Уникален магичен спектакъл гостува в Благоевград

Уникален магичен спектакъл гостува в Благоевград на 1 ноември (четвъртък), от 19:30 часа в Драматичен театър „Н. Й. Вапцаров“.

Той е част от националното турне „Вълшебствата на Зайн“ с мотото „Остани в България- промени България!“.

Подготвян повече от 7 години ”Вълшебствата на Зайн” ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. Вълшебствата на Зайн е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага Вълшебствата на Зайн начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.

От 18:00 часа във фоайето на театъра ще има и магически магазин, където жители и гости на Благоевград ще могат да закупят артикули за правене на фокуси.

Спектакълът на се препоръчва за деца под 6 годишна възраст!

Билетите се продават на касата на Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене