Свържете се с нас

ВМРО

Скандал в гърменското село Дебрен. Учител от Обединено училище “Св. Климент Охридски” наби две деца!

Публикувано

на

НА ВНИМАНИЕТО НА ВЕРХАТ  ТОПЧИЕВ – Директор на Обединено училище “Св. Климент Охридски”  – Дебрен

Верхат Топчиев

Бащата на едно от битите деца се свърза с Топ Преса, чуйте какво каза той…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

ВИДЕО

Коментар на кмета д-р Атанас Камбитов: Явно е, че идват избори и доста се изостря атмосферата на някои и апетитите, естествено, но нека запазим добрия тон…

Публикувано

на

Във връзка с постъпило официално питане от редакцията на вестник „Струма“ в деловодството на Община Благоевград, изпращаме отговор до широк кръг от медии, тъй като информацията в него, касае осведомеността на обществеността в Благоевград. Питането засяга неподаването на информационен бюлетин и решенията на администрацията от страна на Община Благоевград към редакционните имейли на всекидневника.   Питането и отговорът ще намерите в прикачени файлове.

Коментар на кмета д-р Атанас Камбитов:

„Явно е, че идват избори и доста се изостря атмосферата на някои и апетитите, естествено, но нека запазим добрия тон. Вчера получихме питане от редакцията на вестник „Струма““, каза по време на пресконференция кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

 „Връщайки се на предстоящите избори и изостряне на тона и на апетитите. Аз тона няма да го коментирам. Ще кажа, че човек уважава другите, когато първо уважава себе си. Интересно е, че освен кмет и доктор, станах и цензур. Друг е въпросът какво едно ръководство на медия разбира под цензура. Колкото до прекъсването на договора, казвам към всички медии: Няма да приема ултимативни искания, подчертавам финансови искания, тон и поведение по този начин да се притиска Общината и не само тя. Ако някой си мисли, че като идват избори и това е причина за такова поведение, и начин на държание, просто не са направили правилно сметката. Изборите идват и и си отиват, ние оставаме тук в Благоевград. Седем години и повече Община Благоевград е била винаги коректна към всички. Изпълняваме си ангажиментите, такива каквито са. Няма случаи, в които аз, в качеството си на кмет, или който и да е от Общината да е използвал натиск или да оказва влияние върху материали, които се публикуват. Нека се уважаваме, нека бъдем коректни и нека всеки си върши работата, така както трябва“, коментира още кметът Камбитов.

 

коментара

Продължете с четенето

ВМРО

Депутатът от Сандански Атанас Стоянов днес празнува своя рожден ден!

Публикувано

на

Уважаеми господин Стоянов, Приемете сърдечните  поздравления от целият екип на вестник Топ Преса по случай Вашия рожден ден с пожелания за здраве и успех във високоотговорната Ви дейност на политик и държавник!

Честит Рожден Ден!

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ