от големия ви успех, което я прави незабележима. Сега късметът ви работи безотказно и създава все нови и нови положителни възможности в бизнеса и професията.

ДЕВА
Сряда е забележителна за контактите при Девите. Мнозина ще бъдат приятно изненадани от успехите, които могат така лесно да се постигнат по въпроси, които дълго са ви измъчвали, поради невъзможността да ги разрешите. На лично ниво се извършват положителни промени в любовния живот на мнозина. Стабилизира се хармонията в дома.

ВЕЗНИ
В сряда Везните са малко противоречиви, но вашата лична активност ще ви подпомогне в осъществяването на контактите, които са важни за вас. Наложително е категорично да промените стила си на работа от пасивен към активен и още днес се заемете с всички въпроси, които до момента са висящи. Действайте самостоятелно.

СКОРПИОН
За Скорпионите сряда е финансов ден, но паричната сфера не ограничава вашите успехи. Постиженията ви в много случаи могат да бъдат решаващи за продължителната ви успешна дейност. Имате три важни за разрешаване проблема, към които трябва да подходите конструктивно – те касаят дома ви и съдружниците в бизнеса.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е щастлив ден за Стрелците, касаещ промени. Притесненията на мнозина бележат своя връх днес, но те бързо ще отпаднат. Денят отчита професионална реализация, едновременно с това и повишен материален стимул. В личен план е необходимо да бъдете наблюдателни относно провокациите на хора от близкото ви обкръжение.

КОЗИРОГ
Вашите дела ще се развиват успешно днес, но мнозина имат необходимостта от приятелска подкрепа, характерна с нормално, спокойно общуване. Съществуват фактори, които ви действат потискащо, и вие често се поддавате на тяхното влияние. В професионален аспект денят се движи нормално и създава добри възможности за справяне със задачите.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е характерна за някои с новости, които ще ви изненадат в служебно отношение. Нараства творческият елемент у Водолеите, чиито позитивни резултати ще станат много скоро достояние на околните. В бизнеса успехите се свързват с придобивки, но те не са финансови. Отношенията между членовете в семейството се хармонизират благодарение на вашата отстъпчивост.

РИБИ
Променлива е сряда за Рибите и мнозина от знака могат да отминат без внимание важни детайли от деловия ден. Достатъчно енергични сте и почти всички са в състояние да се справят с проблемите, но трябва да работите по-концентрирано по всички задачи. Неприятностите, които можете да очаквате днес, касаят обществените дела.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 април

Публикувано

на

ОВЕН

Днес мнозина са повлияни от домашните обстоятелства и това вреди на деловия ви ритъм и устрем. Налага се пътуване при някои, което ще бъде резултатно. За всичките си действия трябва да бъдете настойчиви до краен успех.

ТЕЛЕЦ

Поради прекалено доверие Телците могат днес да останат измамени и да последват редица неприятности. Не бива да разчитате много на приятелите си. Денят говори за несъстояли се срещи. Сега вашият най-добър помощник е интуицията, която не бива да пренебрегвате.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина днес са разточителни в пълния смисъл на думата. Организирайте деня си и действайте в положителна посока. В края на деня може да се окаже, че времето не ви е стигнало за нищо. Допускате грешки, аналогични на тези от предните дни. Отбележете ги и се старайте да ги отстраните.

РАК

Мнозина от Рак не са успели да проявят действено начало и сега чувстват известна стагнация върху себе си. Ще намерите начин да се реализирате. В събота делата ви тръгват успешно. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

ЛЪВ

Не можете да решите сами възникналите домашни проблеми, трябва да търсите взаимната хармония в съвместните действия. В делови план се явяват проблеми, с които трябва да се справите и за които имате сили и възможности. Бъдете решителни и ще успеете. Очаква ви приятна новина.

ДЕВА

Днес делата си се движат безупречно въпреки трудностите и неудобствата около тях. А там, където това още не е факт, е наложително да действате по-настойчиво. Твърде възможно е вашите делови срещи в събота да не се състоят. Днес не излагайте идеите си пред колеги.

ВЕЗНИ

Във събота Везните ще бъдат неприятно изненадани в стремежа си за успешна реализация във финансовата сфера или дела, свързани с пари. Денят се характеризира с плодотворни контакти и пътувания, но не се съобразявайте със съвети, получени от мъж. Не властвайте в любовта.

СКОРПИОН

Повечето от Скорпион ще се чувстват неудобно днес, но това не намалява деловия успех. Ще действате често от позиция на силата, което не във всички случаи е добре. По-късно могат да се явят проблеми в контактите. Бизнесмените от вас трябва да контролират партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Събота е привлекателен ден за вас, защото сте в добро настроение и с изявено желание за действия. При мнозина съществуват професионални проблеми, които ще се опитате безуспешно да разрешите. Бъдете внимателни към началниците си, защото можете да разгневите неподходящ човек.

КОЗИРОГ

Най-големите притеснения за Козирог в събота се свързват с резултатите, които очакват от делата, които са захванали. Но учащите се не бива да се притесняват, защото творческите успехи са част от характеристиката на Козирог и успешно ще положат изпит.

ВОДОЛЕЙ

В събота не давайте воля на гнева си, защото той не е характерен за вас и действа особено неприятно върху психическото ви състояние. Сега някои от вас са на път, който има отношение към деловия живот, ще постигнете очаквания успех. Добри възможности ще ви бъдат предложени.

РИБИ

Към разрешаване на проблемите си мнозина от вас ще пристъпят с хитрост. Впрочем около вас има хора с големи възможности, които са готови да ви помогнат. Малко проблематични са срещите във събота, но това не е тежък проблем. Някои имат сътресения от любовен характер.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 април

Публикувано

на

ОВЕН
В петък вашият успех се крепи на бързите и ефективни действия. Най-общо денят може да се нарече финансов. Успехите за вас са в по-широки граници и звездите ги гарантират при активност от страна на родените под Овен. Днес вашият късмет е силно изразен и можете да се заемете с трудни дела.

ТЕЛЕЦ
Още днес можете да започнете работа по въпросите, които имат връзка с вашия бъдещ просперитет и обновление. Сега обаче има нещо, което трябва да изясните, и то се отнася до вашите бизнес проекти. Много голяма е вероятността те да съдържат известен процент нереалност и така да се окажат в голяма степен недействителни.

БЛИЗНАЦИ
Петък е сериозен финансов ден за вас. За съжаление някои от Близнаци имат нереална представа за действията си, но късметът, който днес е силно изразен при вас, ще ви помогне да постигнете успехи. Денят е добър за контакти, които за всички вас ще бъдат плодотворни. Ще получите съобщение от финансов характер.

РАК
Вашите успехи имат отношение към дома и парите в петък, но мнозина от Рак имат доста нереални проекти. Разгледайте намеренията си и ги подложете на строг анализ. Само това е начинът да избегнете грешките. Някои от вас ще си навлекат неприятности в службата поради прибързани действия.

ЛЪВ
Петък е най-успешният ден от седмицата за вас. Въпреки че някои от Лъв се чувстват като ограбени или са в незавидно физическо състояние, звездната съдбовност определя прекрасен ден за вас. Става въпрос за постижения, които са от високо ниво. Ще ви зарадва съобщение, свързано с парични придобивки.

ДЕВА
Девите имат изключителен финансов шанс в петък. Макар че делата ви ще срещнат трудности, не бива да се отказвате от дейността си или да я отлагате за друг ден. Добри възможности ще имат мнозина от вас, ако действат чрез административни инстанции. Някои от вас прибързват по въпроси от бизнеса и службата.

ВЕЗНИ
Петък е изключително ползотворен ден за вас. Мнозина ще го разберат на служебното си място. Това ще бъде под формата на някаква придобивка или подкрепа от страна на ръководителите ви. Известна нестабилност се забелязва във финансово отношение, но тя не е продиктувана от събития, а от личната неангажираност на Везни.

СКОРПИОН
Някакви “ветрове веят” Скорпионите днес и това, че мнозинството от вас се държи неангажирано към реалната действителност, е все пак разбираемо. По-голямо учудване създават онези между вас, които ще се държат глуповато. Имате силна воля и сте достатъчно решителни, за да реализирате един успешен петък.

СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците не се чувстват много добре и нервното напрежение ще ги доведе до прибързани действия. За вас те сега са грешка. Бъдете разумни и действайте по предварителен план – без значене дали става въпрос за службата, или другите ангажименти. Някои от вас имат добри възможности за разговор с началниците.

КОЗИРОГ
Сигурно много от вас ще бъдат добре приети от приятелите или околните в службата, защото днес вие ще ги зарадвате с интересно съобщение. За някои това съобщение ще е лично, а на други ще вдъхне доверие за бъдещето. В този смисъл на разсъждения е възможно и самите вие да се зарадвате от съобщението.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите имат финансова необходимост в момента и мнозина ще решат проблема си чрез паричен заем. Имате основание да се надявате на него, защото ще ви бъде направен съответният компромис. Някои от вас са пленници на суетата и користолюбието, като едновременно с това демонстрират амбициите си.

РИБИ
Стабилни сте днес и повече от родените под Риби ще имат придобивка. Вашият шанс има отношение към работата, обществените контакти и финансите. За последните не трябва да действате прибързано и само в рамките на установения ред. В противен случай не е изключена загуба. Не действайте прибързано.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ