Свържете се с нас

ВИДЕО

Полицай Франгов: Всички видове наркотици вече са и на пазара в Гоце Делчев (ВИДЕО)

Публикувано

на

„Всички видове наркотици разпространявани в България вече са и в Гоце Делчев“. Това каза вчера полицай Франгов от РПУ Гоце Делчев. Това стана на организираната от Ротари-клуб Гоце Делчев среща на  ученици от Гоце Делчев с д-р Теменужка Любенова, председател на Общински съвет по наркотични вещества Благоевград. „Когато някой ви предложи наркотици помислете си чий живот искате да живеете – вашият, или този на дрогата която ви предлагат. Ако искате да бъдете щастливи изберете си вашият живот!“, каза д-р Любенова.

На срещата бе прожектиран документалният филм „Началото е краят“. В него децата видяха и чуха ужасяващи случки разказани от хора със зависимост от наркотични вещества повечето които са започнали вземането на опиати на тяхната възраст. Родители на деца зависими от дрогата споделиха страданията на цялото семейство и проваленото бъдеще на деца вземаши наркотични вещества. На въпроса отправен към децата след края на филма дали биха посегнали някога към дрогата, всички дружно отговориха НЕ!!!

Служителят в РПУ Гоце Делчев, полицай Франгов запозна децата с проблемите произтичащи от разпространението на наркотични вещества в гоцеделчевския регион, за усилената работа на районното управление на полицията за пресичане разпространението на опиати в района и с тревога съобщи, че на нелегалния пазар на дрога в района вече се предлагат всички видове опиати които се разпространяват в България

На края на срещата, Ротари-клуб Гоце Делчев изказаха благодарност на д-р Любенова за всеотдайната й разяснителна работа сред подрастващото поколение за чудовищните последствия от приемането на наркотици.

 

коментара

ВИДЕО

ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Ива Давидова – „Боят настана“

Публикувано

на

Ива Давидова като генерал в новия си клип

Облечена в генералска униформа е Ива Давидова в новия си видеоклип, който направи премиера днес в ефира на Фен Фолк ТВ. Песента е патриотичната „Боят настана“ по текст на патриарха на българската литература Иван Вазов. В този проект на талантливата изпълнителка участие вземат музикантите от емблематичната Берковска Духова Музика, които партнират в аранжимента, дело на Калоян Бакалов.

Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов на късноантичната римска крепост Цари Мали град. Клуб „Чакър войвода“ от Самоков правят историческа възстановка на живи картини от Априлското въстание. Пресъздавайки акценти от борбата за освобождение на българите, в клипа се гърми с автентична реплика на Черешовото топче, както и с автентично въоръжение от времето на Априлското въстание. Всички участници са облечени в автентични униформи.

Самата Ива Давидова влиза в ролята на генерал със сабя и пистолет кремъклия в ръка, който предвожда българското въоръжение. Интересна подробност е, че годеникът на певицата влиза в ролята на турчин, който тя застрелва по време на битката.

„Създадохме нещо ново и невиждано досега за българския музикален пазар. Тази продукция е за истински българи и патриоти, защото патриотизмът не е вълна, а убеждение, той трябва да тече във вените! Доказвам го с 15-годишната си история на професионалната сцена, през която не предадох българския фолклор, традициите и обичаите. Обичам България!“, сподели Ива Давидова.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Бившият министър на отбраната, Николай Ненчев, се срещна снощи с привърженици в Гоце Делчев

Публикувано

на

Планирана среща с ръководството и активисти на местната структура на БЗНС, проведе снощи в Гоце Делчев, биващият министър на отбраната (2014 – 2017 г.) и настоящ председател на Централния съвет на БЗНС,  Николай Ненчев. На срещата бяха поканени не само ръководството на БЗНС но и всички желаещи от дясно ориентираните партии. Призивът на председателят на БЗНС е за обединение на демократичната общност чрез провеждане на вътрешно-съюзни избори за излъчване на единно лидерство, ръководство и програма.

На срещата в Гоце Делчев, Ненчев коментира и модернизацията на армията, изрази и позицията си за прекратяване на зависимостта на България от Русия. Той отговори на въпрос на нашия репортер пред камерата на Топ Преса за алтернативата на тютюнопроизводството е неврокпския край.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ