Свържете се с нас

Таблоид

ХРИСТИНА ДАМЯНОВА ПРОГОВОРИ: Станах удобна жертвана фирмата за бързи кредити, в която работих! Време е и там да влезе прокуратурата!

Публикувано

на

НЕ СЪМ ОБВИНЯЕМА! ДЕЛОТО Е ОБРАЗУВАНО СРЕЩУНЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ – МНОГО НЕЩА ЩЕ ЛЪСНАТ!

Лятото в град Гоце Делчев гръмна скандал с грандиоз­на финансова измама с вече бивши работнички в шивашки цех гръмна в Гоце Делчев. По­търпевши са десетки, предим­но жени, а в основата на изма­мата е бившата собственичка на шивашкия цех Христина Дамянова. Според техните твърдения, тя ги карала да теглят бързи кредити, които щяла да им връща, даже да им дава бонуси от 50 до 100 лева. Уверявала ги, че до две седмици ще покрива всеки взет от неин служител заем. После плащала по няколко вноски и спирала да обслуж­ва кредитите. Хората били спокойни, че Дамянова е по­крила дълговете им. Докато преди 20-на дни животът на над 100, предимно, шивачки се преобръща на 360 граду­са. От финансовите институ­ции започнали да им звънят, настойчиво, че трябва да изплащат незабавно креди­тите. Те са били ужилени от бившата си шефка от 800 до 15 000 лева в различни фи­нансови институции за бързи кредити – “Сити кеш”, чиито бивш служител е Дамянова, “Изикредит”, “Креди Хелп”, “Микрокредит”. Грандиозната измама надхвърля сумата от  100 000 лева, твърдяха ужи­лените.

Преди няколко броя вест­ник „Градът“ излезе с акту­ална информация по темата, в която информирахме че вече има образувано дело в прокуратурата по въпросния казус. Следствие на тази ста­тия в офиса на медийна гру­па Топ Преса, от която е част и вестник „Градът“, дойде самата Христина Дамянова, за да каже своето становище по темата. „Аз не съм нито светица, нито съвършен чо­век, може би съм направи­ла своите грешки, но няма да допусна всички вини да бъдат прехвърлени на мен. Убеден съм че станах удобна жертва на хората в офиса за бързи кредити в който рабо­тех (бел.ред. – тя е работила в Сити Кеш). В офиса рабо­теше една дама Галя Касапо­ва, която беше цар на подоб­ни схеми, сега като видя „дебе­лия“, чух, че е напуснала. Трябва да се знае, че във всеки офис на такава фирма разполагат с данни на хора с чисто кредитно досие, когато човек дойде и има нужда от пари, му се предлага и та­кава услуга – друг да вземе кредит вместо теб и ти да плащаш от негово име…“, за­яви Дамянова пред наш ре­портер и добави:

„Повечето жени, които ме плюха пред камерата на Топ Преса и на Би Ти Ви, идват сега да пият кафе с мен. Те разбраха, че и аз съм жерт­ва. От работодател станах работник, затворих фирмата, медийните писания направо ме сринаха. Казах си: „Това не може да продължава“ и реших да дойда и и да започ­на да си чистя името. Държа да кажа на тези, които ме въвлякоха в този скандал и в тази схема, че няма да ос­тавя нещата така. В момента има образувано дело в про­куратурата, но то е срещу неизвестен извършител, а не пряко срещу мен, аз ще на­правя всичко възможно ис­тината да излезе наяве, за да може реалните виновници да си получат заслужено­то…“, заяви Дамянова пред вест­ник Градът. Чакаме и ста­новището и от Сити Кеш, ра­ботата по случая продължава.

Вестник “ Градът “

 

коментара

Интервюта

50 български града очакват Николина Чакърдъкова!

Публикувано

на

Импресарио Иванов: Предстои национално турне с най-обичаната певица от Гоце Делчев!

Срещаме се с Импресарио Иванов във връзка с големи събития, които разбрах, че ще се случат благодарение на него. Едно от тях е, че участваш в турнето на Криско, което събра много негативни коментари в социалните мрежи. Това е негативната част в нашият разговор, а позитивната е това, че подготвяш национално турне с Николина Чакърдъкова …

– Да, това е един общ проект замислен с нея, с Опера Бургас, с диригента Левон Манукян. Един бъдещ проект, в който ще видите една друга Николина Чакърдъкова. В проекта е заложено балканската музика да е под съпровода на оркестърът/филхармонията на Опера Бургас/. Оркестърът на тази Опера е уникален. 34 човека музиканти свирят там. Ще има ария, която Николина ще пее. Основната ни идея е да покажем другото лице на Николина Чакърдъкова и излизаме от нейния образ като цяло, и влизаме в една друга тематика. Искаме Николина заедно с Опера Бургас да покаже другата страна на музиката, която може да изпълнява. Публика, която не е била досега нейна предполагам в този проект, най-малкото от любопитство, от интерес ще дойде да види едно друго лице на страхотната Николина Чакърдъкова. Ще има и леко фолклорни елементи, но много леко. Няма да се набляга на хора и т.н. Проекта е в съвсем друга насока. Като стане готов ще бъде изненада за цялата наша публика. Основно ние търсим нещо различно и търсим една нова публика. Феновете са си фенове, но смятам, че с този проект ще спечелим още повече публика и ще разширим диапазона на творчеството на артиста. Ще видим един артист в друга светлина – положителна. Особено когато говорим за Опера Бургас. Там залозите са много големи и ще кажа защо. Защото Николина е доказано име и нямаме право на грешки. Тоест най-малкото което е, нивото което тя е създала не трябва да се показва нещо под това. Което съм сигурен, че няма да се случи. Песните, които са избрани са много хубави. Има от различни балкански области. Затова се казва и Балканската музика. Ще се представят песни от различни балкански области. По Найден Геров ще има неща. Това е за този проект. Заели сме дати. Аз съм ангажиран като основен организатор на турнето. Ноември ще имаме премиера. Живот и здраве всичко да е наред.

Какво ти е мнението за този смел проект, който Криско прави? Не си ли повярва много това момче?

– Аз няма да съдя Криско нито да определям неговото поведение и неговия начин на бизнес. Към момента момчето в личен план е доста успял. Аз лично това, което ще правя в Плевен още не ми е понятно. Доколкото вече имам някаква минимална яснота е, че това ще са песни/български хитове и т.н./ от последните 20 години присъствали в нашия живот, емблематични български песни. Кои ще са, какво ще са нямам представа. Затова в момента съвсем скромно съм се ангажирал само с един концерт. Като предизвикателство да видя дали ще се справя, как ще тръгнат нещата. Аз не съм в основата на проекта…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Интервюта

Адвокат Албина Анева – Томова: Бих подкрепила всяко ново формирование на млади хора, които имат ясна визия!

Публикувано

на

Срещаме се с г-жа Албина Анева, за да я попитаме дали е вярно, че се връща в политиката.

– Не съвсем. Моето връщане в политиката е свързано с това да приключа досегашните си участия в политически формации. Оказа се, че не съм освободена от политическа партия „Движение 21“. Още през февруари 2017 година аз напуснах редиците на „Движение 21“. Депозирах си заявление с входящ номер и получих даже и удостоверение от лидерът на партията, затова че съгласно устава на партията съм освободена от „Движение 21“. Относно завръщането ми в политиката, аз трябва да съм коректна и най-малко да не фигурирам в никаква политическа партия. Съвсем случайно разбрах тази година/две години след като напуснах „Движение 21“/, че в регистъра на политическите партии в Софийски градски съд аз все още фигурирам като член на националното ръководство на „Движение 21“. Тоест не съм заличена от там.

Чия е грешката?

– Аз съм си подала заявлението. Имам документ, че съм освободена от там. Но към настоящият момент все още фигурирам в регистъра на политическите партии в „Движение 21“. За да ме заличи от там Софийски градски съд, трябва да бъде депозирано заявление от страна на политическата партия, затова че аз вече не съм член на това ръководство и изобщо не съм член на партията. Тъй като разбрах, че все още не съм заличена, това ме принуди да депозирам молба в Софийски градски съд. По силата на която да бъда заличена. Тъй като членството ми в „Движение 21“ е прекратено преди повече от две години. Очаквам през месец май да бъде насрочено открито съдебно заседание в Софийски градски съд по моя молба, за да бъде заличена от тази партия. Фактически дори и да имам желание, докато не бъда заличена, не мога да участвам в никоя формация…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ