Свържете се с нас

Таблоид

Професионализъм и отлична подготовка показаха при пожаро- тактическо учение“Пиринпласт” ЕАД огнеборци и полицаи Гоце Делчев

Публикувано

на

Истински професионализъм и отлична подготовка  показаха при проведеното миналият ден  на територията на предприятието за пластмасови изделия “Пиринпласт” ЕАД  в Гоце Делчев пожаро-тактическо учение. Огнеборци и полицейски служители от  Гоце Делчев . В учението ,участие взеха  сили и средства на РДПБЗН – Благоевград и другите съставни части на ЕСС като Доброволно формирование на община Гоце Делчев, РУ – Гоце Делчев и ФСМП – Гоце Делчев.

Благодарение на положените  от всички участници усилия, поставените цели  по време пожаро-тактическото учение на бяха  покрити всички норми както и бяха постигнати отлични резултати за потушаване на  възникнал пожар и извеждане от горяща сграда пострадали хора

От РДПБЗН – Благоевград изказват благодарност на община Гоце Делчев и ръководството на „Пиринпласт“ЕАД-гр.Гоце Делчев за оказаното съдействие.

коментара

Таблоид

Акцията в Симитли била срещу шефа на охраната на президента

Публикувано

на

Задържан за 24 часа е синът на експолицая Кьосев

„Не разбрах каква беше тази акция вчера, защо беше този шум, при обиските и в моя дом и в апартамента на сина ми не откриха нещо, което да ни уличава в престъпление, достойно за такава показна акция“, това каза началникът на охраната на президентството и Народното събрание, експолицаят от Симитли, Васил Кьосев, който заедно със сина си работи в жандармерията в столицата. Баща и син вчера бяха обект на щурм от страна на Вътрешна сигурност, по повод разследване, пише Struma.com.

Зрелищната акция в Симитли била срещу шефа на охраната на президента - 0

„Отведоха сина ми за 24 часа, какво е направил, не знам, няма никакви провинения, даже в последните 2 дни си беше на работа, участваше в акциите, които си прави жандармерията, просто недоумявам. Твърде възможно е да има някакъв сигнал, но е въпрос на време да се разбере. Чуха се много фолклорни коментари в Симитли, които не кореспондират с истината. Май беше много шум за нищо, но изчакваме търпеливо, да видим защо задържаха сина ми и защо бе тази атака“, каза още бившият полицай Васил Кьосев.

Както БЛИЦ писа, че около 10 часа вчера коли на жандармерия и вътрешна сигурност влязоха в Симитли, част от екипите обискираха къщата на Васил Кьосев, другите апартамента на сина му.

Все още не се знае за какво е точно е била зрелищната операция.

Синът на Кьосев е задържан за 24 часа, но баща му очаква той да бъде освободен, след като бъде разпитан и се запознае, с това за което му бе приложена мярката полицейско задържане.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Да помогнем на Атанаска от Якоруда

Публикувано

на

Атанаска е на 19 години от гр. Якоруда. През есента на 2016 г. поставиха диагноза множествена склероза (МС). Това е автоимунно заболяване на централната нервна система,което бавно, но сигурно води до пълно инвалидизиране. Надеждата за Атанаска е лечение в клиника Пирогов в Москва – Русия, в която гарантират 99% ремисия и тя отново ще може да води пълноценен живот.

Сумата от 45 000 евро е непосилна за семейството на Атанаска, затова се обръщаме към Вас и Ви молим за помощ.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ