Хороскоп за 28 октомври!

ОВЕН

Понеделник е ден за трансформации около вас. Нов ден-нов късмет е валиден за Овните, като повече от вас ще се радват, че трудът им не пропада и са необходими на околните. Финансовата дейност не носи успех обаче. Необходима е определена разумна пасивност.

ТЕЛЕЦ

Вариантът понеделник да е качествен ден зависи изцяло от вас. Изглеждате преуморени или по-скоро сте като в състояние на вакуум, но каквито и причини да имате за недобро самочувствие, е хубаво да се активизирате. Мнозина ще предпочетат любовния контакт.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за любов. Понеделник е късметлийски, но не влизайте в спор с влиятелно лице или брачния партньор. Поддайте се на импулса за хармония и любов и ще се почувствате по-ведро. За справяне с финансов въпрос може да се наложи пътуване или нечие ходатайство.

РАК

В понеделник Раците ще пътуват и това засяга повече дамската част от знака, това касае бюджета ви, определя промяна и разрешаване на финансов проблем или намиране на изход от затруднение. Ще ви е приятно и на работното място, тъй като професионалният климат е подобрен.

ЛЪВ

Поведението и настроението у Лъвовете днес се базира на приятелството и любовта. Обстоятелствата около личността ви се променят и повечето Лъвове ще се радват на шанса си днес. За професионалното ви развитие се откроява новост в начинанията и стремеж към усъвършенстване.

ДЕВА

Хубаво начало за новата работна седмица и мнозина от вас са обладани от мисълта за качествена промяна в живота си. Някои се ориентират към женитба, а други ще потърсят разнообразие в пътуване или започване на нещо ново. В професионален аспект също се предвижда приятен ден.

ВЕЗНИ

Везните са в приповдигнато настроение и повод за това е празник или честване. Не е изключено някои да се подготвят за сватба на близък човек. Понеделник е изключително плодоносен за тези, чиято професия е изкуство, писателство и журналистика. Валидно е израстване в кариерата.

СКОРПИОН

Много благоприятен ден за дамите от Скорпион, те ще се радват на успех в понеделник. Много ползотворни биха били действията ви, още повече ако работите съвместно с някого. Финансовата перспектива е добра, но служебно може да се сблъскате с неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че някои Стрелци имат любовни притеснения, понеделник носи нов оптимизъм. Сътрудничеството е много важно за дейността ви днес и почти всяко начинание изисква съюзнически действия. Доста неприятен може да ви бъде работният ден. Възможно е някои да бъдат огорчени в службата от незаслужени нападки за несвършена работа.

КОЗИРОГ

Началото на новата седмица се характеризира с проблеми в брака за Козирозите. Доста разклатено е психическото ви състояние от огорчения и безполезни усилия да се справите. Отрицателните емоции в дома ще подтикнат мнозина към реализация на работното място и осъществяване на нормални хармонични взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ

Доста емоционално започвате новата седмица и в повечето случаи става въпрос за любов. Мнозина Водолеи са окрилени от щастливите обстоятелства около тях. Някои планират да променят живота си кардинално. Силен ден за финансите ви, вероятно ще успеете да разрешите проблемите си и така ще се чувствате като победители.

РИБИ

Щастливи са Рибите в понеделник, а някои планират заминаване. Миролюбива и хармонична е домашната обстановка и повечето от вас ще се радват на спокойствие и домашен уют. Много добре изглежда служебният ви ден и тук започват благоприятни трансформации за вас, които ще са с дългосрочни последици. Положителен е професионалният ви живот, където се очертават материални придобивки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене