Напусналият преди 57 години родното Балдево и страната Кирил Ежков , представя днес в читалището в Гърмен автобиографичната си книга“С песента на славата“

Вълнуваща и интересна среща ще се състои днес в НЧ „Искра-1924” в Гърмен. От 17 часа в кафе – клуб „Шадоу” в Гърмен,напусналият родното Балдево и страната преди 57 години Кирил Ежков ще се срещне със свои съселяни и приятели пред които лично ще представи своята автобиографична книга „С песента на славата“.

Роденият в гърменското село Балдево Кирил Ежков след напускането преди повече от половин век Родината, прекарва по- голямата част от живота си в някогашният Източен Берлин и живее там по време на прословутата стена ,разделила Европа , а и след нейното историческо премахване .
Автобиографията на Кирил Ежков написана в невероятната му книга е пропита с неугасваща носталгия по Родината, корените ,детските спомени и трудностите през които е преминал да докаже себе си в различната по душевност и култура среда .В книгата си Ежков силно подчертава и пише с голяма любов за отношението му към предците и запазената здрава връзка с корените си .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене