Престъпничка се крие по трасето Гоце Делчев – Дъбница! Вдигнаха полицията на крак и я обявиха за издирване

17-годишно момиче от Сатовча бе обявено за общодържавно издирване завчера. Търси се Елза Хорозова заради „сериозно“ престъпление, което е извършила, научи Struma.com. Елза е откраднала стар мобилен телефон от лице от село Дъбница, което е вдигнало олелия до небесата.

Ангажирана е полицията в търсене на крадлата на скъпата вещ и след като завчера не е била открита в дома си, незабавно е обявена за издирване. Според съселяните и уплашена тя се крие някъде по трасето Дъбница – Гоце Делчев.

Напуснала дома си на 29-ти и до момента не се е показвала, нито обаждала на близките си. Девойката няма криминални прояви до момента, кое я е накарало да вземе телефона ще стане ясно след като се предаде в полицията в Гоце Делчев.

Бърза реакция и на жалбоподателя и на полицията. Цялата система е впрегната да търси ученичката Елза заради мобилния телефон, в същото време същата тази система пропусна болния Митьо Очите и стотици като него. Елзе, предай се и веднага върни откраднатото, за да не те захапе и Интерпол.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене