Свържете се с нас

Хороскоп

Месечен хороскоп за ноември 2018 година

Публикувано

на

Ноември ще ви подари приятни изненади в служебната сфера. Успехът ви ще бъде забелязан и оценен, от който трябва. Пазете се от завистливи колеги. Техните интриги могат да попречат на по-бързото развитие на нещата. Сега е време, в което може да реализирате най-смелите си проекти. Средата на месеца е добро време за финансови операции. Тогава ви очакват и допълнителни доходи. Използвайте разумно средствата – най-добре за инвестиции. В здравословно отношение се пазете от настинки. Обличайте се според сезона и не пренебрегвайте захлаждането. Алкохолът никога не ви е бил приятел, така че не прибягвайте към него за щяло да нещяло.

Телец

Ноември ще бъде променлив месец за знака Телец. Това е подходящ период за довършването на вашето образование или придобиването на квалификация. В личен план ще бъдете заети да решавате битови проблеми. Решете ги максимално разумно и без излишни емоции. Паниката също няма да ви е добър съветник. Ще получите помощ от близки и роднини. Средата на периода е успешно време за полагане на изпити и участие в семинари. Тогава може да потърсите и нова работа, ако не сте доволни от условията в настоящата. Не пренебрегвайте таланта си – сега той може да ви донесе допълнителни доходи, ако посветите достатъчно време и вдъхновение. В края на месеца не планирайте сериозни действия, свързани с личния ви живот. Помислете дали сте достатъчно толерантни към половинката ви. Не забравяйте, че всеки има право на своята лична свобода.

Близнаци

Това е период, в който всички начинания ще се успешни. В работата не пренебрегвайте нито един проект. Не се знае откъде може да изскочи заека. При повече упоритост от ваша страна може да увеличите доходите си стабилно. В средата на периода не предприемайте промени в личния живот. Сега те ще ви донесат най-вече неприятности. Периодът е подходящ за личностното ви развитие, но само при условие, че сте готови за някои лишения и трезва оценка на качествата на характера ви. В края на месеца ще се наложи да положите повече усилия в служебно отношение. Не чакайте всичко да се получи от само себе си. Вашето участие ще е решаващо за развитието на нещата.

Рак

Този месец ви очаква къртовски труд. Вероятно ще ви се наложи да забравите за почивните дни. Добрата новина е, че още в средата на месеца ще започнете да забелязвате първите резултати от нечовешките ви усилия. Не бързайте да харчите средствата, които ще получите. Спестяването ще ви помогне да осъществите мечтана покупка или да вложите парите в обещаващ проект. През целия месец ще се радвате на подкрепа от страна на семейството ви. Това съществено ще облекчи натоварването. Въпреки заетостта ви намерете време да прекарате 1-2 дни в романтична обстановка в компанията на любимия ви човек.

Лъв

Този месец ще усетите, че силите ви и ресурсите ви са на изчерпване. Това може да доведе до изнервеност и напрежение, но нямате нужда от тях. Не се правете на герои, а си вземете отпуска и я използвайте по предназначение. В здравословно отношение няма да имате проблеми, ако си осигурявате достатъчно сън и разходки на чист въздух. В средата на периода партньорът ви ще има нужда от вашата подкрепа, но най-вече разбиране. Дори нуждите му да са ви неясни, проявете търпение и разбиране. В края на месеца смело може да планирате къде да прекарате Коледните празници. Заложете на семейната обстановка.

Дева

През този месец е добре да поработите сериозно и да спестите някой лев. Възможни са извънредни разходи, които може да ви заварят неподготвени. Началото на месеца ще ви поднесе изненади и не всички от тях ще ви зарадват неимоверно. Посрещнете трудностите с достойнство. Понякога ще ви се иска да се откажете от всичко, но тези моменти на слабост винаги ще са на финалната права, така че – не се предавайте. Втората половина на месеца ще ви помогне да си поемете въздух. Очаква ви и изненадващ приход, който сериозно ще облекчи положението ви, но все пак не разчитайте на случайността. Някои представители на знака ги очаква раздяла. Не тъгувайте прекалено. Всяка промяна е за добро. В здравословно отношение пазете стомаха си. Не прекалявайте с мазната и пържената храна.

Везни

Това е месец, в който да планирате внимателно предстоящите си действия. Не огласявайте намеренията си пред никого, нито пък се съветвайте, а още по-малко – искайте оценка на идеите ви. Те със сигурност са блестящи и нямате нужда от ничие одобрение. В средата на месеца ще имате интересно предложение, свързано с работата. Опитайте се да го вместите в графика си. Ако не се получи – винаги може да се откажете. В личен план не правете компромиси с живота си, но и не се оставяйте да бъдете потъпквани. Златната среда е това, от което имате нужда. Емоциите никога не са добър съветник.

Скорпион

Този месец ще ви наложи да се откажете от някои ваши навици. Всичко това ще ви се отрази добре, тъй като ще се отървете от ненужен товар. Вероятно ще понесете критики от личен характер на място, където това няма никакво отношение. Не бързайте да се обиждате. Нападките срещу вас показват единствено безпомощността на противника. В средата на месеца ще имате своите звездни моменти, които ще натрият доста носове. Възмездието със сигурност ще дойде, но вие не му помагайте, а само наблюдавайте.

Стрелец

Това е месец, който ще ви предложи много и интересни занимания. Ще имате възможността да участвате във всички тях и да се изявите. Приемете похвалата умерено. Моментите на слава са приятни, но кратки. Заложете на скромността и посветете времето си на трупане на знания и умения. В общуването заложете на близките ви роднини, особено ако не се могли да им обръщате много внимание през последните седмици. Нека жестовете ви към тях са искрени и без очакване на отплата.

Козирог

През първата половина на месеца няма да сте господари на времето си. Ако настоявате прекалено може и да постигнете повече свобода, но цената няма да си заслужава. Най-добре пожертвайте повече време и почивка, за да може да постигнете целите си. Втората половина на месеца няма да ви предостави добри възможности за действие и тогава искате или не – ще трябва да забавите темпото. Много е важно да не предприемате сериозни бизнес начинания без да сте се посъветвали със съответните специалисти. В личен план ситуацията ще е спокойна и нормална, което означава, че е добре да намерите време за романтична кратка ваканция. Партньорът ви го заслужава!

Водолей

Този месец успехът ще ви застигне неочаквано. Не се колебайте да приемете всички позитиви, последващи от това, но и е добре да си дадете сметка, че отговорностите ви ще се увеличат. Ще трябва да докажете във времето, че напълно сте заслужили високата оценка и доверие, които са ви гласувани. Някои представители на знака ще бъдат раздвоени между интересни събития в личния живот и напрегнатото ежедневие в работата. Няма как – ще трябва да се раздадете. В здравословно отношение не правете компромис със съня. Липсата му може да ви изнерви и да ви докара неприятни ситуации.

Риби

Това е месец, в който да отстоявате интересите си. Времето за компромиси е отминало, а вашето търпение е изчерпано. В служебно отношение пред вас ще се разкрият нови възможности. Не се колебайте да смените рязко посоката, ако ви се предостави такава възможност. Обвързаните представители на знака ще бъдат обзети от невероятно любовно вдъхновение. Изразете любовта си по всички познати и непознати начини. Партньорът ви ще бъде очарован. В средата на месеца не се оставяйте на тревожните мисли. Грижете се за себе си, като внимавате с какво се храните и си осигурявате достатъчно движение и удоволствия.

РЕДАКТОР: ЕВГЕНИЯ ЧАУШЕВА

Actualno.com

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Розово вино от Траминер (2017), една любима заигравка, Меди Вали, Долината на Струма, България

Публикувано

на

Към някои вина имам особена привързаност, не е тайна, че сме любители на вино от български сортове грозде. Но човек не бива да се ограничава, ама никак. Сигурно мога да кажа, че харесвам добро ино, като цяло, само да е направено хубаво, а и интересно. А вчера се бяхме събрали приятели, пътешественици и обсъждахме кой какво обича да разглежда. Ами, как да кажа, че ние не сме музеен тип. Пийваме си вино, бира и сокчета, хапваме си гурме или пък наденица в хлебче от продавача на улицата. Досега не сме се натровили, а и ни е много приятно да даваме бавно по всякакви улици и градинки и да не бързаме за никъде.

A Good Year Traminer Pink 2017 от Меди Вали - розов траминер - розово вино от Траминер Меди Вали, траминер от долината на Струма

Ще забележите, че когато пишем за вино, по-скоро пишем за нашите мисли покрай него. Хубавото вино те кара да се отпуснеш и да се насладиш на живота. Плодов и лек вкус или пък на моменти тежък и с много танини. Та виното ни е един много основен и съпътстващ момент в южните страни и България си е рай за нашите забежки. И за нас остават чудесни спомени и настроения, които се опитваме да споделим.

Винарна Меди Вали – долината на река Струма до село Смочево

Вината на Меди Вали ги открихме при разходка към Благоевград и Рилския манастир. Избата се намира до живописното село Смочево с прекрасна гледка към Рила. Край селото са засадени първите лозя грозде от сорта траминер, които са първите в така наречения винен регион „Долината на Струма“. Та ние честичко минаваме и си купуваме вино директно от избата, но може да бъде намерено на доста други места.

В избата на винарна Меди Вали

Винификация: Селектирано грозде от собствените лозя. Мацерация с твърдите части 48 часа. Ферментация в съдове от инокс, при температура 12-14°С за 45 дни.

Какво да очакваме от Розовия траминер от реколта 2017 г.

Още от реколта 2016 г. ние си го харесваме, с много достъпна цена на пазара, а така интересен и приятен. Красив бледорозов цвят, който просто разкрасява чашата и в красивия пролетен ден те кара да си мислиш за нещо още по-хубаво. И с нежен плодов аромат, богат на рози и теменужки. Траминера най-вече го харесваме заради аромата му на рози. И вкуса му плодов пролетен и нежен, който и лятото би освежил. Тялото е гладко, свежо и с дълъг и плодов послевкус.

Реколтата от 2017 г. е чудесна и смело я препоръчваме. Та ако срещнете розова бутилка, на която пише THINK PINK – невероятно съвпадение, не се колебайте да го опитате и да споделите с нас дали имаме подобен вкус. Купете си плодове или си направете хубава паста, а може брускети и се чувствайте щастливи.

Един розов траминер на Стобските пирамиди

Един розов траминер на Стобските пирамиди

Още малко покрай бутилката вино

Съвсем близо до Смочево са и Стобските пирамиди, и точно там за пръв път си занесохме и бутилка от A Good Year Traminer Pink 2017 и …, абе не си я изпихме, стопли се. Хубаво е да си изстудите виното, преди да го дегустирате, ние вече ще си купим хладилна раничка. И понеже вече изпих малко, докато пиша, да не си мислите, че е рекламна статия, просто се намираме на приказка. Виното го купихме за около 8 лв от избата.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 25 април

Публикувано

на

ОВЕН
Забързани са днес Овните и увлечени в реализацията на стремежите си за по-добри материални достижения. Намеренията ви не са хипотетични и мнозина вече почти се виждат на прага на успеха, но като “отникъде” ще изникнат пречки и ви се налага да удвоите усилията си по организирането на дейността.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък ви засипва с проблеми и мнозина се чудят откъде да започнат. Денят няма да е много спорен за делата ви и ако тръгнете лошо, е по-добре да се откажете от изпълнение на замисленото. Ще претърпите неочаквани загуби от материален характер.

БЛИЗНАЦИ
Доста агресивно започва четвъртък, вероятно поради проблемите, с които сте затрупани. Трябва обаче да си наложите по-голяма концентрация и спокойствие, защото могат да ви убягнат важни обстоятелства и това да затрудни делата ви. Лошото ви настроение ще стане причина за конфликт в службата.
РАК
Нервен ден е четвъртък за Раците. Проблемите при вас напират, очаквайки разрешението им, техният ритъм често увлича за прибързани действия. На повечето от вас ще се наложи да защитават днес своите идеи или стремежи и това предполага словесен двубой.

ЛЪВ
За Лъвовете четвъртък е труден ден. Някои от интересуващите ви дела се движат бавно и се налага да преодолеете много препятствия. В определени случаи не отдавате необходимото значение на важни въпроси, а съзнанието ви е ангажирано с преходна и не така съществена дейност. Денят е успешен за парични дела.

ДЕВА
В четвъртък мнозина от Дева имат доста установена цел и се стремят да я реализират, но в много случаи се забелязват отклонения в действията ви, въпреки че целта ви е ясна. Хвърляте усилията си напразно, от което не можете да очаквате добри резултати. Очаквайте проблеми в службата, с които сега трябва сами да се справите.

ВЕЗНИ
Днес Везните трябва да бъдат внимателни в своите контакти и действия, защото не е изключено да се окажете обект на вражески нападения. Денят се свързва с вътрешна промяна при вас, която може да се окаже трудно поносима за някои и дори да създаде реални условия за депресия. Действайте за собствената си стабилизация.

СКОРПИОН
Днес мнозина Скорпиони изваждат на повърхността свои скрити сили или заложби, чрез които възнамеряват да осъществят бъдещите си планове. Силите ви за справяне с проблеми не са малко, но трябва да бъдете находчиви и наблюдателни, за да не допуснете грешка, породена от неправилна преценка на ситуацията от ваша страна.

СТРЕЛЕЦ
Стрелци, в четвъртък пред вас се развиват нови възможности за материална реализация. Много от вас са притиснати от професионални проблеми сега, но не бива да прибързвате с разрешаването им. Бъдете последователни, но не отстъпвайте на принципите си. Тактично разрешавайте недоразумения с началниците си.

КОЗИРОГ
Затрупани сте от лични делови проблеми, което често пъти ги прави нетърпеливи и гневни. От друга страна, някои от вас, за да загърбят проблемите си, се впускат в решаването на маловажни въпроси. Но това не е начин за постигане на удовлетворение. По-добре е да бъдете уравновесени и балансирани на работното си място.

ВОДОЛЕЙ
Неприятен е четвъртък за Водолей. Изникналите домашни или служебни проблеми ще разрешите чрез анализиране на грешките, които допускате. Трябва да промените подхода си към разрешаването им. Не влизайте в спорове в службата си, възможна е конфронтация, която ще ви се отрази отрицателно.

РИБИ
За родените под Риби четвъртък е положителен ден, но у вас се забелязва колебливо отношение по различни въпроси на всекидневието. Финансовата несигурност, която мнозина от вас чувстват, не е плод само на обстоятелствата, но и на твърдото ви убеждение, че не ви върви. Това ви мислене е погрешно.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ