С голям празничен концерт малчуганите от ДГ „Джани Родари“отпразнуваха рожденият ден на патрона на детското си заведение

Довоен бе празничният ден днес за малчуганите от ДГ“Джани Родари“ в Гоце Делчев която градина освен че е една от най- новите в града , тя е и една от най- красивите и уютни детски заведения предпочитано от много родители и деца .

С празничен концерт, днес децата  отбелязаха рождения ден на Джани Родари. Гости на красивото и приказно тържество бяха представители на общинската администрация, директори на детски градини и родители.

С красива украса, празнично настроение, много цветя и усмивки децата, колектива ,гостите и родителите   отпразнуваха и обновяването на сградата на детската градина.

По повод 98 годишнината от рождението на италианския детски писател и патрон на детската градина „ Джани Родари“в Гоце Делчев  ,седмицата в детското заведение бе обявена за празнична а дните от  22.10 до 26.10.2018 г.са посветени изцяло на творчество на Джани Родари .

По този повод в понеделник в детското заведение  носещо името на любимият за мнозина детски италиански писател ,бе открита изложба на рисунки и апликации от произведенията на Джани Родари.

На  детско творчество по приказките на Джани Родари и  четене на приказките на писателя от ученици от IIОУ „Гоце Делчев“бе посветен вчерашният ден а утре предстои вълнуващо театрално представление с салона на детската градина .

В петък е кулминацията на празничната седмица в ДГ „Джани Родари и във всяка група ще вали дъжд от бомбони ,разкриха от управата на градината .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене