Свържете се с нас

Uncategorized

2 златни, два сребърни и пет бронзови медела спечелиха малките каратеки от круб „Ронин“- Гоце Делчев на Националния турнир за купа „Пловдив“

Публикувано

на

С цял арсенал от медали се завърнаха малките каратеки от Киокушин карате клуб „Ронин“ в Гоце Делчев от Националния турнир за купа „Пловдив“.  Отборът от десете участници от гоцеделчевският клуб „Ронин“ спечелиха два златни, два сребърни и пет бронзови медала. Момчетата се биха смело  и за пореден път защитиха честта на родния град Гоце Делчев и прославиха клуба си и своите треньори .

Само преди дни на Национален турнир за купа „Раднево“  който се проведе на 06.10.2018г. Георги Хаджиев спечели първо място, а Петър Ташков 3-то място.

Състезателите от клуб „Ронин“ в Гоце Делчев постигат  своите големи успехи  и с подкрепата на общината за което клубното ръководство и  всички, малки и големи каратеки от клуба изказват искрените си благодарности за подкрепата която получават от общинската администрация в Гоце Делчев.

коментара

Uncategorized

Община Петрич ремонтира килийното училище в манастира “Свети Георги“

Публикувано

на

Сградата на килийното училище към манастир „Свети Георги“ имаше нужда от спешен ремонт, за да бъде съхранена.

В сградата на старото килийно училище са запазени две класни стаи, трапезария и магерница. 10 000 лв от Комисията по вероизповедания бяха отпуснати за укрепване на сградата, ремонт на покрива и вътрешно освежаване.

Според стари предания строителството на манастира „Свети Георги“ край село Гега започва още през 1848 г. В него първоначално е разкрито обществено килийно училище, което по-късно е преустроено в новобългарско. Манастирът „Свети Георги“ е една от дестинациите за исторически и религиозен туризъм, която Община Петрич се стреми да популяризира и развива през последните три години.

За постигането на тази цел ще започне и рехабилитация на пътя от с. Гега за с. Чурилово по проект на Община Петрич защитен по ОП „Развитие на селските райони“. Този участък е част от общо 12 км нови пътища, които ще се изградят по цитирания проект.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Тази седмица във вестник “ Градът „

Публикувано

на

  • И още за протестите в Гърмен! Какво точно искат хората там!
  • ДПС –БЛАГОЕВГРАД: ПРОЕКТЪТ ЗА ВИК- АСОЦИАЦИЯТА В БЛАГОЕВГРАД – МНОГО ВЪПРОСИ, МАЛКО ОТГОВОРИ!
  • Показват традициите на село Баничан във филм
  • „Турбината“ за планинско Гоце Делчев увеличава оборотите си
  • Комсалии от Гоце Делчев запретнаха ръкави и посадиха над 200 акации
  • Разследват скандален неврокопчанин за ексхибиционизъм!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ