Свържете се с нас

ГЕРБ

Младежи ГЕРБ–Благоевград с инициатива по случай Деня на народните будители

Публикувано

на

Младите хора посетиха училищата и културните институции в града и връчиха поздравителни адреси и специално изработен мултимедиен диск, на който е записан кратък филм с някои от най-известните будители, информация и цитати от тях. Директорите на институциите искрено се зарадваха на инициативата и пожелаха на младежите да продължават да провеждат такива кампании, защото е изключително важно младите хора да си спомнят за будителите, които България е имала и продължава да има.

„Първи ноември е не просто празник, това е ден, който всеки един българин усеща дълбоко в сърцето си! Този празник ни кара да си спомним за великото дело на всички будители, които са спомогнали за нашата култура и просвещение през вековете. На този ден трябва да отдадем и заслуженото на всички български учители и преподаватели, които продължават великото дело на българските просветители“, коментира общинският ръководител на МГЕРБ-Благоевград Вили Вучева.

коментара

ГЕРБ

Общински съветници от ГЕРБ-Перник проведоха регулярен приемен ден с граждани

Публикувано

на

Родители изразиха сърдечна благодарност към кмета на община Перник Вяра Церовска  и представителите на местната власт за новоизградената мултифункционална спортна площадка в кв. „Проучване“. Пред общинските съветници от ГЕРБ Клара Будинова и Любен Лазаров, те отбелязаха, че  да имат модерна спортна площадка за игра е дългогодишна мечта на децата от квартала. „Ремонтът на съоръжението приключи едва преди няколко месеца, а днес пространството вече се превърна в любимо място за спорт на деца и родители“, отбелязаха още местните жители. От своя страна общинските съветници подчертаха, че създаването на по-добра среда за живот е приоритет, както на местната власт, така и на правителството, и дадоха обещание примерът за положителната промяна в Перник да продължи и занапред.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Жени ГЕРБ-Перник с благородна инициатива

Публикувано

на

Училища, институции, фирми, заведения и активни граждани се включиха в благотворителната инициатива на Жени ГЕРБ -Перник за събиране на пластмасови капачки. Това е поводът женската организация да изрази искрената си благодарност към всички, станали съпричастни с каузата.„Щастливи сме от факта, че толкова много хора откликнаха на нашия призив. Благодарим на колективите на ДГ „Вела Пеева“ – кв. „Тева“, Операционен Блок към МБАЛ Рахила Ангелова АД, „Блу пойнт“, пицария „Сан Марко“, „Колхида Метал“ АД“, споделиха общинският ръководител на Жени ГЕРБ-Перник Роза Стоилова и областният клубен секретар Маргарита Мирчева.

Дамите изразиха своята признателност към всички активни граждани, които подкрепят тази благородна инициатива и подчертаха, че събраната сума по традиция  ще бъде дарена на АГО и отделението по Неонатология към  МБАЛ „Рахила Ангелова“ на празника на Празника на родилната помощ – Бабинден.

Дамите напомнят, че пластмасови капачки се приемат в централния офис на ГЕРБ в гр. Перник и партийния офис в кметство „Изток“.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ