Свържете се с нас

Новини

Поздравителен адрес от инж. Росица Димитрова управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

Публикувано

на

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД-Благоевград

Честити празника на строителя на всички служители в дружеството!

„Пожелавам на колегите си и на техните семейства преди всичко здраве, сигурност и достоен живот, а в работата – успех и признание от обществото!

Честит празник на работещите в строителния бранш и на всички, които носят името на Свети Димитър! “

 

инж. Росица Димитрова

Управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

 

 

коментара

Новини

Красимир Каракачанов с първи думи за оставката на Валери Симеонов. Ето какво е казал Борисов

Публикувано

на

„Валери Симеонов подаде оставката си по собствено убеждение. Никой не го е натискал, нито принуждавал“, това каза пред ПИК вицепремиерът Красимир Каракачанов.

На наш въпрос дали министър-председателят Бойко Борисов ще приеме оставката на Симеонов, Каракачанов отговори така: „Премиерът каза: „Добре. Уважавам твоето мнение. Въпросът с кадрите си го решава вашата коалиция“.

„Симеонов ми се обади към 14 ч. да ме информира, че възнамерява да подаде оставка. Седнахме и поговорихме“, призна Каракачанов.

Протестите нямало да спрат въпреки оставката на Симеонов. „Тези, които по убеждение протестираха, ще престанат. Ще се успокоят. Но нали не мислите, че онези, на които се плаща, момчетата с качулките, ще спрат. Но ще видим“, коментира вицепремиерът.

Засега Патриотите не са обсъждали кого да предложат на мястото на Валери Симеонов.

коментара

Продължете с четенето

Новини

От последните минути: Валери Симеонов с първи думи след оставката си!

Публикувано

на

„Добър вечер. Благодаря за вниманието от ваша страна. Повиках ви, за да обявя моето лично решение – да подам оставка в качеството си на вицепремиер на Република България“. Това заяви на извънреден брифинг в Министерски съвет Валери Симеонов.

„Причините са продължаващата медийна кампания, особено в последните два дни. Тя вече поставя акцент не върху моята личност, а и върху народни представители от НФСБ. Пак по същия начин, с частично публикуване на изказване и ваденето от контекста. Давам си сметка, че става въпрос за медийна кампания, от която се възползват определени политически сили. Тази кампания удря върху авторитета на правителството и се превръща в пречка за нормалното функциониране на сегашното управление. Не става въпрос само за моята личност и за партията на която съм ръководител, а и за управлението на България“. каза той.

„Не мога да си позволява да тежа на това управление като воденичен камък, създавайки условия за протести. Това е причината да си подам оставката“, заяви Симеонов.

„Не ми е детската мечта да бъда вицепремиер, просто трябваше да бъда гарант на това управление“, каза той.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ