Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 28 октомври!

Публикувано

на

ОВЕН

Понеделник е ден за трансформации около вас. Нов ден-нов късмет е валиден за Овните, като повече от вас ще се радват, че трудът им не пропада и са необходими на околните. Финансовата дейност не носи успех обаче. Необходима е определена разумна пасивност.

ТЕЛЕЦ

Вариантът понеделник да е качествен ден зависи изцяло от вас. Изглеждате преуморени или по-скоро сте като в състояние на вакуум, но каквито и причини да имате за недобро самочувствие, е хубаво да се активизирате. Мнозина ще предпочетат любовния контакт.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за любов. Понеделник е късметлийски, но не влизайте в спор с влиятелно лице или брачния партньор. Поддайте се на импулса за хармония и любов и ще се почувствате по-ведро. За справяне с финансов въпрос може да се наложи пътуване или нечие ходатайство.

РАК

В понеделник Раците ще пътуват и това засяга повече дамската част от знака, това касае бюджета ви, определя промяна и разрешаване на финансов проблем или намиране на изход от затруднение. Ще ви е приятно и на работното място, тъй като професионалният климат е подобрен.

ЛЪВ

Поведението и настроението у Лъвовете днес се базира на приятелството и любовта. Обстоятелствата около личността ви се променят и повечето Лъвове ще се радват на шанса си днес. За професионалното ви развитие се откроява новост в начинанията и стремеж към усъвършенстване.

ДЕВА

Хубаво начало за новата работна седмица и мнозина от вас са обладани от мисълта за качествена промяна в живота си. Някои се ориентират към женитба, а други ще потърсят разнообразие в пътуване или започване на нещо ново. В професионален аспект също се предвижда приятен ден.

ВЕЗНИ

Везните са в приповдигнато настроение и повод за това е празник или честване. Не е изключено някои да се подготвят за сватба на близък човек. Понеделник е изключително плодоносен за тези, чиято професия е изкуство, писателство и журналистика. Валидно е израстване в кариерата.

СКОРПИОН

Много благоприятен ден за дамите от Скорпион, те ще се радват на успех в понеделник. Много ползотворни биха били действията ви, още повече ако работите съвместно с някого. Финансовата перспектива е добра, но служебно може да се сблъскате с неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че някои Стрелци имат любовни притеснения, понеделник носи нов оптимизъм. Сътрудничеството е много важно за дейността ви днес и почти всяко начинание изисква съюзнически действия. Доста неприятен може да ви бъде работният ден. Възможно е някои да бъдат огорчени в службата от незаслужени нападки за несвършена работа.

КОЗИРОГ

Началото на новата седмица се характеризира с проблеми в брака за Козирозите. Доста разклатено е психическото ви състояние от огорчения и безполезни усилия да се справите. Отрицателните емоции в дома ще подтикнат мнозина към реализация на работното място и осъществяване на нормални хармонични взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ

Доста емоционално започвате новата седмица и в повечето случаи става въпрос за любов. Мнозина Водолеи са окрилени от щастливите обстоятелства около тях. Някои планират да променят живота си кардинално. Силен ден за финансите ви, вероятно ще успеете да разрешите проблемите си и така ще се чувствате като победители.

РИБИ

Щастливи са Рибите в понеделник, а някои планират заминаване. Миролюбива и хармонична е домашната обстановка и повечето от вас ще се радват на спокойствие и домашен уют. Много добре изглежда служебният ви ден и тук започват благоприятни трансформации за вас, които ще са с дългосрочни последици. Положителен е професионалният ви живот, където се очертават материални придобивки.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 16 НОЕМВРИ

Публикувано

на

Този петък може да се окаже взривоопасен. Комбинацията от емоции и опити да наложите мнението си няма да дадат особено добър резултат, имайте го предвид.

ОВЕН

Петък е разнообразен със своите влияния за Овните. В професионално отношение се явява тежък ден. Неприятностите на мнозина произлизат от противоречия с началниците, други ще имат големи пречки при пътуване. При любовните партньори е възможен скандал.

ТЕЛЕЦ

За Телците най-ярко изразени са професионалните проблеми в петък. Решаването им ще отнеме много нерви и енергия, но крайният успех оправдава всичко. В не по-малка степен конфликтно стоят и отношенията в дома ви. Вие също спомагате за това чрез агресивното си държание.

БЛИЗНАЦИ

Днес мнозина от Близнаците са доста мрачни, поради недостатъчно добро здравословно състояние и важни проблеми, които се налага да разрешават. Ще имате неприятности, свързани с пари, които някои от вас се надяват да получат. В желанието си да бъдете полезни на някого, част от вас ще изоставят собствените си дела.

РАК

Представителите на Рак ще бъдат много обидени от отношенията на различни хора към тях. Тук се включват и вашите приятели, но това ще тласне нещата ви в полезна за вас посока. Със скандалите също няма да се разминете и те ще ви причинят голяма болка. Крещяща е нуждата ви от пари.

ЛЪВ

Проблемите за Лъвовете не стихват, но като че ли те днес засягат повече бизнесмените. Необходими са ви пари във връзка с работата, но те или ви липсват, или ще се сблъскате с трудности от страна на банкови институции.

ДЕВА

Девите ще обърнат много работа в петък, но тя пак не е такава, че да разреши съществуващите проблеми. В повечето случаи те са лични и трябва да търсите други начини за справяне. Вероятността за постигане на успех не се изключва напълно и днес за това ще ви помогнат обществените контакти. Бъдете бдителни към провокации.

ВЕЗНИ

Везните успяват да намерят равновесие в съществуващите за тях обстоятелства и петък може да се окаже печеливш ден. Ще сгрешите, ако днес става въпрос за пари и правите опити за придобиването им чрез нечестни средства. Положителен момент за мнозина се явява работният ден, нещата ще се развият значително по-добре.

СКОРПИОН

Има тенденция Скорпионите да постигнат някакви придобивки, но е възможно да се сблъскате с големи трудности. Може би най-прекият път за постигането на желания резултат е като обедините действията си с хора от приятелския кръг. Не предприемайте пътуване в петък.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците ще направят най-добре, ако пътуват днес, защото на работното място ще се сблъскат с много проблеми. Причината за тях най-често сте вие, тъй като не криете агресията си към някого от присъстващите или към факта, че ще ви наложат да извършите някаква работа. Неочаквано известие за допълнителни приходи.

КОЗИРОГ

Ще имате трудности през работния ден, но съумявате да се справите с делата си. Най-неприятното за повечето от Козирог са семейните недоразумения, които често преминават в скандали. С такова негативно развитие се характеризира и петък. Направете опит да овладеете ситуацията, тъй като лошото може да се задълбочи.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са с добри перспективи от останалите знаци. Възможностите за печалба са засилени при вас, като те ще дойдат не толкова от работа, колкото от дела в бизнеса. Подчертан е и късметът ви за печалби, който може да бъде и хазартен. В интимните отношения много от Водолеите трябва да бъдат твърде внимателни днес.

РИБИ

Труден ден, но за много от вас ще донесе печалби. Опитът на някои представители на Риби да постигнат съгласие с партньорите си от бизнеса или в служебната среда ще доведе до успех. Достатъчно е само да не се поддавате на емоции. Атаките на някои от вас спрямо партньорите в бизнеса няма да предизвикат желания резултат. Предстоят ви промени, които касаят социалния ви начин на живот и вашето вътрешно духовно развитие.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ

Публикувано

на

ОВЕН

Ден, изпълнен с превратности, е четвъртък за родените под Овен. Проблеми и пречки ще застават на пътя ви в службата и личните дела. Трудности ще имате и с партньори в бизнеса, и с административни инстанции или съдружници.Домът ви е единственото спокойно място днес.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък едва ли ще се разрешат и вашите проблеми, най-вероятно “изчистването” им ще настъпи след десетина дни. Въздържайте емоциите си на работното място, защото ще си причините вреди. Задействайте контактите си – те сега са ви много необходими.

БЛИЗНАЦИ

За вас четвъртък е благоприятен, най-вече за бизнес. Малка част от вас ще осъществят това в по-широки граници чрез съдействието на партньори. Професионалният ви ден ще бъде тежък поради натрупана умора и безсънние.

РАК

Проблемен е денят и за Рак, най-вече на работното ви място. Откажете се от емоционални реакции, ще се изтълкуват като свадливост с доста неприятни последици за вас. Насочете усилията си към обществените контакти, тук ще ви помогне и късметът, и по този начин ще решите част от проблемите си.

ЛЪВ

За днешните ви трудности вината си е изцяло ваша. Поправимо е, разбира се, не сте загубили авторитета си, но днес не правете опити за решителни действия по какъвто и да е повод. Проблеми ще имате с финансите, социалните контакти, с реализация в бизнеса.

ДЕВА

Много сте близко до успешно разрешаване на делови въпроси, но сте в лошо настроение. Зле се чувствате поради лични проблеми, безуспешно ще търсите подкрепата на близък приятел. Не изсипвайте гнева си върху семейството си, ще последват скандали и конфронтации. За работата си сега може да бъдете спокойни.

ВЕЗНИ

Този ден сте невъзможни – емоционално превъзбудени и твърде себични, не проявявате търпимост, което ще ви навлече неприятности, особено в бизнеса или при подялба на печалба. Точно днес започнете планирано да разрешавате проблемите си, и то от дома, действията ви ще доведат до положителна промяна – в лично и професионално ниво.

СКОРПИОН

Днес ще имате доста професионални проблеми, но за жалост ще останете почти бездейни по отношение на тях. Някои се опитват да планират работата си, но няма да постигнат особен успех. Потърсете съюз с близък човек, за да имате добър резултат.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък не сте настроени борбено, оттук ще възникнат неприятности в службата, дължащи се на крайното ви нежелание да разрешите спорни въпроси. Послушайте интуицията си, тя ви е добър помощник. Сега нарастват възможностите на повечето от знака за финансова стабилизация.

КОЗИРОГ

За почти всички от този знак финансовите възможности се разширяват и днес мнозина могат да реализират печалба. Появилите се проблеми са свързани с дела и хора, които са свързани с колеги и началници. Добре преценявайте личната си позиция, преди да търсите изясняване на проблемите и отплата за накърненото си самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

Добри възможности ще има Водолей в четвъртък, но те са ограничени по обективни причини на работното място. Трудности ще имат и бизнесмените. Намерете начин за съгласие с партньорите или съдружниците. Трябва да обърнете внимание и да съхраните любовната си връзка, като избягвате противопоставяния и бъдете по-отстъпчиви на исканията.

РИБИ

Професионалният ден за Риби е изпълнен с пречки. По-освободени ще са контактите ви с влиятелни хора или приятели, готови за съдействие, но не мислете за финансови придобивки точно сега. Проблеми в бизнеса – със съдружници, в дома – с близки роднини, избягвайте конфронтациите с любим човек. Загуби обаче не ви застрашават, просто делата ви ще са в застой. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ