Тежко остава състоянието на 60 годишният Г.Сахлийски от Копривлен след тежката катастрофа в Баничан снощи

Състоянието на 60 годишният Георги Сахлийски от Копривлен който пострада при катастрофата  в Баничан остава тревожно

 Лекарите от реанимацията в гоцеделчевската болница „Иван Скендеров“ правят всичко възможно да спасят живота на  пострадалият тежко при жестоката катастрофа  в Баничан   Георги Схалийски от Копривлен.

60 годишният мъж продължава да е в травматичен шок от  множеството опасни за живота му травми по цялото тяло , съобщиха от здравното заведение.

 За сега все още лекарите не могат да дадат категорични прогнози  за оцеляването на пострадалият  мъж въпреки ,че имало вече на лице и добри показатели в следствие на приложеното му лечение. За сега лекуващите се ограничават в надеждите ,че в крайна сметка  живота на пострадалият мъж ще бъде спасен  като са наясно ,че ги очаква още много работа до постигането на желания резултат.

Както писа Топ Преса , снощи около 17:50 часа 39 годишен водач на „Фолксваген Пасат“от Лъжница предизвика опасният пътен инцидент  в Баничан след като  навлезе в лентата за насрещно движение където се е заби в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Голф“ управляван от 60 годишният водач от  хаджидимовското село Копривлен Геарги Сахлийски .

В лекият автомобил управляван от водача от Лъжница са пътували още двама мъже  на  62 и 51 години от Мосомище които след  преглед в МБАЛ “Иван Скендеров „ са освободени за домашно лечение, съобщават  още от МВР.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене