Свържете се с нас

Новини

Учители от Първо ОУ „ Св.Св. „Кирил и Методий“в Гоце Делчев участваха в международна конференция на тема „Роли и взаимодействие в приобщаващото образование“

Публикувано

на

Учителите  от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий в Гоце Делчев,Невена Гушкова и Елена Карпатова взеха участие в международна конференция на тема „Роли и взаимодействие в приобщаващото образование“ .   Големият и важен за образованието форум бе организиран от Центъра за приобщаващо образование  който, обедини на едно място специалисти, експерти и практици от всички сфери на приобщаващото образование, за да обменят идеи и да споделят опит.

Заместник-министъра на образованието г-жа Деница Сачева, Нанси Шилиър, президент на Фондация „Америка за България, Д-р Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ за България, Ивайло Кискинов, председател на професионалната общност за приобщаващо образование , откриха конференцията .

 На конференцията бяха представени десетки презентации от Ива Бонева – основател и изпълнителен директор на Център за приобщаващо образование,професор Давид Родригес – президент на Национално сдружение на учителите в специалното образование от Техническия университет в Лисабон, Португалия,професор Дъглас Чийни – водещ американски специалист в областта на емоционалните и поведенчески проблеми от Вашингтонския университет в Сиатъл и д-р Бриджит Уолкър – образователен консултант и обучител с над 25 годишен опит която работи с училища в САЩ за превенция и изграждане на приобщаваща среда за децата в риск от отпадане от училище.По време на международната конференция бяха  проведени и две дискусионни сесии с модератор Ива Дойчинова – тв водещ и основател на кампанията „ Будител на годината“ .

Участващите в международният форум учители от гоцеделчевското Първо ОУ Невена Гушкова и Елена Карпатова  споделиха ,че предстоят такива  срещи, семинари и разговори за споделяне на идеи и методи за изграждане на приобщаваща образователна среда и  в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

коментара

Новини

Този петък, само в Топ Преса!!! Говори Александър Стамболийски, организатор на протестите в Благоевград и председател на синдикалната конфедерация „Съюз на българските транспортни работници“

Публикувано

на

Александър Стамболийски, организатор на протестите в Благоевград се срещна с Методи Байрактарски зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса.

Интервю четете в печатното издание на Топ Преса на 16 ноември /петък/ 2018 год.

Очакваме отговор от управляващите и от парламента. От това зависи продължаването на мирния протест. Въпреки силното недоволство на хората и прерастването на протестите в гражданско неподчинение, надяваме се да можем да покажем, че трябва да останем в рамките на мирния протест и да не създаваме допълнително неудобство. Виждаме, че самите протестиращи, които подкрепят исканията, поставени от нас организаторите, достигнаха критичната точка“…

коментара

Продължете с четенето

Новини

Тони Димитрова пристига в Благоевград!

Публикувано

на

Моите неизпратени писма– чаровната любимка на българите  – Тони Димитрова с бутиков  концерт-спектакъл в Благоевград!

Концертът ще се състои на 30.11 /петък/ от 19.00 часа в зала „Яворов“ –  Благоевград 

Билети може да закупите на касата на зала „Яворов“

Тони Димитрова се срещна с Методи Байрактарски зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса и записаха интервю специално за читателите на Топ Преса и за почитателите на хубавите български песни!

Интервюто четете в печатното издание на Топ Преса на 23 ноември /петък/ 2018 год.

 


коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ