Свържете се с нас

Таблоид

СРАМ ЗА НФСБ – БЛАГОЕВГРАД! Защо се крие Тодор Петрелийски?

Публикувано

на

Лидерът на НФСБ и вице­премиер на държавата Ва­лери Симеонов направи не­чуван скандал последните дни, скандал, който разтре­се държавата. Като водеща регионална медия инфор­мационна агенция www. toppresa.com веднага потър­си за коментар областния лидер на партията за стано­вище по темата и това каква позиция има.

Странно защо, адвокат То­дор Петрелийски от Хаджи­димово, който представлява НФСБ за цяла Югозападна България, спазва дългого­дишната си традиция и мъл­чи като „пукъл“. Телефона не се вдига, а когато се вдигне, отказва какъвто и да е ко­ментар. Що? От своя лидер ли се срамува и това ли е по­ведението на един партиен областен координатор?

Бесни от наглото и необяс­нимо поведение на адвокат Петрелийски, ние от местна­та медия публикуваме фак­симиле от сайта на НФСБ, където е указан и неговия телефон.

Звънете, уважаеми чита­тели – не го жалете, питайте Петрелийски, дали е съгла­сен, че майките на децата с увреждания са „кресливи“, а децата им дали са „уж бо­лни“.

Що за поведение в един политик?! Това е срам!

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Таблоид

Физически лица с жилищни , нежилищни сгради и търговски обекти са подали в община Гоце Делчев декларации за освобождаване от заплащане на такса

Публикувано

на

519 физически лица с жилищни , не жилищни сгради ,земи с постройки  и търговски обекти са подали декларации през 2019 година да бъдат освободени  от плащане на такси  за сметосъбиране и сметоизвозване  тъй като заявените в декларациите жилищни и не жилищни сгради и търговски обекти няма да  бъдат използвани през настоящата 2019 година .

От представеният списък  по подадените декларации за освобождаване от такси за сметосъбиране и  сметоизвозване  през 2019 година  са  неизползваеми от собствениците им десетки апартаменти, къщи гаражи , ранчета и различни други сгради. В списъка  има и собственици  на  3 и 4 апартаменти с по толкова гаражи които  заради това че те не ги ползват са подали декларации за освобождаване от  двата налога .

На заседанието на ОБС Гоце Делчев насрочено за 31 януари  общинските съветници следва да одобрят списъка и да освободят от плащанията собствениците .

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Обновяват ученическия лагер в Попови ливади и вътрешното отделение на болницата в Гоце Делчев

Публикувано

на

Два нови проекта е спечелила община Гоце Делчев, става ясно от публикуване на класирането по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Македония. 204 хиляди евро ще бъдат инвестирани в общинската болница, като средствата са специално за ремонт на вътрешното отделение. Там ще бъде основно подменена ВиК инсталацията, санитарните помещения, ще бъде поставено икономично осветление и фотоволтаична система за захранване на болницата с електричество. Община Гоце Делчев е водеща в този проект, в партньорство с община Щип от Македония.

250 хиляди евро са осигурени за ремонт на основната сграда на ученическия лагер в село Попови ливади. Там ще бъде оборудван посетителски център заедно с условия за провеждане на зелени училища, спортни занимания и учене сред природата.

„С реализирането на тези два нови проекта, отново ще помогнем на МБАЛ „Иван Скендеров“ за подобряване условията за престой и лечение на жителите от нашата община и региона и ще обновим детския лагер, за който отдавна търсехме финансиране“ – доволен е кметът Владимир Москов, след Шестото заседание на Съвместния комитет за наблюдение по Interreg – ИПП Програмата за ТГС България-Македония, който се проведе в Берово и в който участваха заедно с областния управител Бисер Михайлов.

Снимки: Interreg IPA CBC

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ