Перничанин дебютира сред най-добрите кикбокс борци в страната и чужбина

За първи път в България на 2.11.2018 г. в град София ще се проведе Гала вечер на най–добрите бойци от страната и участници от чужбина от Британската верига – Muay Thai Grand Prix. За първи път перничанин ще участва в такъв голям форум.

17-годишният Даниел Войнов е възпитаник на KL-kickboxing club Pernik, който за сега е секция към СК „ Калоян-Ладимекс”. Даниел Войнов е един от най –добрите бойци на клуба в стиловете Киклайт и лайт контакт, републикански шампион и национален състезател. Треньорите Калоян Кирилов и помощника Кристиян Игнатов казват, че това е един от най добрите им бойци, но клубът разполага с още такива в тези стилове и се изграждат нови момчета, които работят по нетрадиционна методика, за да се постигнат тези успехи.

Дебюта на Даниел Войнов в К-1(рингова дисциплина) е една малка крачка напред, но едно голямо постижение за спортния клуб.

СК”Калоян-Ладимекс” е най-добрият клуб по бойни изкуства в Перник, това го доказват не само медалите и купите, но и пълните групи, които искат да се занимават с тези два вида спорт Таекуон-до ITF и Кикбок, казват от клуба.

Много сме радостни и благодарим, че при този дебют на Даниел в К-1 застанаха пернишки и софийски фирми които заслужават да ги споменем: – Дискотека СКРИЙМ; – Автокъща Автотрейд -2008 Перник; – Снакс Зайо Байо; – ДЛВ-транспортна фирма; – Пица –Бар ДИЙП ДИШ, – както и софийските фирми – Аксис и TO THE TOP. С Финансовата подкрепа от тези фирми бяха подсигурени екипировка за Гала вечерта и за тренировъчния процес заедно с треньорите. Добавки за възстановяване и провеждане на тренировъчния процес, транспортни разходи и лагери с международни инструктори и други важни неща за провеждане на мача, сподели за zaPernik.com Иво Иванов./ZaPernik.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене