„Приказката на мама и приказката на баба“ незабравим спомен за третосласниците на г-жа Сотирова-Давидова от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“

Незабравим ще остане  последният ден от Националната седмица на четенето за третокласниците на  г-жа Алтънка-Сотирова Давидова от Първо ОУ Св.Св. „ Кирил и Методий“ в Гоце Делчев . Малчуганите  посрещнаха интересни и скъпи гости – майката на Симона и Антъни Тункови и бабата на Александър Пандев, която пристигна  облечена в национална носия. Баба и Мама  проведоха  най- впечатляващият и забавен урок на темата на който бе  „Приказката на мама и приказката на баба“. Третокласниците  по време на урока на Мама и Баба  се забавляваха с артистичното четене и интересните езикови игри, свързани с мъдри мисли за знанието и книгата.

Иначе цялата седмица посветена на четенето в трети“ Б“  премина  с много вълнения и интересни инициативи организирани с много любов и вещина от техният класен   ръководител Алтънка Сотирова – Давидова. Те се включиха активно в мероприятията и показаха жив интерес, талант и артистичност във всичките си изяви, посетиха училищната библиотека, където обсъдиха ползите от четенето , а пред приятелите им от 3-„В“ клас  представиха уникалната драматизация на приказката „Галена мома – работна невеста“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене