Свържете се с нас

ГЕРБ

Младежи ГЕРБ–Благоевград с инициатива по случай Деня на народните будители

Публикувано

на

Младите хора посетиха училищата и културните институции в града и връчиха поздравителни адреси и специално изработен мултимедиен диск, на който е записан кратък филм с някои от най-известните будители, информация и цитати от тях. Директорите на институциите искрено се зарадваха на инициативата и пожелаха на младежите да продължават да провеждат такива кампании, защото е изключително важно младите хора да си спомнят за будителите, които България е имала и продължава да има.

„Първи ноември е не просто празник, това е ден, който всеки един българин усеща дълбоко в сърцето си! Този празник ни кара да си спомним за великото дело на всички будители, които са спомогнали за нашата култура и просвещение през вековете. На този ден трябва да отдадем и заслуженото на всички български учители и преподаватели, които продължават великото дело на българските просветители“, коментира общинският ръководител на МГЕРБ-Благоевград Вили Вучева.

коментара

ГЕРБ

СГЕРБ-Перник зарадва с традиционни за Великден ястия младежи от защитено жилище

Публикувано

на

В навечерието на най-големия християнски празник Възкресение Христово структурата на Старейшини ГЕРБ-Перник зарадва младежите от защитено жилище с традиционните за празника козунаци и агнешко месо. За поредна година старейшините изненадаха потребителите на центъра с много ръчно приготвени кулинарни вкусотии и заедно боядисаха великденски яйца. Представителите на съсловната структура повече от 5 години се грижат за младежите от защитеното жилище и не пропускат повод, за да се срещнат с тях. „Искаме да направим празника на тези момчета по-хубав и да ги уверим, че в наше лице имат истински приятели“, споделиха старейшините и призоваха в тези светли празнични дни да покажем, че можем да сме солидарни и съпричастни с нуждите на тези около нас.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Цветан Цветанов, Стефан Апостолов, Александър Мацурев и Георги Динев се включиха в инициативата „Да пуснем корени в България“

Публикувано

на

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов традиционно се включи в инициативата „Да пуснем корени в България“. Събитието за 11-та поредна година се организира от младежката структура на ГЕРБ в Благоевград и се проведе в местността „Рупите“. Официални гости на събитието бяха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Асим Адемов, кметовете на Враца – Калин Каменов, на Петрич – Димитър Бръчков и на Симитли Апостол Апостолов, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева и депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев и Георги Динев, областният управител Бисер Михайлов, зам.-министърът на външните работи и председател на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, членове и симпатизанти на партията от Благоевградска, Кюстендилска и Софийска области и други.

„28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива „Да пуснем корени в България, символизират членките нa ЕС. Дръвчета са символ на това, че България е силна, когато е в Европейския съюз. Преди 11 години идеята за тази прекрасна инициатива дойде от Калин Каменов, който сега е кмет на един от най-големите областни центове – Враца“, каза по време на събитието Цветанов.

„Калин преди 10 години се запозна с неговата прекрасна съпруга Мария, а преди 6 години точно тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Той наистина пусна корени в България и сега се развива във Враца. Спомням си, когато започнахме кампанията във Враца – никой не вярваше, че той ще успее, но сега всичко направено там се вижда и се оценява от хората. Благодаря и на неговата съпруга Мария, която не спира да го подкрепя през всичките тези години“, заяви Цветанов. Той подчерта, че семейството е най-хубавото нещо в живота. „С това искам да поощря и Андрей Новаков, който преди 2 години на Младежката академия на ГЕРБ в Сандански направи предложение за брак и сега има прекрасна дъщеря“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Той пожела на всички присъстващи весели празници, защото според него в тези дни е важно да бъдем с близките си хора.

По повод днешния личен празник на Цветан Цветанов и Калин Каменов – структурите на ГЕРБ им подариха ръчно изработени и изрисувани великденски яйца с лика на Богородица.

След края на официалната част младежите от ГЕРБ – Петрич изненадаха присъстващите с флашмоб, който бе заснет с дрон. Веднага след това започна и засаждането на самите фиданки.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ