Свържете се с нас

Таблоид

Опозицията в Благоевград – няколко човека уморени протестират – няма шанс за тях, по-добре да емигрират!

Публикувано

на

МЕЧТАТА МИ Е, АКО ВЛЯЗА В ПОЛИТИКАТА, ДА ИМАМ ОПОЗИЦИОНЕРИ КАТО КАЛОЯН БОЯДЖИЯТА, ЗЛАТКА МУЛАТКАТА И БЛАГОЕВГРАДСКИЯ БАЙ ДОНЧО!

 

Къде се беше чуло и видяло, на обявен протест медиите да са повече от протестиращите? Къде се беше чуло и видяло в областен град да парадираш със сто и петдесет преференциални гласа, да имаш самочувствие че с тях си влязъл в общинския съвет. Къде се беше чуло и видяло, лидер на ДСБ в областната столица, да казва „Костов не е крал“, къде се беше чуло и видяло сестрата на Русата и Черната Златка, а именно благоевградската Златка Мулатка да се прави на истински политик. Къде се беше чуло и видяло?

Това което описах до сега с риторични въпроси, е само малък щрих от лицето на благоевградската политика, по конкретно в опозиционната и част. Събрали са се хора, нито с политическо минало, нито с политическо бъдеще, да се правят на политици и на гърба на местната власт и аргументираното народно недоволство да градят користни схеми и стратегии, да свалят Камбитов и да заемат стола му. За толкова евтини ли ни имате, уважаеми Калоянчо Бояджията и Златка Мулатка? Не ви ли писна да чувате от тук от там репликата „зад вас сме“ и като се обърнете да няма никой. Зад отчаяните ви опозиционни действия и фейсбук изцепки, прозира като през мокро бельо, манията ви за власт и реваншизъм, за отмъщение щото не ви признават… Не разбрахте ли че не ставате за тая работа, уважаеми господа и дами? До оня ден за опозиционера Дончо, Камбитов беше светла икона, сега обаче му хареса идеята да му седне на стола или да сложи на негово място мюре което да управлява. За толкова големи балъци ли ги имате благоевградчани?

Уважаеми опозиционери, от такива като вас не може да се разгърне и да се покаже истинската благоевградска опозиция. Стига вече де – омръзнахте ни. Оставете да се изявяват хора, които имат реално някой зад себе си. Хора които имат принципи, ресурс, позиции и морал да го правят. На нас местните медии ни писна да отразяваме протести и инициативи с по десетина души от такъв голям град ,писна ни да слушаме едно и също на изстрадан пресконференции и да сме част то вашия театър. Не ставате. Това е истината. И едно е сигурно – ако утре стана политик мечтата ми е да имам опозиция като вас. Посредствена.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Таблоид

Физически лица с жилищни , нежилищни сгради и търговски обекти са подали в община Гоце Делчев декларации за освобождаване от заплащане на такса

Публикувано

на

519 физически лица с жилищни , не жилищни сгради ,земи с постройки  и търговски обекти са подали декларации през 2019 година да бъдат освободени  от плащане на такси  за сметосъбиране и сметоизвозване  тъй като заявените в декларациите жилищни и не жилищни сгради и търговски обекти няма да  бъдат използвани през настоящата 2019 година .

От представеният списък  по подадените декларации за освобождаване от такси за сметосъбиране и  сметоизвозване  през 2019 година  са  неизползваеми от собствениците им десетки апартаменти, къщи гаражи , ранчета и различни други сгради. В списъка  има и собственици  на  3 и 4 апартаменти с по толкова гаражи които  заради това че те не ги ползват са подали декларации за освобождаване от  двата налога .

На заседанието на ОБС Гоце Делчев насрочено за 31 януари  общинските съветници следва да одобрят списъка и да освободят от плащанията собствениците .

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Обновяват ученическия лагер в Попови ливади и вътрешното отделение на болницата в Гоце Делчев

Публикувано

на

Два нови проекта е спечелила община Гоце Делчев, става ясно от публикуване на класирането по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Македония. 204 хиляди евро ще бъдат инвестирани в общинската болница, като средствата са специално за ремонт на вътрешното отделение. Там ще бъде основно подменена ВиК инсталацията, санитарните помещения, ще бъде поставено икономично осветление и фотоволтаична система за захранване на болницата с електричество. Община Гоце Делчев е водеща в този проект, в партньорство с община Щип от Македония.

250 хиляди евро са осигурени за ремонт на основната сграда на ученическия лагер в село Попови ливади. Там ще бъде оборудван посетителски център заедно с условия за провеждане на зелени училища, спортни занимания и учене сред природата.

„С реализирането на тези два нови проекта, отново ще помогнем на МБАЛ „Иван Скендеров“ за подобряване условията за престой и лечение на жителите от нашата община и региона и ще обновим детския лагер, за който отдавна търсехме финансиране“ – доволен е кметът Владимир Москов, след Шестото заседание на Съвместния комитет за наблюдение по Interreg – ИПП Програмата за ТГС България-Македония, който се проведе в Берово и в който участваха заедно с областния управител Бисер Михайлов.

Снимки: Interreg IPA CBC

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ