Свържете се с нас

Хороскоп

Месечен хороскоп за ноември 2018 година

Публикувано

на

Ноември ще ви подари приятни изненади в служебната сфера. Успехът ви ще бъде забелязан и оценен, от който трябва. Пазете се от завистливи колеги. Техните интриги могат да попречат на по-бързото развитие на нещата. Сега е време, в което може да реализирате най-смелите си проекти. Средата на месеца е добро време за финансови операции. Тогава ви очакват и допълнителни доходи. Използвайте разумно средствата – най-добре за инвестиции. В здравословно отношение се пазете от настинки. Обличайте се според сезона и не пренебрегвайте захлаждането. Алкохолът никога не ви е бил приятел, така че не прибягвайте към него за щяло да нещяло.

Телец

Ноември ще бъде променлив месец за знака Телец. Това е подходящ период за довършването на вашето образование или придобиването на квалификация. В личен план ще бъдете заети да решавате битови проблеми. Решете ги максимално разумно и без излишни емоции. Паниката също няма да ви е добър съветник. Ще получите помощ от близки и роднини. Средата на периода е успешно време за полагане на изпити и участие в семинари. Тогава може да потърсите и нова работа, ако не сте доволни от условията в настоящата. Не пренебрегвайте таланта си – сега той може да ви донесе допълнителни доходи, ако посветите достатъчно време и вдъхновение. В края на месеца не планирайте сериозни действия, свързани с личния ви живот. Помислете дали сте достатъчно толерантни към половинката ви. Не забравяйте, че всеки има право на своята лична свобода.

Близнаци

Това е период, в който всички начинания ще се успешни. В работата не пренебрегвайте нито един проект. Не се знае откъде може да изскочи заека. При повече упоритост от ваша страна може да увеличите доходите си стабилно. В средата на периода не предприемайте промени в личния живот. Сега те ще ви донесат най-вече неприятности. Периодът е подходящ за личностното ви развитие, но само при условие, че сте готови за някои лишения и трезва оценка на качествата на характера ви. В края на месеца ще се наложи да положите повече усилия в служебно отношение. Не чакайте всичко да се получи от само себе си. Вашето участие ще е решаващо за развитието на нещата.

Рак

Този месец ви очаква къртовски труд. Вероятно ще ви се наложи да забравите за почивните дни. Добрата новина е, че още в средата на месеца ще започнете да забелязвате първите резултати от нечовешките ви усилия. Не бързайте да харчите средствата, които ще получите. Спестяването ще ви помогне да осъществите мечтана покупка или да вложите парите в обещаващ проект. През целия месец ще се радвате на подкрепа от страна на семейството ви. Това съществено ще облекчи натоварването. Въпреки заетостта ви намерете време да прекарате 1-2 дни в романтична обстановка в компанията на любимия ви човек.

Лъв

Този месец ще усетите, че силите ви и ресурсите ви са на изчерпване. Това може да доведе до изнервеност и напрежение, но нямате нужда от тях. Не се правете на герои, а си вземете отпуска и я използвайте по предназначение. В здравословно отношение няма да имате проблеми, ако си осигурявате достатъчно сън и разходки на чист въздух. В средата на периода партньорът ви ще има нужда от вашата подкрепа, но най-вече разбиране. Дори нуждите му да са ви неясни, проявете търпение и разбиране. В края на месеца смело може да планирате къде да прекарате Коледните празници. Заложете на семейната обстановка.

Дева

През този месец е добре да поработите сериозно и да спестите някой лев. Възможни са извънредни разходи, които може да ви заварят неподготвени. Началото на месеца ще ви поднесе изненади и не всички от тях ще ви зарадват неимоверно. Посрещнете трудностите с достойнство. Понякога ще ви се иска да се откажете от всичко, но тези моменти на слабост винаги ще са на финалната права, така че – не се предавайте. Втората половина на месеца ще ви помогне да си поемете въздух. Очаква ви и изненадващ приход, който сериозно ще облекчи положението ви, но все пак не разчитайте на случайността. Някои представители на знака ги очаква раздяла. Не тъгувайте прекалено. Всяка промяна е за добро. В здравословно отношение пазете стомаха си. Не прекалявайте с мазната и пържената храна.

Везни

Това е месец, в който да планирате внимателно предстоящите си действия. Не огласявайте намеренията си пред никого, нито пък се съветвайте, а още по-малко – искайте оценка на идеите ви. Те със сигурност са блестящи и нямате нужда от ничие одобрение. В средата на месеца ще имате интересно предложение, свързано с работата. Опитайте се да го вместите в графика си. Ако не се получи – винаги може да се откажете. В личен план не правете компромиси с живота си, но и не се оставяйте да бъдете потъпквани. Златната среда е това, от което имате нужда. Емоциите никога не са добър съветник.

Скорпион

Този месец ще ви наложи да се откажете от някои ваши навици. Всичко това ще ви се отрази добре, тъй като ще се отървете от ненужен товар. Вероятно ще понесете критики от личен характер на място, където това няма никакво отношение. Не бързайте да се обиждате. Нападките срещу вас показват единствено безпомощността на противника. В средата на месеца ще имате своите звездни моменти, които ще натрият доста носове. Възмездието със сигурност ще дойде, но вие не му помагайте, а само наблюдавайте.

Стрелец

Това е месец, който ще ви предложи много и интересни занимания. Ще имате възможността да участвате във всички тях и да се изявите. Приемете похвалата умерено. Моментите на слава са приятни, но кратки. Заложете на скромността и посветете времето си на трупане на знания и умения. В общуването заложете на близките ви роднини, особено ако не се могли да им обръщате много внимание през последните седмици. Нека жестовете ви към тях са искрени и без очакване на отплата.

Козирог

През първата половина на месеца няма да сте господари на времето си. Ако настоявате прекалено може и да постигнете повече свобода, но цената няма да си заслужава. Най-добре пожертвайте повече време и почивка, за да може да постигнете целите си. Втората половина на месеца няма да ви предостави добри възможности за действие и тогава искате или не – ще трябва да забавите темпото. Много е важно да не предприемате сериозни бизнес начинания без да сте се посъветвали със съответните специалисти. В личен план ситуацията ще е спокойна и нормална, което означава, че е добре да намерите време за романтична кратка ваканция. Партньорът ви го заслужава!

Водолей

Този месец успехът ще ви застигне неочаквано. Не се колебайте да приемете всички позитиви, последващи от това, но и е добре да си дадете сметка, че отговорностите ви ще се увеличат. Ще трябва да докажете във времето, че напълно сте заслужили високата оценка и доверие, които са ви гласувани. Някои представители на знака ще бъдат раздвоени между интересни събития в личния живот и напрегнатото ежедневие в работата. Няма как – ще трябва да се раздадете. В здравословно отношение не правете компромис със съня. Липсата му може да ви изнерви и да ви докара неприятни ситуации.

Риби

Това е месец, в който да отстоявате интересите си. Времето за компромиси е отминало, а вашето търпение е изчерпано. В служебно отношение пред вас ще се разкрият нови възможности. Не се колебайте да смените рязко посоката, ако ви се предостави такава възможност. Обвързаните представители на знака ще бъдат обзети от невероятно любовно вдъхновение. Изразете любовта си по всички познати и непознати начини. Партньорът ви ще бъде очарован. В средата на месеца не се оставяйте на тревожните мисли. Грижете се за себе си, като внимавате с какво се храните и си осигурявате достатъчно движение и удоволствия.

РЕДАКТОР: ЕВГЕНИЯ ЧАУШЕВА

Actualno.com

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

За Овните понеделник е един много добър ден. Успешно развитие имат професията, бизнесът и финансите днес. Налице са промени, които не са завършили около вас. Това означава, че трябва да бъдете по-бдителни, защото все още не сте се стабилизирали.

ТЕЛЕЦ

Телците няма да имат основание да се оплачат от понеделник. Съдбата ви дарява с голям шанс за реализация по лични въпроси, но и професионалните или бизнес ангажименти не остават на заден план. Стабилитетът днес е ярко изразен в сферата на финансите.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник за Близнаците е характерно великодушието. Денят ще бъде малко труден за вас на работното място, където могат да възникнат необичайни ситуации. Днес имате шанс да разрешите наболели въпроси в своя полза. Реализацията за мнозина е в сферата на финансите.

РАК

В понеделник шансът за Раците никак не е малък, но повечето от знака са на друго мнение и ще решат, че трябва да действат дори неконвенциално, ако се наложи. Ако така разглеждате нещата, това не ви дава никакво предимство. Налице е професионалният успех за всички.

ЛЪВ

Не намаляват добрите възможности за Лъвовете и линията на вашия просперитет продължава своето развитие. Първият работен ден от седмицата се характеризира с много късмет за вас. Той ще се прояви в деловите ангажименти. Възможно е да възникнат противоречия в средите на бизнесмените и те се дължат на словесно недоразумение.

ДЕВА

Добър е понеделник за Девите, но е задължително да изострят вниманието си относно хората, които вече са се обявили за техни противници. Възможно е зад гърба ви да се опитат да направят трудно разрешими онези ваши дела, които зависят от държавни инстанции. Характерни са контактите за повечето от Девите.

ВЕЗНИ

Чудновато ще изглежда поведението на много от Везните за околните – колеги или приятели. Реакциите ви в понеделник са такива поради необясними за вас случаи в службата, което дори може да допринесе за неадекватност. По тази причина се явява и вътрешното ви смущение, което води до още по-големи грешки.

СКОРПИОН

Скорпионите не са в добра форма днес. При едни се дължи на прекалено голяма умора, а при други има функционална или психическа неразположеност. Бедата не е голяма, защото професионалният ден ще ви “погълне”. Добре е да действате за разрешаване на съществуващите проблеми, някои от тях може да доведат до задълбочаване.

СТРЕЛЕЦ

Като се изключат някои напрежения в дома и породилите се неприятности, всичко свързано с вашия делови или личен ден ще ви радва с добро разрешение. Въпреки това днес не е най-добрият момент за финансова реализация. За мнозина не се препоръчват контакти днес. В понеделник ще получите важно съобщение, касаещо работата ви в съдружие, съобразете се с него.

КОЗИРОГ

Лични успехи ще имат родените под Козирог в понеделник. Същото може да се каже за службата ви или бизнеса, но всичко, свързано с контактите ви, ще претърпи неуспех. В тази връзка трябва да разгледате и възможността за действия в сферата на финансите. Може да се избегне това негативно влияние, ако не проявявате диктат и не налагате мнението и разбиранията си.

ВОДОЛЕЙ

Деловите успехи са налице, но повечето от представителите на Водолей ще действат механично в понеделник. Професионалните постижения обаче не ви позволяват проява на наивност при осъществяване на различни финансови дела. В понеделник неочаквано позитивно е деловото ви развитие и ще бъдете сюрпризирани за успеха си в работата.

РИБИ

Хубав ден е понеделник за Рибите. Всичко около вас ще бъде успешно, а в деловия живот и контактите победата ви е извън всякакво съмнение. Единственото смущаващо обстоятелство е, че мнозина от знака не се чувстват здравословно добре, затова се отдайте на почивка. Други Риби ще се зарадват на известие, което ще получат в дома си или ще посрещат неочаквани гости. Интересни новини и съобщения ще получат мнозина от вас.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 НОЕМВРИ

Публикувано

на

ОВЕН

Неделя се очер­та­ва до­бър ден за Ов­ни­те, въп­ре­ки че се за­бе­ляз­ва ня­как­во не­до­вол­с­т­во и не­доб­ро нас­т­ро­е­ние у вас. Ве­ро­я­т­но сте по­тис­на­ти на те­ма па­ри и то­ва ка­то че ли е най-ха­рак­тер­но за ня­кои биз­нес­ме­ни в съд­ру­жен биз­нес. Има­те прек­рас­ни пред­пос­тав­ки за раз­ви­ти­е­то на дей­ност­та си и ако се за­дейс­т­ва­те по-се­ри­о­з­но, неп­ре­мен­но ще има­те доб­ри ре­зул­та­ти. Слу­жеб­но мо­же да има­те проб­лем, по­ра­ди гаф от стра­на на ваш ко­ле­га.

ТЕЛЕЦ

За­ба­вя­не в де­ла­та и пре­пят­с­т­вия, по­ра­ди проб­ле­ми, съз­да­де­ни от бли­зък чо­век, са при­чи­на за ло­шо­то нас­т­ро­е­ние при Те­лец. Ако дейс­т­ва­те тър­пе­ли­во и ра­зум­но-дип­ло­ма­тич­но, де­нят мо­же да ви пред­ло­жи при­я­тен сюр­п­риз. Ва­ше­то вни­ма­тел­но от­но­ше­ние към слу­жеб­ни­те за­дъл­же­ния ще бъ­де ед­на бла­гоп­ри­я­т­на пред­пос­тав­ка за ус­пеш­но­то ви раз­ви­тие в неделя.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е дос­та емо­ци­о­на­лна за Близ­на­ци­те и има ве­ро­я­т­ност да раз­ре­ши­те ня­кои лич­ни проб­ле­ми. Фи­нан­со­во­то ви осъ­щес­т­вя­ва­не е за­ви­си­мо от ня­ка­къв мъж и в мно­го слу­чаи ста­ва въп­рос за съ­вет или кон­сул­та­ция с ад­во­кат, юрист или въ­о­б­ще ня­ка­къв чо­век, кой­то е го­тов да по­мог­не. Про­фе­си­о­нал­но Близ­на­ци­те ще са дос­та на­то­ва­ре­ни, но с чуж­да по­мощ ще се спра­ви­те с не­ле­ки­те за­да­чи.

РАК

От емо­ци­о­нал­на глед­на точ­ка неделя е на­то­ва­рен ден за Ра­ци­те. Въп­ре­ки то­ва мно­зи­на от мъ­же­те на то­зи знак ще се на­ло­жи да ока­жат ня­как­ва по­мощ ня­ко­му. Дру­ги от вас мо­гат да раз­чи­тат на сво­я­та ав­то­ри­тет­ност за раз­ре­ша­ва­не на важ­ни въп­ро­си. Слу­жеб­ни­ят ден ще пре­ми­не при­я­т­но, а има пер­с­пек­ти­ви и за ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Гол­яма част от Pа­ци­те ще се за­рад­ват на ху­ба­ва но­ви­на.

ЛЪВ

Ду­шев­но­то не­раз­по­ло­же­ние у мно­зи­на от Лъв ще ви нас­т­рои сан­ти­мен­тал­но с пог­лед към спо­ме­ни­те. Ня­кои от вас се чув­с­т­ват емо­ци­о­нал­но ог­ра­бе­ни, мо­же би пре­у­ве­ли­ча­ва­те зна­че­ни­е­то на фак­ти­те. На­пъл­но в със­то­я­ние сте да прег­лът­не­те ня­кои ра­зо­ча­ро­ва­ния и да се за­ло­ви­те здра­во за ра­бо­та. Кон­цен­т­ри­рай­те се за де­ло­ва ре­а­ли­за­ция и ще бъ­де­те удов­лет­во­ре­ни от днешния ден. Ще има­те нов път в раз­ви­тие­то – лич­но и де­ло­во.

ДЕВА

Неделя е мно­го пе­че­ливш за Де­ви­те и мно­зи­на от вас ще се спра­вят с труд­нос­ти, съз­да­де­ни от не­о­б­мис­ле­ни дейс­т­вия на бли­зък чо­век. Бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ви­со­ко­пос­та­ве­но ли­це спря­мо вас днес е мно­го важ­но за раз­ре­ша­ва­не на ад­ми­нис­т­ра­тив­ни или фи­нан­со­ви въп­ро­си. Прек­рас­но пре­ми­на­ва и слу­жеб­ни­ят ден, мо­жете да се на­дя­вате на раз­ц­вет.

ВЕЗНИ

Щас­т­лив ден за Вез­ни­те, осо­бе­но за се­мей­ни­те сред вас и те­зи, ко­и­то се под­гот­вят за сват­ба. По­ве­че­то от вас ще се рад­ват на зна­чи­тел­ни при­до­бив­ки за до­ма, въп­ре­ки че има и ня­ка­къв фи­нан­сов проб­лем. Ва­ша­та при­леж­ност и нас­той­чи­вост по от­но­ше­ние на про­фе­си­о­нал­ни­те ви за­дъл­же­ния ще до­ве­де до за­вър­шен вид ан­га­жи­мен­ти­те ви. Де­нят не е под­хо­дящ за сре­щи с при­я­те­ли и близ­ки.

СКОРПИОН

Зле се чув­с­т­ват Скор­пи­о­ни­те в неделя, но ще раз­бе­рат за бла­гоп­ри­я­тен из­ход от при­тес­ня­ващ ги проб­лем. Днес е въз­мож­но да по­лу­чи­те доб­ри съ­о­б­ще­ния, от­на­ся­щи се до по­доб­ря­ва­не на ма­те­ри­а­л­но­то ви по­ло­же­ние по слу­жеб­на ли­ния. Ня­кои ще бъ­дат щас­т­ли­ви от раз­ви­ти­е­то в се­мей­на­та връз­ка и бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ня­ко­го спря­мо вас. Прог­ра­ми­рай­те вре­ме­то си да­леч нaпред и се мо­би­ли­зи­рай­те.

СТРЕЛЕЦ

Сан­ти­мен­тал­но нас­т­ро­е­ни са Стрел­ци­те в неделя, а де­нят им пред­ла­га го­лям ус­пех. Ста­ва въп­рос за се­ри­о­з­ни па­рич­ни и ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Мно­го ве­ро­я­тен е ло­та­ри­ен или друг вид ха­зар­тен шанс. На ра­бот­но­то мяс­то ви очак­ва дос­та ра­бо­та, нап­рег­не­те уси­ли­я­та си и не я от­ла­гай­те, дейс­т­вай­те пре­циз­но и ще бъ­де­те удов­лет­во­ре­ни от ре­зул­та­та. Днес ще по­лу­чи­те по­ка­на за смяна на ра­бо­та­та и ако я прие­ме­те, то­ва ще ста­не скоро.

КОЗИРОГ

Из­к­лю­чи­тел­но ус­пе­шен и пе­че­ливш ден, въп­ре­ки че Ко­зи­ро­зи­те из­жи­вя­ват проб­ле­ми на вът­реш­но ни­во. Ве­ро­я­т­но ста­ва въп­рос за друж­ба и лю­бов с хар­мо­ния в от­но­ше­ни­я­та. Же­ни­те от зна­ка ще про­я­вят ве­ли­ко­ду­шие за ста­би­ли­за­ци­я­та, до­ка­то мъ­же­те раз­чи­тат и тър­сят бла­гос­к­лон­ност­та на же­на. Има се­ри­о­з­ни ус­ло­вия за фи­нан­сов раз­ц­вет.

ВОДОЛЕЙ

Неделя е прек­ра­сен ден за Во­до­ле­и­те и мно­зи­на от вас ще имат по­вод да се чув­с­т­ват об­лек­че­ни и щас­т­ли­ви. Ще раз­бе­ре­те за бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ня­ко­го спря­мо фи­нан­со­вия ви проб­лем и не е из­к­лю­че­но въп­ро­сът да се раз­ре­ши. За­бе­ляз­ва се дос­та го­ля­ма до­за емо­ци­о­нал­ност и до­ри еуфо­рия в по­ве­де­ни­е­то на ня­кои, ко­е­то не е мно­го пре­по­ръ­чи­тел­но осо­бе­но на ра­бот­но­то мяс­то.

РИБИ

Днес об­с­то­я­тел­с­т­ва­та се под­реж­дат във ва­ша пол­за. Не бъ­де­те аг­ре­сив­ни и кри­тич­ни към окол­ни­те. Прек­рас­но се раз­ре­ша­ва проб­лем с род­ни­на с ин­те­ли­ген­т­на­та на­ме­са на же­на. Не осо­бе­но удов­лет­во­ре­ни ще бъ­де­те от слу­жеб­ната неделя, но са си­гур­ни ня­кои ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Пе­че­ливш ден за кон­так­ти и де­ло­ви сре­щи. При биз­нес­ме­ни­те се оче­рта­ват но­вос­ти, кои­то ще до­ве­дат до про­ме­ни­ в де­ла­та им.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ