Свържете се с нас

Новини

Учители от Първо ОУ „ Св.Св. „Кирил и Методий“в Гоце Делчев участваха в международна конференция на тема „Роли и взаимодействие в приобщаващото образование“

Публикувано

на

Учителите  от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий в Гоце Делчев,Невена Гушкова и Елена Карпатова взеха участие в международна конференция на тема „Роли и взаимодействие в приобщаващото образование“ .   Големият и важен за образованието форум бе организиран от Центъра за приобщаващо образование  който, обедини на едно място специалисти, експерти и практици от всички сфери на приобщаващото образование, за да обменят идеи и да споделят опит.

Заместник-министъра на образованието г-жа Деница Сачева, Нанси Шилиър, президент на Фондация „Америка за България, Д-р Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ за България, Ивайло Кискинов, председател на професионалната общност за приобщаващо образование , откриха конференцията .

 На конференцията бяха представени десетки презентации от Ива Бонева – основател и изпълнителен директор на Център за приобщаващо образование,професор Давид Родригес – президент на Национално сдружение на учителите в специалното образование от Техническия университет в Лисабон, Португалия,професор Дъглас Чийни – водещ американски специалист в областта на емоционалните и поведенчески проблеми от Вашингтонския университет в Сиатъл и д-р Бриджит Уолкър – образователен консултант и обучител с над 25 годишен опит която работи с училища в САЩ за превенция и изграждане на приобщаваща среда за децата в риск от отпадане от училище.По време на международната конференция бяха  проведени и две дискусионни сесии с модератор Ива Дойчинова – тв водещ и основател на кампанията „ Будител на годината“ .

Участващите в международният форум учители от гоцеделчевското Първо ОУ Невена Гушкова и Елена Карпатова  споделиха ,че предстоят такива  срещи, семинари и разговори за споделяне на идеи и методи за изграждане на приобщаваща образователна среда и  в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

коментара

Новини

Александра Богданска – Петканова в „Струмско“ с Dodge Viper за 175 000 лв.

Публикувано

на

Александра Богданска и безработният репортер Даниел Петканов пристигнаха в Благоевград с мощен двуместен звяр.  Колата се продава и най-вероятно популярното семейство са наети да я промотират. Цената на този  Dodge Viper TA е 175 000 лв.  с двигател 8. 4 V10, 650 к.с. През 2014 са произведени само 33 автомобила от тази серия. След като посетиха Сапарева баня, семейството се отправи към родният квартал на Алекс  „Струмско“…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето

Интервюта

Очаквайте!!! Този петък в Топ Преса!

Публикувано

на

Този петък, говори  заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на Община Благоевград Христина Шопова!

ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ !!!

Знаете ли какво консумират децата ви?

Джумайки с МЪРША само за 1,10 лв. ?!?!

ОЧАКВАЙТЕ !!!

21 юни 2019 г.

САМО В ТОП ПРЕСА…

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ