Община Сандански подкрепи инициативата „Мениджър за един ден“

За поредна година община Сандански подкрепи инициативата за насърчаване на младите хора и бе домакин на „Мениджър за един ден“ 2018 г.

Днес сутринта, предварително кандидатствалите и одобрени ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев“ и Професионална техническа гимназия – град Сандански, бяха приветствани от кмета на община Сандански – Кирил Котев и председателят на Общински съвет – Сандански – Георги Георгиев. „Щастлив съм, че младите хора проявяват интерес към работата в общинска администрация – Сандански и се надявам, че днешният ден ще бъде полезен за вас“ – с тези думи кметът Котев постави началото на бъдещия работния ден. Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

Общо 12-те ученици имаха възможността да се запознаят от близо с основните административни звена и да станат част от общинска администрация Сандански, макар и само за ден. За своята работа и отговорности разказаха Георги Жежев – секретар на община Сандански, Катя Христова – главен счетоводител и Иван Гюров – главен експерт в Дирекция „Стопанска и инвестиционна политика. Проекти и програми“.

„Мениджърският” ден бе изключително емоционален и за домакините и за учениците, които получиха от кмета на община Сандански – Кирил Котев сертификати за постижение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене