Свържете се с нас

ВИДЕО

На общинска сесия кметът д-р Атанас Камбитов: Съдебни спорове бавят асфалтирането на улици в квартал „Старо Струмско“

Публикувано

на

Отчуждителни мероприятия бавят асфалтирането на улици в квартал „Старо Струмско“ в Благоевград. Това заяви на днешната сесия на Общинския съвет кметът д-р Атанас Камбитов в отговор на питане на общинската съветничка Гергана Муртова.

Тя внесе искане за асфалтиране на улица „Влахина планина“, подкрепено с над 160 подписа.

„Доста улици се асфалтираха в старата част на Струмско. Има още работа и изработени проекти. Ремонтните дейности се бавят заради съдебни спорове за цената на отчуждението на частните земи. Проведохме разговори с управителя на Областното пътно управление да се положи асфалтова фракция на онези улици, които не са асфалтирани. Това е временно решение до основния ремонт на пътните отсечки, но ще улесни достъпа на гражданите, особено през зимните месеци“, заяви кметът  д-р Атанас Камбитов.

Общинската съветничка Гергана Муртова благодари на кмета за всичко, което е направено до момента за благоустройството на улиците в квартала. Тя уточни, че преди първия мандат на д-р Атанас Камбитов 80% от улиците там тънели в кал, а сега те са асфалтирани. Има само още няколко улици, които след края на отчуждителните мероприятия ще бъдат ремонтирани.

Тя пое ангажимент да съдейства за разрешаване на споровете със собствениците на частни имоти, така че по-бързо да приключат и да започнат строително-монтажните дейности на проблемните улици.

 

 

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО!!! Стотици на протест в Благоевград

Публикувано

на

Стотици автомобили и мотори се включиха в протестното автошествие, което тръгна от Благоевград и блокира главен път Е-79

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ОЧАКВАЙТЕ!!! Скандални разкрития! Безскрупулен епизод на онлайн поредицата НЕУДОБНИТЕ…

Публикувано

на

Тази събота в НЕУДОБНИТЕ:

* Страхил, бащата на Красимира: Няма да разреша дъщеря ми да се премести от НХГ „Св.Св.Кирил и Методий“ – Благоевград в Текстила… Деси продаде детето си в Дупница за 5 000 лв.

* Вижте какво ядат децата в благоевградските училища!

* Скандал в гърменското село Дебрен. Учител от Обединено училище “Св. Климент Охридски” наби две деца!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ