Свържете се с нас

Скандали

КОВАРНО ВИДЕО! НАГЛЕЦ В ДЕЙСТВИЕ! Вижте как трови земята на град Гоце Делчев Павлин Павлов от Огняново!

Публикувано

на

Потресаващо видео в редакцията на информационна агенция www.toppresa.bg. Жител на гърменското село Огняново с име Павлин Йорданов Павлов, най – нагло, необезпокоявано и просташки изхвърля старите си гуми край пътя в района на хотел „Валентино“ в близост до авто къщата там. Това се казва гражданска съвест, това се казва – любов към родния край!

Ето реалното лице и поведение на един европейски жител и български гражданин. Справка на репортер на информационна агенция www.toppresa.bg, показа че автомобилът от който се изхвърлят гумите е собственост на съпругата на Павлов – Мария Павлова, която прави господина освен „севъстен“ граджанин и „любящ съпруг“ . Признаваме си ние от местната медия сме ужасени от тази поредна проява на наглост и безочие. Изхвърлянето на автомобилни гуми в природата е екологичен проблем с големи размери, защото те не подлежат на естествено разлагане и могат да предизвикат голямо екологично замърсяване при изхвърлянето им безразборно в природата . Друг проблем който е характерен за излезлите от употреба гуми е това , че са много пожароопасни и при евентуален пожар продължават да тлеят много дълго време което прави много трудно тяхното гасене. И в двата случая обаче със сигурност може да се говори за отравяне на природата, умишлено отравяне на земеделските земи, които се намират срещу хотел „Валентино“ и автокъщата до него. Това на практика означава че този човек извършва сериозно престъпление. Настояваме всички компетентни инстиуции да се заемат със случая и да приложат закона с цялата му строгост. Зорко ще следим и реакцията на община Гоце Делчев. Настояваме кмета и общинското ръководство да предприемат повече от крути мерки за наказването на този наглец. Много е лесно  – живеем в Огняново, идваме да си хвърляме боклука в Гоце Делчев. Това е гавра и с обществото ни. Време е силата на закона да бъде приложена с цялата си строгост, ние от Топ Преса ще работим за това.

коментара

Новини

На плаж в добринишкия парк?!

Публикувано

на


Уважаема редакция на най-четения Югозападен вестник Топ Преса. Изпращам Ви едни снимки, за да покажа и да изкажа възмущението си от поведението на граждани, селяни и чужденци. Ето така не се прави. Мястото е обновеният парк в гр. Добринище. Връщах се със семейството си от Велинград и решихме да седнем малко в парка, за да си починем, и децата да поиграят малко. На какво се натъкваме? Плажуване на пейка. Много грозно нали? Най-вероятно са вдигнали много цените на басейните, та хората са започнали да използват пейките за тази работа…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Скандали

ШОК! Чумата приближава Сатовча!

Публикувано

на

Забраняват всички дейности в 8 км зона, около новото огнище на Африканска чума по свинете в Доспатско и в района между Сатовча и Доспат.

В осемкилометровата зона на откритото ново огнище от Африканска чума по свинете, край Доспат и Сатовча ще се забранят всички дейности в горската територия. В забраната са включени бране на билки, гъби, дърводобивна дейност и други,предава Дарик.

Това са изискванията по наредба, като очакваме днес и допълнителни указания, коментира зам.-областният управител на Смолян Владимир Гърбелов. Както вече стана ясно, вчера излязоха две положителни проби, взети от гръдни кости на умрели диви свине, в района между доспасктото село Змеица и Борино.

Веднага, след като били намерени животните и взети пробите, те били загробени, а местата дезинфекцирани, уверяват ни местни ветеринари. По първоначални данни, труповете на глиганите са предстояли дълго време.

Заради създалата се нова ситуация, днес се свиква и заседание на Общинската епизоотична комисия в Доспат. Предположението на този етап, за появяване на заразата в този район е, че тя е достигнала този район чрез туристи, които може би са я пренесли с храна.
Очаква се в следващите дни да се получат резултатите и от останалите 9 проби от мъртви глигани, открити в горски местности в областта.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ