Свържете се с нас

Политика

СРАМ ЗА НФСБ – БЛАГОЕВГРАД! Защо се крие Тодор Петрелийски?

Публикувано

на

Лидерът на НФСБ и вицепремиер на държавата Валери Симеонов, направи нечуван скандал последните дни, скандал който разтресе държавата. Като водеща регионална медия информационна агенция www.toppresa.com, ние веднага потърсихме за коментар областният лидер на партият аза становище по темата и това каква позиция има.

Странон защо, адвокат Тодор Петрелийски от Хаджидимово, който представлява НФСБ за цюла югозападна България, спазва дългогодишната си традиция и мълчи като „пукъл“. Телефона не се вдига а когат ос евдигне отказва какъвто и да е коментар. Що? От своя лидер ли се срамува и това ли е поведението на един партиен областен координатор? Бесни от наглото и необяснимо поведение на адвокат Петрелийски, ние от местната медия публикуваме факсимиле от сайта на НФСБ, където е указан и неговия телефон. Звънете уважаеми читатели – не го жалете, питайте Петрелийски, дали е съгласен че майките на децата с увреждания са „кресливи“ а децата им дали са „уж болни“. Що за поведение в деин политик?! Това е срам! 

коментара

Политика

АБВ-Младежи се обяви против двойните стандарти в Европа

Публикувано

на

В Съвета на ЕС АБВ-Младежи заявиха, че не трябва да се допуска към страната ни да бъде прилаган двоен стандарт и тя да бъде превръщана в заложник на чужди интереси.

„Защо да има „Северен поток 2“, а за България нищо?“, попитаха представителите на организацията.

По-рано младежката организация на Алтернатива за българско възраждане откри кампанията за избори на Европейски парламент от сградата на Съвета на Европейския съюз в Брюксел. „Длъжни сме да заявим ясно своята позиция. Как виждаме европейския проект и мястото на България в него. Когато някой казва: „Повече Европа”… Какво означава това? Повече солидарност или двоен стандарт? Единен съюз или Европа на различни скорости,  разделена на ядро и периферии? Бюрократична, централизирана мегадържава, откъсната от гражданите, или съюз на равноправни граждани, нации и държави“? Тези въпроси поставиха младежите на АБВ от Съвета на ЕС.

„Ще залагаме на хора, които ще защитават националния ни интерес, които познават и отстояват нашите позиции. Не е вярно, че след като сме малка държава не можем да защитаваме интересите на България. Това вече е правено. Нашият пример са президентът Георги Първанов и Ивайло Калфин. Благодарение на тях например кирилицата е на банкнотите на еврото. Иначе сега щяхме да сме в чакалнята не на еврозоната, а в чакалнята на EUROзоната“, заявиха още от АБВ-Младежи.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Б. Борисов обяви важна новина за пенсионерите

Публикувано

на

Кабинетът отпуска над 51 млн. лева за коледни бонуси на пенсионерите. 1 милион 269 хиляди пенсионери ще получат добавки. Това заяви премиерът преди днешното седмично заседание на кабинета, съобщава БГНЕС.

„Това са пари, събрани от приходната агенция от контрабанда. Преди тези пари отиваха в сивия сектор. Благодаря на МВР, БОП и приходната агенция, че с тяхна помощ има пари за общините, за хората в неравностойно положение, за инфраструктура“, отбеляза премиерът. Борисов отдели внимание и на излезлия мониторингов доклад за напредъка на ЕК. Той благодари за подкрепата на зам.-председателят на ЕК Франс Тимерманс, който се е изказал в подкрепа на страната. Борисов коментира и че с неговата парламентарна група са обсъдили предложението за поскъпването на данъка за старите коли, както и за цените на горивата.

Министър-председателят е наредил на финансовия министър Владислав Горанов да направи така, че да се променят касовите бележки на бензиностанциите – да се вижда колко е производствената цена, акцизът, ДДС и как се формира цената.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ