Майка вдигна полицията в Югозапада на крак! Издирват 13-г. момиче

Вчера съобщихме, че 15-годишната Наташа също се издирва, избягала по „любов“! Преди седмици издирваха и 13-годишната Симона от Д. Осеново

Поредното издирване малолетно момиче в Петрич. Днес обявиха за общодържавно издирване 13-годишната Христина, чиято майка вдигна на крак полицията снощи. Дъщеря и не се прибрала цял ден и цяла нощ, тази сутрин ченгетата обявиха момичето за издирване.

Предполага се, че отново причината е фейсбук любов и бягство с любимия. Близките на момичето не знаели нищо за детето си, излязла вечерта на 21 октомври и до момента е в неизвестност. Проверяват се адреси на приятелки и близки. Все още не се е прибрала у дома и 15 годишната Наташа, която вчера съобщихме, че дни наред не се е прибирала у дома. Според полицията вероятно любов е в основата на бягството на 15 годишната.

Припомняме, че преди 2 седмици издирваха и 13 годишната Симона от симитлийското село Д. Осеново. Паниката бе повсеместна, а се оказа, че Симона се запознала във Фейсбук с 33 годишен мъж от гр. Стамболийски и избягала с него. Откриха я и я върнаха на родителите и. А любимият и влезе зад решетките. Родители бъдете внимателни с децата си. Следете проявите им във Фейсбук и ако е възможно контролирайте контактите им, алармират от полицията.

П. Петров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене