Първо в Топ Преса! Трима мъже от Лъжница в болницата след зверска катастрофа в центъра на Баничан

Трима млади мъже от гоцеделчевското село Лъжница са пострадали след зверска катастрофа станала  на централния път в село Баничан преди часове .За сега не се съобщава за жертви .

Две линейки и противопожарен автомобил са се отзовали на подададеният сигнал за катастрофата да спасяват  пострадалите от сблъскалите се челно два автомобила . Това е  първоначалната информация  за катастрофата в Баничан за която разказаха потресени  жители на Баничан . Лекият автомобил който е ударил  автомобилът с пътуващите от Гоце Делчев към Лъжница мъже е идвал от пътя за  София.Как и защо  автомобилът  пътуващ към  Гоце Делчев се е отзовал от платното в което е пътувал на спирката пред магазина в крайно дясната страна  и е ударил лекият автомобил с пътуващите в него мъже от Лъжница за много от излезлите да помогнат жители от Баничан е непонятно . Скоростта с която се е забил въпросният автомобил и била много висока коментират още  те. С помоща на пожарникарите  и рязане на ламарини е бил изваден от автомобилът на хората от Лъжница шофьорът който е в най- тежко състояние  коментират какво са видели хората от Баничан .  Всички пострадали от тежката катастрофа са закарани в болницата „Иван Скендеров.

До преди минути полицаи и  огнеборци разчистваха пътя  за да пропуснат потока от автомобили .  Следователи работят по случая за установяване на причините за тежкият пътен инцидент .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене