Свържете се с нас

Новини

Организацията на Жени ГЕРБ – Дупница проведе редовното си ежемесечно събрание

Публикувано

на

Дамската структра на ГЕРБ – Дупница проведе редовното си ежемесечно събрание, по време на което бяха обсъдени текущи организационни въпроси. Събранието води общинският координатор на Жени ГЕРБ и народен представител Радослава Чеканска. Тя изказа адмирации към дамите за ангажираността, която имат в политическия и обществен живот. Чеканска им благодари за активната работа по време на различни инициативи и събития.

В хода на срещата бяха обсъдени редица политически и обществени теми, бяха набелязани и конкретни стъпки за дейността на Жени ГЕРБ в община Дупница. Дамите се обединиха около идеята колко е важно да се приобщават нови хора към политическата сила и да се дава гласност на полезните и добри политики, които провежда правителството и премиерът Борисов.

Събранието уважи също и организационният секретар на ГЕРБ и зам.-кмет на община Дупница Крум Милев, който отпрви благодарност към дамите за добрата работа на организацията.

коментара

Новини

Братът на композитора Кирил Икономов кандидат да достави сцена срещу 300 000 лв. на община Благоевград

Публикувано

на

Собственикът на „Музикален магазин Икономов“ в Благоевград Томчо Икономов, брат на композитора Кирил Икономов, е сред претендентите да достави и монтира концертна сцена на община Благоевград за 286 096,44 лв. Той заедно със софийската фирма „ВАХС“ ЕООД със собственик Христо Абаджиев са участници в обществена поръчка, чието финансиране е по спечелен от общината проект по програма „Интеррег V-А Гърция- България 2014-2020“. Задължително изискване е осигуряване на монтаж и демонтаж на сцената, към която е включено и озвучително, и осветително оборудване.

Преди седмици по повод дебати в местния парламент заради одобряването на поръчката зам. кметът по културата Христина Шопова изрично подчерта, че със закупуване на собствена концертна сцена с европейско финансиране не само ще се спестят средства от бюджета за наем на професионални сцени при провеждане на културни събития в областния център на Пиринско, но общината може и да печели от отдаването й под наем.

Ценовите оферти на участниците в поръчката ще се отворят, след като стане ясно дали техническите им предложения отговарят на изискванията, поставени от общината.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

struma.bg

коментара

Продължете с четенето

Крими

Голяма трагедия! Откриха трупа на мистериозно изчезналия общински служител Асен Панков

Публикувано

на

Огнеборци и полицаи извадиха трупа на издирвания 10 дни общински служител Асен Панков, съобщава Struma.com.

Tялото бе намерено в автомобила му, открит от ловци. Колата „Опел Корса“ е пропаднала в дълбоко дере в планина Беласица. Вчера пожарникари и полицаи слязоха в пропастта, за да установят дали в колата е тялото на Асен.

Касае се за самоубийство, категорични са експертите.

Припомняме ,че дългогодишният общински служител изчезна на 07.11 около обяд, изключи телефоните си и повече никой не го видя.

Според запознати имал заболяване, с което не се примирил. От Гърция преди дни ,докато издирваха баща ѝ, се прибра една от дъщерите му, а другата е в Америка, говорят петричани.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ