Свържете се с нас

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! С протестно шествие, хората с увреждания в Гоце Делчев поискаха оставката на вицето! ВИДЕО

Публикувано

на

С голям протест – шествие в подкрепа на майките с деца с увреждания и на хората с увреждания днес в Гоце Делчев поискаха оставката на вице премиера Валери Симеонов. Организатори бяха членовете на Сдружение на хора с увреждания – гр. Гоце Делев.

„Валери Симеонов – вън от политиката, Валери Симеонов е срам за обществото! Хората с увреждания искат да живеят в България. Те са достойни граждани на това общество!“, каза председателят на клуба за хора с увреждания в Гоце Делчев, Росица Трендафилова специално за Топ Преса.

„В нашия град все пак се правят някои неща за хората с увреждания – почти на всякаъде е осигурена достъпност до обществени сгради и достъпност до социален живот обществените сгради е осигурена достъп за хората с увреждания и общината прави не малко за облекчаване живота на хората със затруднения но в цялата страна положението на тези хора е много трудно“, каза каза Илияна Георгиева от Сдружението на хора с увреждания – Всички заедно в Гоце Делчев, Мария Георгиева.

Над 500 души – хора с увреждания, майки с деца с увреждания и техни близки както и много граждани подкрепиха искането на протестиращите. Протестът в Гоце Делчев бе мина под формата на шествие, което тръгна от площад „Македония“, премина през улиците „Търговска“ и „Царица Йоана“ и приключи в градския парк. Десетки черни балони – символът на протестите в България срещу политиката на управляващите спрямо хората с увреждания.

Топ Преса беше единствената местна медия отразила събитието. Странно защо? 

коментара

ВИДЕО

Честит 12-ти Рожден Ден, Ice G !!!

Публикувано

на

Днес най-младият БГ рапър Ice G – Георги Байрактарски празнува своя 12-ти рожден ден.

Гого е и част от медийна група Топ Преса, той е водещ на онлайн поредицата „Малките Новини“

 

Топ Преса пожелава на G много здраве и бъдещи успехи в музиката и в предаването!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

/ВИДЕО/ 5 години от създаването на социален център, празнуваха днес в Гоце Делчев

Публикувано

на

Истински празник организираха днес в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе, петата годишнина от създаването му. Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директорът на Дирекция социално подпомагане гр. Гоце Делчев, Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово, управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината, Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители които подпомагат социално и материално социалния център. „Нашата цел е потребителите да се чувства значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Както на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ