Трите най-престижни награди на Kerastase за 2018 година дойдоха в Гоце Делчев

С трите най-престижни награди се завърна екипът на студио Христина в родния Гоце Делчев след Годишната среща на Kerastase, на която всяка година фризьорските салони, работещи с известната марка, се събират, за да направят анализ на дейността и да планират следващите. На тази церемония най-добрите получават и своите отличия.

Христина Гъндева и нейните момичета получиха единствени в страната получиха наградата Mystery Shopper, подход, известен като Таен клиент, използван от компанията за пазарни проучвания и бизнеса, за наблюдение качеството на обслужване и работата на служителите в пряк контакт с клиентите. Само четири са тези награди за тази година в света и едната остава в България и то в Гоце Делчев. Заедно с това отличие салонът получи модерна диагностична камера, която прави диагностика на състоянието на скалпа и косата на клиентите.

Студио Христина получи и наградата Салон на годината за 2018. Към колекцията от награди Христина Гъндева и екипът й добавиха още и отличието за 100 % персонализиран подход към клиента.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене