В последният ден от октомври, съветниците от Гоце Делчев определят датата за официалното откриване на новата детска градина в Лъжница

 Заседание на  ОБС Гоце Делчев  свиква утре от 14 часа  председателят,Ангел Гераксиев .

Дневният ред е от 30 точки като една от най- важните е  ,определяне на датата за официалното откриване на новата детска градина в Лъжница която е вече сбъднатата мечта на местните жители и която те  кръстиха „ Мечта“ след допитване .

 Мечтата на жителите на гоцеделчевското село Лъжница бе осъществена благодарение на община Гоце Делчев която за строителството на детското заведение през февруари 2016 г.пое дългосрочен дълг от 3 и половина  милиона лева от които  половината вложи за построяването на детската градина  която 2 години по- късна стана  факт.

Общинските съветници утре ще гласуват и две процедури за прекратяване на договорите за концесии с „ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА“ ЕООД град Гоце Делчев и „Спорт ГД“ ООД град Гоце Делчев.

Две общински жилища , на ул. „Солун“ и на ж.к.“Юг“ ще бъдат продадени на досегашните им наематели   както и ще бъде гласувано решение за отдаване под наем на помещение, частна общинска собственост на Сдружение с не стопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза “Обединение за хора с увреждания”.

На утрешното си заседание общинските съветници от Гоце Делчев  ще гласуват и провеждането на  публични търгове с явно наддаване за учредяване право на строеж и за продажба на недвижими имоти, частна общинска собственост в  Гоце Делчев и село Баничан.

С решение на  ОБС  ще бъдат проведени и процедури       за продажба  урегулирани поземлени имоти в селата Брезница, Буково и Гоце Делчев .

В дългият дневен  ред  на утрешното заседание е предвидено и гласуване за предаване на публични общински ВиК активи за управление от Асоциацията по ВиК , обслужвана от „ВиК ЕООД-Благоевград, за стопанисване, поддържане и експлоатация на придобити активи от община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене