Свържете се с нас

ВИДЕО

ВИДЕО!!! Марин Митов директор на НХГ „Св.Св.Кирил и Методий“ – Благоевград не дава отпусно на дъщеря ми!

Публикувано

на

СКАНДАЛ!

На вниманието на директорът на РУО-Благоевград Ивайло Златанов!

Дами и господа, това е една наша читателка – Десислава Петкова. Тя ни потърси, за да разкаже за неща, които и се случват тази седмица. Една седмица на мъките. Разкажи ни.

– На нас проблема ни е още от миналата година. Дъщеря ми има един проблем от малка с бъбреците. Единият бъбрек трудно функционира, а другият е постоянно пълен с камъни. Миналата година януари месец, получава кризи и д-р Таковски ни изпраща по спешност за спешна урология в Пирогов. Настаниха ни и ни казаха, че трябва да ни се постави стенд на бъбрека отново. За мен е много трудно. Тя от малка е с този проблем. Тук учителите в VI – то СОУ „Иван Вазов“ бяха запознати с нейния проблем и не съм имала до момента проблеми. Когато детето ми влезе в операционната и аз докато я чаках отвън ми звъни класен ръководител – г-жа Мая Чакова /детето ми учи в НХГ „Св. Св. Кирил и Методи“/. Тя беше тогава осми клас. Сега трябваше да бъде девети, но я върнаха в осми. Срам ме е да го кажа. Детето ми не е тъпо, но го направиха тъпо. Госпожата ми се обажда и ме пита защо Красимира не е на училище. Аз и обяснявам плачеща, че детето ми е в операционната. Обясних и, че когато излязат професорите ще ги попитам и ще предам кога детето ще се върне на училище. Като класен ръководител вместо да ни пожелае всичко да мине добре тя каза: „Ми хубаво“ и затвори. Когато се прибрахме от София, дъщеря ми си остана в къщи, защото нямаше как да тръгне веднага на училище. След като се върна в училището беше посрещната с обиди от нейните съученици. Тя се прибираше с рев. Не искаше да ходи в това училище, защото я мачкали.  Класната и ръководителка също я е ругаела. Един ден дъщеря ми не беше отишла с ризата на НХГ, а с бяла изчистена риза/без надпис на училището/. Госпожата и казала пред целият клас, че ако майка и няма пари тя щяла да и даде риза, за да имала какво да носи, и да не и се смеели децата. Даже щяла да и даде, и някои други работи. Казала го това пред целият клас. Детето ми се прибра след тази случка смазано. Аз я помолих да не пропускаме поне годината и да останем и вторият срок, и след това ако нещата не вървят да търсим друго училище. Сега съжалявам за това. Детето ми се прибра на края на годината плачейки. Бяха я оставили да повтаря годината. Трябвало да държи изпити по четири предмета. Ако не ги издържи я оставят да поправя класа. Детето ходи на изпити цяло лято. На първата сесия и казаха, че няма смисъл да се явява, направо за септември. Когато отиде септември месец директно и казали, че ще я оставят. Наистина я оставиха да повтаря осми клас. Въпреки че нямат право да го правят. Аз пак преглътнах всичко. Детето започна училище. Госпожата слязла долу в стаята и пред целият клас казала на учениците: „Взимайте пример от Красимира“. Тя се почудила какъв пример, а съучениците и казали, че щели да вземат пример от нея, за да останат в същият клас. Започнали постоянно да слизат и да се подиграват с нея. Детето ми не искаше да ходи вече на училище. Видях, че наистина няма накъде и ще трябва да я преместя в друго училище…

ЧЕТЕТЕ В ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА ТОП ПРЕСА!

коментара

Реклама
loading...

ВИДЕО

ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Ива Давидова – „Боят настана“

Публикувано

на

Ива Давидова като генерал в новия си клип

Облечена в генералска униформа е Ива Давидова в новия си видеоклип, който направи премиера днес в ефира на Фен Фолк ТВ. Песента е патриотичната „Боят настана“ по текст на патриарха на българската литература Иван Вазов. В този проект на талантливата изпълнителка участие вземат музикантите от емблематичната Берковска Духова Музика, които партнират в аранжимента, дело на Калоян Бакалов.

Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов на късноантичната римска крепост Цари Мали град. Клуб „Чакър войвода“ от Самоков правят историческа възстановка на живи картини от Априлското въстание. Пресъздавайки акценти от борбата за освобождение на българите, в клипа се гърми с автентична реплика на Черешовото топче, както и с автентично въоръжение от времето на Априлското въстание. Всички участници са облечени в автентични униформи.

Самата Ива Давидова влиза в ролята на генерал със сабя и пистолет кремъклия в ръка, който предвожда българското въоръжение. Интересна подробност е, че годеникът на певицата влиза в ролята на турчин, който тя застрелва по време на битката.

„Създадохме нещо ново и невиждано досега за българския музикален пазар. Тази продукция е за истински българи и патриоти, защото патриотизмът не е вълна, а убеждение, той трябва да тече във вените! Доказвам го с 15-годишната си история на професионалната сцена, през която не предадох българския фолклор, традициите и обичаите. Обичам България!“, сподели Ива Давидова.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Бившият министър на отбраната, Николай Ненчев, се срещна снощи с привърженици в Гоце Делчев

Публикувано

на

Планирана среща с ръководството и активисти на местната структура на БЗНС, проведе снощи в Гоце Делчев, биващият министър на отбраната (2014 – 2017 г.) и настоящ председател на Централния съвет на БЗНС,  Николай Ненчев. На срещата бяха поканени не само ръководството на БЗНС но и всички желаещи от дясно ориентираните партии. Призивът на председателят на БЗНС е за обединение на демократичната общност чрез провеждане на вътрешно-съюзни избори за излъчване на единно лидерство, ръководство и програма.

На срещата в Гоце Делчев, Ненчев коментира и модернизацията на армията, изрази и позицията си за прекратяване на зависимостта на България от Русия. Той отговори на въпрос на нашия репортер пред камерата на Топ Преса за алтернативата на тютюнопроизводството е неврокпския край.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ