Свържете се с нас

Новини

„Приказката на мама и приказката на баба“ незабравим спомен за третосласниците на г-жа Сотирова-Давидова от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“

Публикувано

на

Незабравим ще остане  последният ден от Националната седмица на четенето за третокласниците на  г-жа Алтънка-Сотирова Давидова от Първо ОУ Св.Св. „ Кирил и Методий“ в Гоце Делчев . Малчуганите  посрещнаха интересни и скъпи гости – майката на Симона и Антъни Тункови и бабата на Александър Пандев, която пристигна  облечена в национална носия. Баба и Мама  проведоха  най- впечатляващият и забавен урок на темата на който бе  „Приказката на мама и приказката на баба“. Третокласниците  по време на урока на Мама и Баба  се забавляваха с артистичното четене и интересните езикови игри, свързани с мъдри мисли за знанието и книгата.

Иначе цялата седмица посветена на четенето в трети“ Б“  премина  с много вълнения и интересни инициативи организирани с много любов и вещина от техният класен   ръководител Алтънка Сотирова – Давидова. Те се включиха активно в мероприятията и показаха жив интерес, талант и артистичност във всичките си изяви, посетиха училищната библиотека, където обсъдиха ползите от четенето , а пред приятелите им от 3-„В“ клас  представиха уникалната драматизация на приказката „Галена мома – работна невеста“.

 

коментара

Реклама
loading...

Новини

Деца творят красота в Благоевград

Публикувано

на

Деца от ДГ № 10 „Мак“, ДГ „Синчец“и ДГ № 6,,Щастливо детство”, обособиха приказни кътове по повод предстоящия християнски празник Възкресение Христово. Малчуганите, заедно с техните учители, изобретиха тематични великденски фигури. Те са разположени на тревните площи на площад „Георги Измирлиев“ и пред LARGO MALL. Сред тях са великденски заек, великденски  патета, влакче с великденски яйца и цветен кът. Благодарение на сръчността на децата и техните учители празничната  украса е по-богата, а Благоевград по-пъстър.

Община Благоевград подкрепя подобни инициативи, защото възпитават у децата отговорност и любов към красивите неща.

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

ВАЖНО! Съобщение от ВиК Благоевград!

Публикувано

на

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Разлог, община Разлог, че във връзка с изпълнението на ремонт на Гл. канализационен клон по ул. „Цар Самуил“, в участъка от ул. „Опълченска“ до ул. „Булаир“, гр. Разлог, за периода от 25.04.2019 г. до 23.05.2019 г. (от понеделник до петък включително), без празничните дни, в часовете от 08:00 ч. до 17:00 ч., ще бъде преустановено водоподаването по ул. „Цар Самуил“, в участъка от ул. „Опълченска“ до ул. „Иван Шишман“, гр. Разлог.

Възложител на проекта е Община Разлог, а изпълнител – фирма „Миле Инженеринг“ ЕООД.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от преустановеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

От Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ