Свържете се с нас

Хороскоп

Месечен хороскоп за ноември 2018 година

Публикувано

на

Ноември ще ви подари приятни изненади в служебната сфера. Успехът ви ще бъде забелязан и оценен, от който трябва. Пазете се от завистливи колеги. Техните интриги могат да попречат на по-бързото развитие на нещата. Сега е време, в което може да реализирате най-смелите си проекти. Средата на месеца е добро време за финансови операции. Тогава ви очакват и допълнителни доходи. Използвайте разумно средствата – най-добре за инвестиции. В здравословно отношение се пазете от настинки. Обличайте се според сезона и не пренебрегвайте захлаждането. Алкохолът никога не ви е бил приятел, така че не прибягвайте към него за щяло да нещяло.

Телец

Ноември ще бъде променлив месец за знака Телец. Това е подходящ период за довършването на вашето образование или придобиването на квалификация. В личен план ще бъдете заети да решавате битови проблеми. Решете ги максимално разумно и без излишни емоции. Паниката също няма да ви е добър съветник. Ще получите помощ от близки и роднини. Средата на периода е успешно време за полагане на изпити и участие в семинари. Тогава може да потърсите и нова работа, ако не сте доволни от условията в настоящата. Не пренебрегвайте таланта си – сега той може да ви донесе допълнителни доходи, ако посветите достатъчно време и вдъхновение. В края на месеца не планирайте сериозни действия, свързани с личния ви живот. Помислете дали сте достатъчно толерантни към половинката ви. Не забравяйте, че всеки има право на своята лична свобода.

Близнаци

Това е период, в който всички начинания ще се успешни. В работата не пренебрегвайте нито един проект. Не се знае откъде може да изскочи заека. При повече упоритост от ваша страна може да увеличите доходите си стабилно. В средата на периода не предприемайте промени в личния живот. Сега те ще ви донесат най-вече неприятности. Периодът е подходящ за личностното ви развитие, но само при условие, че сте готови за някои лишения и трезва оценка на качествата на характера ви. В края на месеца ще се наложи да положите повече усилия в служебно отношение. Не чакайте всичко да се получи от само себе си. Вашето участие ще е решаващо за развитието на нещата.

Рак

Този месец ви очаква къртовски труд. Вероятно ще ви се наложи да забравите за почивните дни. Добрата новина е, че още в средата на месеца ще започнете да забелязвате първите резултати от нечовешките ви усилия. Не бързайте да харчите средствата, които ще получите. Спестяването ще ви помогне да осъществите мечтана покупка или да вложите парите в обещаващ проект. През целия месец ще се радвате на подкрепа от страна на семейството ви. Това съществено ще облекчи натоварването. Въпреки заетостта ви намерете време да прекарате 1-2 дни в романтична обстановка в компанията на любимия ви човек.

Лъв

Този месец ще усетите, че силите ви и ресурсите ви са на изчерпване. Това може да доведе до изнервеност и напрежение, но нямате нужда от тях. Не се правете на герои, а си вземете отпуска и я използвайте по предназначение. В здравословно отношение няма да имате проблеми, ако си осигурявате достатъчно сън и разходки на чист въздух. В средата на периода партньорът ви ще има нужда от вашата подкрепа, но най-вече разбиране. Дори нуждите му да са ви неясни, проявете търпение и разбиране. В края на месеца смело може да планирате къде да прекарате Коледните празници. Заложете на семейната обстановка.

Дева

През този месец е добре да поработите сериозно и да спестите някой лев. Възможни са извънредни разходи, които може да ви заварят неподготвени. Началото на месеца ще ви поднесе изненади и не всички от тях ще ви зарадват неимоверно. Посрещнете трудностите с достойнство. Понякога ще ви се иска да се откажете от всичко, но тези моменти на слабост винаги ще са на финалната права, така че – не се предавайте. Втората половина на месеца ще ви помогне да си поемете въздух. Очаква ви и изненадващ приход, който сериозно ще облекчи положението ви, но все пак не разчитайте на случайността. Някои представители на знака ги очаква раздяла. Не тъгувайте прекалено. Всяка промяна е за добро. В здравословно отношение пазете стомаха си. Не прекалявайте с мазната и пържената храна.

Везни

Това е месец, в който да планирате внимателно предстоящите си действия. Не огласявайте намеренията си пред никого, нито пък се съветвайте, а още по-малко – искайте оценка на идеите ви. Те със сигурност са блестящи и нямате нужда от ничие одобрение. В средата на месеца ще имате интересно предложение, свързано с работата. Опитайте се да го вместите в графика си. Ако не се получи – винаги може да се откажете. В личен план не правете компромиси с живота си, но и не се оставяйте да бъдете потъпквани. Златната среда е това, от което имате нужда. Емоциите никога не са добър съветник.

Скорпион

Този месец ще ви наложи да се откажете от някои ваши навици. Всичко това ще ви се отрази добре, тъй като ще се отървете от ненужен товар. Вероятно ще понесете критики от личен характер на място, където това няма никакво отношение. Не бързайте да се обиждате. Нападките срещу вас показват единствено безпомощността на противника. В средата на месеца ще имате своите звездни моменти, които ще натрият доста носове. Възмездието със сигурност ще дойде, но вие не му помагайте, а само наблюдавайте.

Стрелец

Това е месец, който ще ви предложи много и интересни занимания. Ще имате възможността да участвате във всички тях и да се изявите. Приемете похвалата умерено. Моментите на слава са приятни, но кратки. Заложете на скромността и посветете времето си на трупане на знания и умения. В общуването заложете на близките ви роднини, особено ако не се могли да им обръщате много внимание през последните седмици. Нека жестовете ви към тях са искрени и без очакване на отплата.

Козирог

През първата половина на месеца няма да сте господари на времето си. Ако настоявате прекалено може и да постигнете повече свобода, но цената няма да си заслужава. Най-добре пожертвайте повече време и почивка, за да може да постигнете целите си. Втората половина на месеца няма да ви предостави добри възможности за действие и тогава искате или не – ще трябва да забавите темпото. Много е важно да не предприемате сериозни бизнес начинания без да сте се посъветвали със съответните специалисти. В личен план ситуацията ще е спокойна и нормална, което означава, че е добре да намерите време за романтична кратка ваканция. Партньорът ви го заслужава!

Водолей

Този месец успехът ще ви застигне неочаквано. Не се колебайте да приемете всички позитиви, последващи от това, но и е добре да си дадете сметка, че отговорностите ви ще се увеличат. Ще трябва да докажете във времето, че напълно сте заслужили високата оценка и доверие, които са ви гласувани. Някои представители на знака ще бъдат раздвоени между интересни събития в личния живот и напрегнатото ежедневие в работата. Няма как – ще трябва да се раздадете. В здравословно отношение не правете компромис със съня. Липсата му може да ви изнерви и да ви докара неприятни ситуации.

Риби

Това е месец, в който да отстоявате интересите си. Времето за компромиси е отминало, а вашето търпение е изчерпано. В служебно отношение пред вас ще се разкрият нови възможности. Не се колебайте да смените рязко посоката, ако ви се предостави такава възможност. Обвързаните представители на знака ще бъдат обзети от невероятно любовно вдъхновение. Изразете любовта си по всички познати и непознати начини. Партньорът ви ще бъде очарован. В средата на месеца не се оставяйте на тревожните мисли. Грижете се за себе си, като внимавате с какво се храните и си осигурявате достатъчно движение и удоволствия.

РЕДАКТОР: ЕВГЕНИЯ ЧАУШЕВА

Actualno.com

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 януари! Успешен ден за 2 зодии

Публикувано

на

ОВЕН
Вторник е доста труден ден за Овните. Домашни неприятности ще ви притесняват през целия ден. Изключително внимание трябва да проявят бизнесмените днес. Бъдете много бдителни към вашите партньори – стремят се сериозно да ви навредят.

ТЕЛЕЦ
С неприятности започва работният ден при Телците. Те са от различен характер и стесняват до голяма степен свободата на вашия избор. За мнозина главна причина е липсата на пари, която ще ви тласне към участие в хазарт, но без успех.

БЛИЗНАЦИ
Денят е крайно неприятен за делово пътуване. Ако ви се налага непременно да го направите, бъдете много внимателни. С лошо развитие са свързани вашите финанси днес и мнозина имат както лични, така и домашни проблеми. Поради разсеяност може да загубите пари.

РАК
Вторник е крайно неблагоприятен ден за Раците. Проблемите ви са свързани с контактите, финансите, дома. Към края на деня ви очаква запознанство с влиятелна личност, имаща отношение към работата ви или към професионална дейност. Не е изключено дори да ви помогне с пряко действие.

ЛЪВ
Лъвовете са малко объркани по някои делови проблеми и то е защото точно в момента съществуват големи пречки за разгръщане на действия. Опитайте се да намерите разрешение чрез контакти с хора от вашата професионална сфера. Не пътувайте, макар да е крайно наложително.

ДЕВА
Денят ще бъде изпълнен с пречки за вас. С много голямо внимание трябва да се отнасяте към партньорите си бизнесмени. Възможно е да последват конфликти на база пари. Очакват ви успехи в обществени контакти. В семейството ви очакват приятни изненади и емоции.

ВЕЗНИ
Финансовият проблем се оказва най-неприятен за вас. Не разчитайте на подкрепа от страна на приятели. Трудностите за някои са свързани с дома и обществените контакти или дела, зависещи от административни инстанции. Възможни са конфликти с любовния партньор.

СКОРПИОН
Скорпионите днес не трябва да правят никакви сделки, касаещи по-големи суми. Вторник бележи началото на важни промени за вас в дома и професията ви. Разчитайте предимно на собствените си сили. Денят не е подходящ за провеждане на каквито и да било разговори.

СТРЕЛЕЦ
Вашата енергичност много често преминава в агресия и това може да ви навреди. Очертава се при служебните ви задължения, където конфликтът с жени е почти неизбежен, да действате напористо. Трудности има и при бизнесмените, свързани с ненавременно издължаване.

КОЗИРОГ
Във вторник мнозина от Козирозите сами ще си пречат – или чрез прекалено изчакване развоя на дадено развитие, или чрез избързване в действията. Вие не сте хора на крайностите и трябва да намерите средния път. Само така контактите ви ще са полезни за вас. Приемете направеното предложение.

ВОДОЛЕЙ
Намален е шансът на Водолеите за парични придобивки във вторник. Мнозина се нуждаят от финанси и дори някои ще предприемат пътуване с тази цел. Не го правете, нямате шанс за придобивки. Известен професионален късмет имате във връзка със затрудненията си.

РИБИ
Възможността, която притежавате да се справяте с различни проблеми, ви дава голяма увереност да действате по изпитаните си методи. Но днес те няма да имат същото въздействие. С трудностите ще се сблъсквате постоянно. Те са лични, финансови и при контакти с началници. Възможни са разногласия с колеги.Не предприемайте финансови операции.Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.Не вярвайте на обещания, а търсете граници.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ

Публикувано

на

ОВЕН
В понеделник много от вас ще търсят разрешение на проблемите, които често се превръщат в тягостен товар. Притесненията не могат да доведат един Овен до отчаяние. За момента единственият път е да потърсите чужда помощ, която действително ще ви извади от временните затруднения. Допускате грешка, като се лишавате от отдих.

ТЕЛЕЦ
Телците са разделени и доста разконцентрирани днес в стремежа си да намерят средния път между промяната и застоя. Не умувайте, а действайте енергично в посока на промяната, която е удобна за вас. Тя винаги тонизира и води до нови стремежи и нова реализация. Категоричното ви решение трябва да дойде час по-скоро.

БЛИЗНАЦИ
Две са основните усещания у Близнаците в първия работен ден, които ги дължат под напрежение и ги разделят на две групи. Едните са потиснати от тежестта на все още невзетото делово решение, поради неизяснени обстоятелства, а другите потискат радостното си усещане за предстояща промяна в делови и социален смисъл.

РАК
Родените под Рак са в добро настроение днес и са изпълнени с радостни чувства. Едновременно с тази емоционална освободеност у вас нарастват решимостта и желанието да демонстрирате непреклонна воля по проблемите, които имате да решавате.

ЛЪВ
“Бойната готовност”, в която се намирате днес, е достатъчно доказателство за решението ви на всяка цена да покажете на онзи, който ще има неблагоразумието да ви “атакува”, какво ще му се случи. Успокойте се, никой няма да дръзне да ви притесни сега.

ДЕВА
В понеделник Девите са напрегнати. До голяма степен това ваше състояние се дължи на усещането за самота, а в някои случаи – на изоставеност, но това съвсем не е така. Имате приятели, които никога няма да ви изоставят, а те в най-скоро време ще бъдат причина за голямата ви радост. Постарайте се да гледате ведро на нещата около вас.

ВЕЗНИ
Ден на спокойствие, приятни спомени и добро самочувствие. Днес между вас единствено притеснени са бизнесмените, които имат противоречия със своите съдружници и партньори. Макар че положението ви не изглежда добро, няма от какво да се притеснявате. Очакват ви много успехи. Не влизайте в конфликти с колеги.

СКОРПИОН
Много изпитания преминахте вие и бяхте подложени на големи натоварвания, но успяхте да преодолеете трудностите и сега се радвате на заслужени постижения. Спокоен е понеделник и ви предразполага към приятелство и любов. Привлекателни и едновременно приветливи, днес вие имате голяма нужда от близост и ласки.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците ги очакват големи преживявания. Някои от вас са потиснати, тъжен е денят, в който изпитват любовна самота и изоставеност. Има и такива, които са решили да се отдадат на отдих и да не правят нищо през целия деня. Каквито и да са желанията ви и емоциите, постарайте се да отделите време за себе си. Не пренебрегвайте съветите на жена относно ваше намерение да търсите сметка на хора, злословили по ваш адрес.
КОЗИРОГ
Външният ви спокоен израз не отговаря на вашето вътрешно състояние, където с пълна сила бушува усещането за изолираност. Но въпреки това усещане сега никак не ви липсват възможности за приятни изживявания в компанията на любимия човек или в приятелски кръг. На бизнесмените им предстоят делови контакти. Ползотворно сътрудничество ще имат от човек на висок пост.

ВОДОЛЕЙ
Неспокойни и развълнувани са много от вас. Най-често вкъщи се чувствате потиснати от редица негативни усещания. Онези от Водолей, които изпитват неудобствата на любовната раздяла, нека пречупят гордостта си и да потърсят желания контакт. Той няма да ви бъде отказан, дори подобна реакция е очаквана и много желана. Така ще затвърдите позициите си в бизнеса и ви очакват само добри неща.

РИБИ

Понеделник е добър ден за вас – настроението ви е добро. Повечето от вас сега са доволни от развитието на делата си. Възможността да осъществите успешна делова среща днес е много съмнителна. В много случаи може да се получи разминаване. Не правете ретроспективен преглед на неотдавнашните си делови проблеми. Те са останали в миналото, заемете се с настоящите такива и ги разрешавайте последователно.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ